Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    btk evrakları işleyince açılır (15 gün maks.) öteki sorun hakkında bilgim yok maalesef bu olay başıma gelmediğinden.
  • arkadaşlar ascend p6 aldım. oyun performansı çok kötü. miui de bu sorun devam ediyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhk_

merhaba bu cihazdan bende aldım dün fakat telefon kayıt dışı gözüküyor bugun baktığımda netten, bide görüşmelerimde kulaklık sürekli patlak hoparlör gibi cızırtı veriyor sanki, başka böyle bi durum yaşayn oldu mu, napsam ki bilemedim ???

aynı sıkıntı bendede vardı bugün vodafone tüm cep merkezlerine mail atmış cihazları toplayın diye bende cep merkezine geri iade ettim taahhütümü iptal edecekler
  • eyvah eyvah bunu aldım diye ötekini sattım ayvayı ydim ozaman ben yaw, bununla aynı fiyat lumia 820 vardı onu mu alsam resmen elimde patladı yaw, oysa sevmiştim çok telefonu :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: faltinsoy83

quote:

Orijinalden alıntı: hhk_

merhaba bu cihazdan bende aldım dün fakat telefon kayıt dışı gözüküyor bugun baktığımda netten, bide görüşmelerimde kulaklık sürekli patlak hoparlör gibi cızırtı veriyor sanki, başka böyle bi durum yaşayn oldu mu, napsam ki bilemedim ???

aynı sıkıntı bendede vardı bugün vodafone tüm cep merkezlerine mail atmış cihazları toplayın diye bende cep merkezine geri iade ettim taahhütümü iptal edecekler

bende aradım aldığım yere , mtk ya ime noları verıldı ,yogunluktan dolayı sisteme geçememişler.içiniz rahat olsun telefonunuz kapanmacaktır.Kapanırsa da getirip iade edeblilirsiniz dediler bana da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 1 Kasım 2013; 1:49:26 >

• defalarca vodafone la görüşmeme rağmen böyle bişeyin olmadığını, telefonu teleservis denilen iğrenç ötesi yere vermem gerektiğini söleyip duruyorlar, ki teleservsi aradım tamir etcez yada değişim yapcaz oda 2- 3 hafta arası sürer diyorlar, emin misiniz bu bilgiden???
  • Arkadaşlar şu anda telefonlar kayıt dışı görünüyormuş sanırım,bu yüzden de Vodafone'un forumlarındai Huawei'nin facebook sayfasında herkes şikayetçi.
    Pazartesi günü telefonu almayı düşünüyordum ama bir kez daha almalı mıyım diye düşünmeye başladım bu sorunlar yüzünden.
    Sizce ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realmoby -- 2 Kasım 2013; 16:10:39 >
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    hocam bana b606 romunun linkini verebilirmisin acaba arıyorum ama bi türlü bulamıyorum
  • gfb_10 kullanıcısına yanıt
    Sadece Türkiye'ye mahsus bir rom olduğundan hiçbir kaynakta yok maalesef..İsterseniz üst sürümü olan B608 linki var ilk sayfada, bu romda çeşitli hatalar giderildi..
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    anladım hocam da be zaten 608 i kullanıyorum 606 donup telden tekrar normal güncelleme yapmak istiyorum sebebi de bataryam çokçabuk bitiyor kalibrasyon yaptım ama fayda etmedi hatta fabrika ayarlarınada dondurdum yine aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hturkcan

arkadaşlar ascend p6 aldım. oyun performansı çok kötü. miui de bu sorun devam ediyor mu ?

Kardesim hangi oyun mesela ben hic sorun yasamadimda merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugrayeyer kullanıcısına yanıt
    hocam cihazın temple run 1 2 dışında akıcı çalıştırdığı oyun yok neredeyse. ben dün cihazı iade ettim. aldığım vodafone bayisi iade almıyoruz deyince yasal hakkım mecbur alacaksınız dedim. almadılar tabi. bende büyükşehir belediye çözüm masası tüketici desteği bölümüne gidip dilekçe yazdırdım. o dilekçeyi alıp götürdüm bayiye. dosyayı gösterdim. eğer iade almazsanız kaymakamlığa gidip yasal işlemi başlatıcam dedim. istemeye istemeye geri aldılar cihazı. bende xperia l aldım. sıfır sorun %100 memnuniyet. ascend p6 nın gpu su sanırım henüz uygulama geliştiriciler tarafından dikkate alınmadı. bu nedenle oyunlarda böyle oluyor galiba. ama benim cihazda tarayıcı performansı da oldukça düşüktü. 2gb ram olan telefon sadece tarayıcı açıkken klavyede şişme yapıyordu.
  • hocam alacağınız bayiye bu durumu belirtin imei kontrolünü yapsınlar öyle alın cihazı. sanırım gelen bir partide o sorun varmış. son gelen ürünlerde olduğunu sanmıyorum.
  • Arkadaşlar uygulama ve oyunları SD karta yüklemek için bir çözüm çıkmış, 3 4 farklı ROMda denenip olumlu sonuç alınmış. Avrupa cihazı telefonlar yani çinli telefonlar değil :) ama yine aşağıdaki anlattığımı deneyip denememek size kalmış bütün sorumlulukları size aittir.

1- Aşağıda verdiğim dosyayı sd kartınıza atın .zip li şekilde.
    2- CWM açıp rom yükler gibi "install zip / choose zip from sdcard" deyip dosyayı seçin ve yükleyin.
    3- Telefonu yeniden başladıktan sonra ayarlarda varsayılan yükleme konumunu göreceksiniz.
    4- Bazı kişilerde aramada sorun çıkmış onun içinde aşağıda Phone.apk dosyasını veriyorum root ile "system / app folder" içindeki ile dosyayı değiştirin düzelir.

Signed 116.zip
    Phone.apk

• quote:

hocam alacağınız bayiye bu durumu belirtin imei kontrolünü yapsınlar öyle alın cihazı. sanırım gelen bir partide o sorun varmış. son gelen ürünlerde olduğunu sanmıyorum.

Zaten cuma günü Vodafone'a gittiğimde ellerinde olmadığını, pazartesi günü de yeni parti ürünlerin geleceğini söylediler. Ama ben gene de alırken durumu belirtip, IMEI kontrolü yapılması isteyeceğim. Umarım bu partide böyle bir sorun yoktur.
  • şimdiden hayırlı olsun. sıkıntı olacağını zannetmiyorum :)
  • quote:

şimdiden hayırlı olsun. sıkıntı olacağını zannetmiyorum :)

Teşekkürler hocam, pazartesine kadar fikrimi değiştirmezsem gidip Vodafone'dan alacağım.Tasarımı falan gerçekten çok hoş ama telefonda çok fazla sorun var.
    Konuşurken cızırtı yapması, sürekli Wi-Fi kopması gibi. Bunlar da gözümü korkutmuyor değil, o yüzden umarım telefonu aldıktan sonra pişman olmam.

Ayrıca bu telefona alternatif olarak önerebileceğiniz cihazlar var mı?
    Eğer varsa biraz da onları incelemek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realmoby -- 2 Kasım 2013; 22:09:21 >
  • hturkcan kullanıcısına yanıt
    evet dostum oyunlara karşı alerjisi var gpusunun.uyumlu oyun çıkarırmı geliştiriciler orası meçhul biraz.ha ben asphalt 8 fifa 14 gibi ağır oyunları oynuyorum fakat atıyorum xperia l 60 fps oynatıyorsa p6 25 fps oynatıyor.öyle bir durum var.
  • wifi kopması güç tasarrufuyla alakalı bir ayarla çözülüyordu yanlış hatırlamıyorsam. konuşurken cızırtı benim cihazda yoktu. tasarımı güzel ekranı oldukça kaliteli. fakat uygulama performansı olarak çok çok kötü. kendi arayüzünde bile arkaplanı hareketli yapınca takılmalar yapıyor. dolphin dışında tarayıcı kullanmak zulüm resmen. 1000tl civarı xperia sp dışında parasını hak eden cihaz yok şuan piyasada.
  • quote:

wifi kopması güç tasarrufuyla alakalı bir ayarla çözülüyordu yanlış hatırlamıyorsam. konuşurken cızırtı benim cihazda yoktu. tasarımı güzel ekranı oldukça kaliteli. fakat uygulama performansı olarak çok çok kötü. kendi arayüzünde bile arkaplanı hareketli yapınca takılmalar yapıyor. dolphin dışında tarayıcı kullanmak zulüm resmen. 1000tl civarı xperia sp dışında parasını hak eden cihaz yok şuan piyasada.

Gerçekten tarayıcı ve uygulama performansı dediğiniz kadar vasat mı hocam?
    Yanlış anlamayın, izlediğim şu videoda tarayıcı performansı gayet tatmin ediciydi de o yüzden soruyorum. Hatta cihazı Vodafone'da inceleme fırsatı bulduğumda ise uygulamalarda hiç bir sorun yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realmoby -- 2 Kasım 2013; 22:44:05 >

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.