Şimdi Ara

***Huawei Ascend P7***DETAYLI İNCELEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar size elimden geldiğince cihazı tanıtmaya çalışçam.

Cihazı 3 gündür kullanıyorum.

*Ekran*
    Cihazın son derece başarılı bir ekranı var çok keskin net ve parlak.Güneş altında zorluk çıkarmıyor.Ekran dokunmatiğide çok iyi hızlı yazı yazarkende bir zorluk çıkmıyor.
    *Ses*
    Kulaklık sesi çok az(dı).Avrupa standartları gereği sınırlama var ama root atarak çözdüm ve şimdi ki sesi yüksek ve net.İsteyen olursa özelden yardımcı olurum ses konusunda.
    Hoparlör sesi ortalamanın üstünde ama çokta yüksek değil ama ses temiz ve net.
    Ahize sesi ise gerçekten çok iyi konuşma kalitesi olarak çok iyi hem net gidiyor hem net geliyor.
    *Kamera*
    Kamera konusunda LgG3 ile kıyasladım arka kamerada G3'e yakın bir performansı var beyaz dengesini iyi ayarlıyor çok başarılı bir kamerası var en çok dikkatimi çeken kısmı zoom oldu ×4 zoom yapıyor ve bunu işliyerek görüntüyü bozmuyor gerçekten zoomda çok başarılı.
    Ön kamerada ise diyecek laf yok tüm amiral gemilerinden daha iyi.
    Şu anda fotoğraf atamıyorum ama kısa zamanda ekliyeceğim.
    *Performans*
    Performansı oyunlar hariç çok akıcı arayüzde kasma yok.Oyunlarda ise yağ gibi olmasada başarılı her türlü oyunu rahatlıkla oynuyorsunuz.En iyi performansı isterseniz güç tasarrufu bölümünde Rog teknoloji var bunu aktif edip Ekranı 720p yapabiliyorsunuz.720pde ise oyunlarda yağ gibi akıyor.
    *Batarya*
    Pil konusunda tam testler yapmasamda sabah 8 sarjdan cıkarıyorum
    1saat oyun
    1-1.5saat internet
    40dakika whatsapp
    ve 1bölüm yabancı dizi izliyorum ortalama 40dk-1saat
    Dizi hariç 3G kullanıyorum diziyide wifi üzerinden izliyorum.Akşam 8de kalan şarj 29-33 arasında oldu genelde bir günü çıkarıyor.
    *Ekstralar*
    +İnceliği,hafifliği ve malzeme kalitesi çok iyi
    +Ultra güç tasarruf modu
    +Ayna,büyüteç,telefon yöneticisi gibi kullanışlı uygulamalar.
    +Şebeke çekim kuvveti çok iyi
    +Kullanımı kolay akıcı ve kişiselleştirilebilir arayüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babacina -- 1 Kasım 2014; 23:29:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eline sağlık.. ek olarak telefonu ayrıntılı kullanıcı incelemesi iyi olur video olarak
  • Teşekkürler.Video çekemem heralde tecrübemde yok.Ama gün geçtikçe tecrübelerimi paylaşıcağım.

• vodafone dan mı aldınız acaba? internetten alınan modellerde de açılış da vodafone logosu çıkıyor mu acaba?
  • Vodafonedan almadım logo çıkmıyor.Ve distribütör garantili.

• Wifi testi yaptım G2 ile P7 yanyana aynı anda yaptım içibdeki modemler farklıbdiye kıyaslayım dedim.P7 dowloadda daha iyi G2 uploadda.
     ***Huawei Ascend P7***DETAYLI İNCELEME ***Huawei Ascend P7***DETAYLI İNCELEME

• Pil olarakta G2 ile P7le aynı islemleri yaparken G2de %9 P7de %11 sarj gitti.

• Takip ediyorum ikinci el olarak 900 TL P7 buldum araştırıyorum. Nasıl telefon kulaklıkla müzik dinlemeyi severim sesi kaliteli mi? Pazarlıkla belki 850 TL falan olur bu fiyata iyi bir cihaz mı? Yorumlarınızı bekliyorum. İşlemci de uyumluluk sorunları var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.