Şimdi Ara

Huawei aspend g330 nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, aşağıdaki telefonu almak istiyorum. Samsung galaxy ace modelinden daha iyi gibi görünüyor ve fiyatıda oldukça makul. Ancak markası beni düşündürüyor. Nasıl bir telefondur kullanan varmı ? İleride parça bulma hakkında sıkıntı yaşarmıyım ? Yardımcı olursanız sevinirim.

http://www.hizlial.com/huawei-ascend-g330-4-gb-dual-core/10339584

• Mecnun24 M kullanıcısına yanıt
    Galaxy ace den daha iyi bir cihaz olduğu kesin, ama artık bu saatten sonra 512 MB RAM lı cihazlar alınmaz.

Onun yerine Samsung Galaxy Ace 2 ye bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Galaxy ace den daha iyi bir cihaz olduğu kesin, ama artık bu saatten sonra 512 MB RAM lı cihazlar alınmaz.

Onun yerine Samsung Galaxy Ace 2 ye bakabilirsiniz.
    ace 2 bütçemi biraz aşıyor. ram 512 yeterli olmazmı ? oyun içinmi ram yetersiz olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mecnun24

ace 2 bütçemi biraz aşıyor. ram 512 yeterli olmazmı ? oyun içinmi ram yetersiz olur.

Hemen hemen herşey için 512 MB RAM yetersiz olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Hemen hemen herşey için 512 MB RAM yetersiz olur.

Alıntıları Göster
    Up.
    Peki ileride parça bulma konusunda sıkıntı yaşarmıyım ? En basitinden batarya mesela.
  • quote:

Up.
    Peki ileride parça bulma konusunda sıkıntı yaşarmıyım ? En basitinden batarya mesela.

Alıntıları Göster
    güncel.
  • Huawei Y320 de 512 ram'li ama oyun performamsı oldukça iyi.. Konusunda kullanıcıların çektiği oyun video'ları var..
    İşlemcisi mtk 6572 dual core 1.3 ghz ve gpu mali 400.. Tek dezavantajı kamerası 2 mgpixel..
    Bir de 350-400 liraya çakma replika samsung alacaklar 350 liraya bu telefonu alsınlar bence..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Huawei Y320 de 512 ram'li ama oyun performamsı oldukça iyi.. Konusunda kullanıcıların çektiği oyun video'ları var..
    İşlemcisi mtk 6572 dual core 1.3 ghz ve gpu mali 400.. Tek dezavantajı kamerası 2 mgpixel..
    Bir de 350-400 liraya çakma replika samsung alacaklar 350 liraya bu telefonu alsınlar bence..
    Gönlüm 5 mp olması dolaayısıyla g330 dan yana..
    Peki kullanan arkadaş varmı forumda, izlenimlerini paylaşabilirmi bizimle. Yedek parça konusunda sorun yaşaaramıyım birde.
  • quote:

Gönlüm 5 mp olması dolaayısıyla g330 dan yana..
    Peki kullanan arkadaş varmı forumda, izlenimlerini paylaşabilirmi bizimle. Yedek parça konusunda sorun yaşaaramıyım birde.

Alıntıları Göster
    güncel.
    selamlar ben g301 kullanıcısıyım o paraya alınacak en güzel telefondur g330 korkmadan al batarya felan tamam bi samsung gibi degil ama hiç bi yerde olmasa bile nette yada kvk da bulunur sonuçda kvk garantili
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon81

selamlar ben g301 kullanıcısıyım o paraya alınacak en güzel telefondur g330 korkmadan al batarya felan tamam bi samsung gibi degil ama hiç bi yerde olmasa bile nette yada kvk da bulunur sonuçda kvk garantili
    ben hızlıal dan 34 tl ye g330 aldım bir hafta oluyor elinde telefonla gezersen şarjı 1 gün gidiyor ben hepten tasarrufa gittim 2 gün :) telefon ihtiyacımı karşılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sule_42

ben hızlıal dan 34 tl ye g330 aldım bir hafta oluyor elinde telefonla gezersen şarjı 1 gün gidiyor ben hepten tasarrufa gittim 2 gün :) telefon ihtiyacımı karşılıyor

Alıntıları Göster
    34 TL mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mus_dur

34 TL mi ?

Alıntıları Göster
    314 TL yazacaktınız galiba. Bende sipariş ettim cuma günü, hediye çekiyle 314,00 TL. ye maloldu. Bakalım inşallah pişman olmayız. Tanıtım videolarını izledim çok hoşuma gitti telefon. Gelsin bakıcaz artık.
  • 330 mu y320 mi.??

Kamera harici 330 un üstünlüğü ne var?ha bide y 320 de flash ve html5 yok bu nasıl bi etki yapar teknik anlamda.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhans42

330 mu y320 mi.??

Kamera harici 330 un üstünlüğü ne var?ha bide y 320 de flash ve html5 yok bu nasıl bi etki yapar teknik anlamda.

bende aynı kafa karışıklığını yaşıyorum.. y320 vodafone da gittim baktım kamera malesef mutlu edecek gibi değil.. onun dışında tasarım filan bir harika.. çok güzel telefon..birde android 4.2 de 512 mb ram yetmez diyorlar.. onu da kullananlara sormak lazım geliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: indelhace

quote:

330 mu y320 mi.??

bende aynı kafa karışıklığını yaşıyorum.. y320 vodafone da gittim baktım kamera malesef mutlu edecek gibi değil.. onun dışında tasarım filan bir harika.. çok güzel telefon..birde android 4.2 de 512 mb ram yetmez diyorlar.. onu da kullananlara sormak lazım geliyor..

Evet ıcs ve jb ler çok ram tüketiyomuş.400 mb kadarmış demin okudum nette.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalhan42

quote:

Orijinalden alıntı: indelhace

quote:

330 mu y320 mi.??

Evet ıcs ve jb ler çok ram tüketiyomuş.400 mb kadarmış demin okudum nette.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben g330'u aldım. Ancak mesajlarıma tıklayınca eskiden gelen (simdeki) mesajlar görünmüyor. g330 kullanan arkadaşlar, eski mesajlar başka bir yerde mi acaba ?

EDİT: Mesaj olayını çözdüm

Telefon güzel çok hoşuma gitti. Çalışmayan donanımı yok gibi görünüyor. Ancak şarjı çok çabuk bitiyor, Dün akşam az biraz uğraştım, internete falan girmememe rağmen 12 saatte pil % 82' lere düştü. Ekran parlaklığını düşürdüm, wifi'yi kapattım. Ancak şarj süratle azalıyor. :(
    Şarj olayı ile ilgili yapabileceğimiz bir şey varmı arkadaşlar. Duyduğum kadarıyla bir proğram varmış, nasıl yükleyebiliriz.

İçinden hafıza kartı çıkmadı ve dahili hafızası 2 gb görünüyor. Sitede 4 gb görünüyordu halbuki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mecnun24 -- 11 Mart 2014; 10:18:21 >

• quote:

Arkadaşlar ben g330'u aldım. Ancak mesajlarıma tıklayınca eskiden gelen (simdeki) mesajlar görünmüyor. g330 kullanan arkadaşlar, eski mesajlar başka bir yerde mi acaba ?

EDİT: Mesaj olayını çözdüm

Telefon güzel çok hoşuma gitti. Çalışmayan donanımı yok gibi görünüyor. Ancak şarjı çok çabuk bitiyor, Dün akşam az biraz uğraştım, internete falan girmememe rağmen 12 saatte pil % 82' lere düştü. Ekran parlaklığını düşürdüm, wifi'yi kapattım. Ancak şarj süratle azalıyor. :(
    Şarj olayı ile ilgili yapabileceğimiz bir şey varmı arkadaşlar. Duyduğum kadarıyla bir proğram varmış, nasıl yükleyebiliriz.

İçinden hafıza kartı çıkmadı ve dahili hafızası 2 gb görünüyor. Sitede 4 gb görünüyordu halbuki.

Alıntıları Göster
    hepsiburada da sipariş ettim 3 gün önce bugün elime ulaştı güzel bi telefon ekranı 4 inç süper subwey ,cand,traffic racers yükledim ve hepsi sorunsuz şekilde çalıştı 3-4 saat kurcaladım sadece 1 kere dondo o da 5 saniye sürdü bilgisayarım kadar ses çıkartıyor nerdeyse her uygulamayı açıyor internet perfonmansı iyi kamerası 5 mp ön kamera 3mp 350 tl ye alınacak en iyi telefon hiç düşünme al

4 gb ancak 2 gb android e gidiyor sen 2 gb kullanabiliyorsun.battery doctor die bi program var onu indir ben onu kullanıyorum ve etki ediyor
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    ace 2 mi ? :D 700 mb ram var ama işe yaramaz bi telefon abimde var biri arayınca genellikle açamıyor donmalar sık jelly bean sürümü yükleyince telefonun anası ağlıyor 512 ram bi telefona göre yeterli telefon uygulama değil iletişim aracıdır.asphlat gibi oyunlarıda rahatlıkla kaldırıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.