Şimdi Ara

Huawei aspend g330 nasıl ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 330 mu y320 mi cok kararsz kaldm kamera konusu cok kafama takildi baska ne gibi farklari var ki buyuk bir fark var mi arada?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karayipx K kullanıcısına yanıt
    g330 al beyenmessn geri yolla 1 hafta içinde geri yollama hakkyn var
  • Bende aldım bu modeli fakat üstünde jelatin olmaması ve normal kullanımda bile ahizenin olduğu kısımda fazlaca ısınması sebebiyle iade ettim. Belki de bana gelen cihaz sorunluydu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: med2727

ace 2 mi ? :D 700 mb ram var ama işe yaramaz bi telefon abimde var biri arayınca genellikle açamıyor donmalar sık jelly bean sürümü yükleyince telefonun anası ağlıyor 512 ram bi telefona göre yeterli telefon uygulama değil iletişim aracıdır.asphlat gibi oyunlarıda rahatlıkla kaldırıyor.

Y320 modeli flaş yok vekameranın pikeli düşük olsa da daha iyi telefon.. Arkadaşim ucuz diye aldı, uç aydır kullanıyor, özellikle intenette sayfa açma hızına hayran kaldım. Ekranı tft ama gayet net görüntüsü var.. 512 mb ram olmasına rağmen dar boğaz yapmıyor.. foyatına göre iyi telefon...

• Arkadaslar g330 almayi dusunuyorumda kullanan arkadaslardan ricam radyo varmi acaba ve ayrica memnunmusunuz yorum yaparsaniz sevinirim

• yokmu kullanan cvp verebilecek bir insanoğlu?
  • İkisini birden iyi kullanmış birini bulman güç.

Ama kıyaslama açısından

http://m.gsmarena.com/huawei_ascend_g330-4966.php

http://m.gsmarena.com/huawei_ascend_y320-5936.php

Fark nedir?

Ekran birebir aynı görünüyor.

Kamera:

Y320 2mp kamera g330 5 mp.

İş 2 mp ye düştüğünde o kamera fazla hayır etmez. Diğerindeki 5 mp hilede olabilir ama büyük bir ihtimalle 5 mp iyi.

İşlemciler :

Y320 de mtk cortex a7 dual
    G330 da qualcomm dual cortex a5 var.

Y320 500mhz mali 400mp1
    G330 adreno 203.

İşlemci olarak bariz y320 güçlü.

Gpu olarakta mali 400 ü görüyorum ama uygulamaya göre değişkenlik gösterebilir.

G330 1500ma pile
    Y320 1350 ma pile sahip bir pile sahip.

Son yazılım güncelleme durumları nedir bilgim yok ama.

Kamera ya önem veriyorsan g330 a

Performansa önem veriyorsan y320 ye yönelirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: karayipx

330 mu y320 mi cok kararsz kaldm kamera konusu cok kafama takildi baska ne gibi farklari var ki buyuk bir fark var mi arada?

ek olarak g330 un işlemcisi 45 nm. Diğerinin teknolojisi çok daha yeni ve 28 nm. Yazılımda bir hata yapmadılarsa 150 ma küçük pille bile y320 nin g330 dan iyi pil ömrüne sahip olması gerekli.

Ama ordaki 5mp kamera işi çok karıştırıyor.

• Arkadas radyo yok mu bu 330 da biri cvp yazsin

• maverickboy M kullanıcısına yanıt
    İkisinde de işlemciden radio desteği var. Ama g330 da tüm sürümlerde yazılımdan kapatılmış.

G330 da custom firmware yada özel işlemle ( varsa ki vardır ) açarsın.

Y320 de radyo açık gözüküyor ama türkiye sürümünde huawei radyoyu kağatıveriyor. Kapattıyasa aynı açma gereksinimleri onun içinde geçerli

• Tsk ederim dostum cvp icin bizde yapamayiz o islemleri radyo yok farz ediyorum oyleyse

• quote:

Orijinalden alıntı: maverickboy

Arkadas radyo yok mu bu 330 da biri cvp yazsin

g330 da dahili fm radyo yok. y320 de var ancak türkiye de deaktive edilmiş, aktif edilmesi için custom rom çıkmasını bekliyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tskler arkadaslar

• Bu telefonu 1,5 aydır kullanıyorum. 2.hattım için almıştım. Ekranın çözünürlüğü gayet tatminkar ve parlaklığı çok iyi. Ahize sesi yüksek. Kamerası yeterli, işinizi rahat görür.

Telefon hakkında söyleyeceğim olumlu şeyler bunlar. Gerisi bir işe yaramaz.

İlk çıkan dokunmatik ekranlarda minik minik noktacıklar vardı bilirsiniz, bunda da o noktacıklar var. Telefonu elinizde oynattığınızda ekrana bakış açısına göre o noktaların onlarcası bir görünüp bir kayboluyor. Ölü piksel veya toz zerreciği gibi, gözünüzde nasıl canlandırırsanız. Ekranın üst kısmında ışık sızması var ancak göze çok batmıyor. Telefon ara sıra kendi kendine kapanıp açılıyor. Şarjda iken veya hotspot aktifken telefonun arka kameranın olduğu kısımdan çok ısınıyor. Cihaz 512 ram ancak daha önce kullandığım aynı ramdeki Galaxy Wonder ve Philips W 832 ye göre çok kötü. Alet kasıyor, kullanım şeklinize göre günde en az 1 sefer kapatıp açmak lazım telefonu. İnternet hızı hiç iyi değil. Wi-fi çekimi iyi denilebilir ancak hotspot sağlıklı değil, bağlandığı bilgisayarla iletişimi sık sık kesiyor. Bu durumda hotspotu kapatıp yeniden açmanız lazım.

Ne kadar ekmek o kadar köfte misali telefon bu, ben tavsiye etmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.