Şimdi Ara

Huawei bilgisayar yaparsa... İşte ilk model ve incelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden Huawei, bilgisayar dünyasına adım attı. Şirketin ilk modeli olan Matebook, yerine göre tablet yerine göre de dizüstü bilgisayar olarak kullanılabilen melez bir model. Microsoft Surface, Apple iPad Pro ve Samsung Galaxy TabPro S'ye rakip olan bilgisayarı tüm detaylarıyla mercek altına aldık.

• fiyat ne kadar acaba?

• Tasarım çok güzel de tek bir usb bağlantısı nedir ya. Bence min 3 tane bağlantı olması lazım.

• Surface lere rakip yarı fiyatına anlayışı ile ürün göremedik bu sene hep Surface çakması aynı fiyata aynı tas aynı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonuna kadar izlesen ?????
  • 1600 Euro nedir be kardeşim ya.

Sırf tablet olarak da kullanılıyor diye olmaz ki. Ultrabook pazarını daraltti üstelik bu modeller. Full zarar

• beş para etmez core m ile hiç bir kullanım amacı yok bu cihazların büyük ihtimalle de doğru düzgün satamazlar bir ara asus çok güzel ultrabook üretiyordu i7 ince ve zen tasarımlı notebook yapacaksan öyle yap yoksa böyle dandik işlemci ile zaten pek bir anlamı yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En düşük sistemlisinin fiyat bilgisini ve tr de resmi satılacakmı beni etiketleyip bilgilendirirmisiniz arkadaşlar ya bunu yada tabpro s düşünüyorum windows 10 lu bir cihaz için ipad airim var mause kullanamamak beni deli ediyor.

• en başta söyleyeceğin fiyatı en sona saklamışsın bu ne ya 1600 euro :))
    baştan bileydik hiç izlemezdik :)...

• m8book

• o fiyatı duymasaydık çok iyiydi :)

• Benim tercihim bu kadar yüksek fiyatlara çıkacak isek Surface Book olurdu.https://www.microsoft.com/surface/en-us/devices/surface-book
  • Amerika'da 1600$
    Avrupa'da 1800€

• O parayi hak edecek neyi var?

• sondan itibaren izleyin beyler :)

• Hoş gözüküyor ama bu fiyata nadir tercih edilen ürün olacaktır. Öte yandan bu alana girmek isteyen bir firma olarak daha hafif çözümler üreterek başlangıç yapsalar çok daha iyi olabilirdi.
  • gayet şık ince hafif ve dayanıklı olabilir ama işlevselliğini göz önüne alırsak bu fiyat seviyesiyle hiç şansı yok piyasada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tribal_dns -- 23 Mart 2016; 5:09:33 >
  • Kalem lazer sunum özelliği ile zenginleştirilmiş. Ah Apple!!!

• Matebook Air ne zaman çıkacak bilgi var mı :)
    Şaka bir yana uzun zamandır beni bu kadar cezbeden bir cihaz görmemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkaya -- 23 Mart 2016; 10:25:12 >
  • Böyle kılıf klavyeli cihazlara dizüstü denilmesi bence yanlış.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.