Şimdi Ara

Huawei bilgisayar yaparsa... İşte ilk model ve incelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 ay once incelemesini gormustum . Ozellikle kalemi cok kullanissiz kalibrasyon dahi cozebilecek cinsten degil.

Kalemi klasik acilarda kullanildiginda pointer alakasiz yerlerde hem de tepki suresi cok yavas.

Keske N-Trig kalemi kullansa idi hem boylece ekranda ayrica bir katman olmasina gerek kalmayacak hem de ekran kalitesinden azalma olmayacak.

Bu iste uzman olan Microsoft tur . N-trig firmasini da satin aldiktan sonra guzel urunler cikartiyorlar .

• bu firma surface ya da xps 13 den habersiz sanırım , biri bunlara link ya da ss atsın...
    ya da gearbest.com daki zımbırtıların fiyatlarını yollasın , 1600 ne ?

• 1800 Euro, izlemeyin!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei sen kimsin ki 1600 euro ya bilgisayar satıyorsun. iki telefon yaptık diye apple havasına girmişler.
  • yorumlarda sık sık 1600 euro kelimesini görünce hiç izleyesim gelmedi.
  • Bu fiyata olduktan sonra neden Surface Pro serisi yerine bunu tercih etsin millet? Surface'in yazılım desteğini Microsoft kendisi veriyor, cihaza yönelik firmware'ler Windows update'den geliyor.
    Üstelik donanım gücü(özellikle cpu) açısından da çok zayıf kalmış Surface Pro serisine göre. Fiyatlandırma ise Surface Book seviyesinde olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 23 Mart 2016; 20:17:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

1800 Euro, izlemeyin!

Aynen öyle yaptım.
  • Videoyu izlemedim ama 1600 euroyu yorumlarda gördüm yanlış anlşılmasın ama huwaei kimki 1600 euro istiyor? Apple pc nin babası tamam microsoftta öyle sayılır ki bunların ürünleri daha ucuz ve güvenilir.Lenovo ve Dell in çok daha uyguna daha iyi ürünleri var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lazeri niye gözümüze tutuyorsun Erdi bey:)

• 1600 mü 1800 mü bir karar verin ona göre izleyeceğim

• iki üç tane huawei fan ı na satarlarsa iyi o fiyata
  • Lazeri kameraya tutunca refleks olarak göz kırptım :D

• Surface Pro yerine bunu almak için 1 tane sebep sunabiliyorlar mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.