Şimdi Ara

Huawei, Çin'de katlanabilir telefon pazarına hakim oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Huawei, Çin'de katlanabilir telefon pazarına hakim oldu
    Pazar araştırma şirketi IDC, son yayınladığı raporunda Çin'deki katlanabilir telefon pazarının yılın ikinci çeyreğinde büyümeye devam ettiğini açıkladı.

Huawei açık ara zirvede

Yıllık bazda %104 büyüme gerçekleşen pazarda Huawei, %41,7 pazar payıyla açık ara zirvede yer aldı. Vivo, %23,1 payla ikinci olurken, Honor %20,9 ile üçüncü sırayı elde etti. Samsung ise %3 pazar payıyla beşinci sırada kaldı. IDC'nin raporuna göre Huawei Mate X5 ve Pocket 2 satışlarda zirvede yer alırken, Vivo'nun X Fold 3 ve X Fold 3 Pro modelleri Huawei'yi takip etti.

Huawei, Çin'de katlanabilir telefon pazarına hakim oldu
    Çin'de Nisan-Haziran 2024 döneminde tüm form faktörlerinde 2,57 milyon katlanabilir telefon satışı gerçekleşti. Katlanır telefonların popülerliğindeki artış göz önüne alındığında, önümüzdeki çeyrekte satışların artması bekleniyor.

Ayrıca Bkz.En çok satış yapan akıllı telefon markalarında sıralama belli oldu

Huawei, yakında tanıtılacak olan Nova Flip modeliyle pazar payını daha da arttırabilir. Kapaklı tarzda katlanır telefon, Huawei'nin diğer kapaklı telefonlarından biraz daha büyük bir dış ekrana ve daha düşük bir fiyat etiketine sahip olacak.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/idc_huawei_dominates_the_foldable_market_in_china-news-63941.php

• Çocuğum

Buraya da getirin buraya

Sen getirmiceksen de Honor getirsin şu v3

Xiaomi falan manyak katlanırlarınız var ama ben alamadıktan sonra neyleyim ben bu işi

• Honor un yazılımı tirt diyorlar, her güzelin kusuru vardirin teknoloji hali yazılım herhal, yazik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • En ince, en hafif ve en şık katlanır onlarda olunca gayet normal

• Yalnız Xiaomi'nin katlanır olsun normal telefon olsun dünyanın en büyük pazarı olan Çin pazarındaki konumu gülünç durumda. Huawei'in ambargo olmasaydı globalde de bir numara olacağı çok açık. Zaten globalde ikinci sıraya yükselince ve telefon pazarında bilinirliği artmaya başlayınca ambargo geldi. 2017'de aldığım P10 plus hâlâ 2. telefonum olarak çok iyi iş görüyor. Kaç yıllık pili bile şarj dayanımı olarak 2. güne sarkıyor. Tasarımıyla, akıcılığıyla, Leica ile işbirliğiyle tasarladığı eşsiz kamerasıyla bugüne kadar en keyifle kullandığım telefon olmuştu. O dönem bir iPhone 8 almış olsaydım belki şu an açılmazdı bile, açılsa da pili bir saat sonra ben bittim derdi. Şu an iPhone 13 pro kullanıyorum ama Huawei engellenmemiş olsaydı kesinlikle iPhone yerine bir Huawei modeli kullanıyor olurdum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.