Şimdi Ara

Huawei'de teamspeak sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleykum arkadaşlar benim HUAWEI HG 253 modem var öncede TILGIN vardı TeamSpeak'e sorunsuz gırıyordum internette kopmalar başlayınca bana bu modemi getirdiler açıkcası begendim ama beni çok sinirlendirdi bu modem herhangi bir teamspeak sunucusuna giriyorum connection lost ,insufficient client permissions (failed on i_client_max_channel_subscriptions , Maximum number of connections with the same identity exceeded. gibi hatalar veriyor şimdi sunucu doludur diyen zekiler mutlaka çıkacaktır dolu değil :) evet arkadaşlar yardımlarınızı esirgemeyin bence sorun modemden kaynaklanıyor çünkü pcye format attım bu sorun yuzunden geçmedi ne yaparsam düzelir yardımlarınızı bekliyorum .

• konu güncel arkadaşlar bir bilgisi olan yokmu ?
  • arkadaşlar yardımcı olabilirmiyiz aynı sorunu bende yaşıyorum.
  • Aynı sorun bende de var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse yokmu :S
  • Bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar superonline'ı arayın ve yeni modem isteyin.. Tembihleyin aynı modemi göndermesinler..
  • Şuan verdikleri arasında en iyi modem bu gibi başka yapılacak bir şey yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone'da wifi sorunu
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun bende de var
  • aynı sorun bende de mevcut
  • Ts3 sorunu kablo ile bağlandığımdan beri bendede var.Wifi ile bağlanırsanız kopma olmuyor.Masaüstü pc'de wifi ile bağlanmanın bana faydası yok.Ben superonline'a ping düşük diye geçtim pingde kablo ile bile dalgalanmalar var.20 mbit hız alıyoruz sözde AKK yüzünden ayın 15'inde hız 3 mbit.Her ay farklı fatura geliyor sponsor paralarınıda kullanıcılardan çıkarıyorlar artık.

Not:Satış personelinin sözleşmeyi imzalatmadan önce damga vergisini söylememeside ayrı bir konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *absolut*

Ts3 sorunu kablo ile bağlandığımdan beri bendede var.Wifi ile bağlanırsanız kopma olmuyor.Masaüstü pc'de wifi ile bağlanmanın bana faydası yok.Ben superonline'a ping düşük diye geçtim pingde kablo ile bile dalgalanmalar var.20 mbit hız alıyoruz sözde AKK yüzünden ayın 15'inde hız 3 mbit.Her ay farklı fatura geliyor sponsor paralarınıda kullanıcılardan çıkarıyorlar artık.

Not:Satış personelinin sözleşmeyi imzalatmadan önce damga vergisini söylememeside ayrı bir konu.

Öyle bir şey olabilir mi? 24 ay aynı ücret ödenmiyor mu?
  • Ben 2009 dan beri superonline abonesiyim mecburi adsline geçtim en son tekrar fiberine geçtim müşteri numaram değişmedi aboneliğim devam etti fakat yeni sözleşme imzalatıp 24 ay tahahüte soktular.ilk ay gelmeyen damga vergisi 2. ay 27 tl olarak faturaya eklenmiş.Şimdi ben bu damga vergisini ilk abone olduğumda ödemişim aboneliğimide değiştirmedim müşteri hizmetlerini aradım ve 2. defa bu ücreti ödeyeceğimi söylediler.

Yani artık ben derdimi anlatmaktan yoruldum onlar kullanıcıyı soymaktan yorulmadılar.İlk abone olduğum dönem 2009 yılı ile bugün verdikleri hizmet anlayışında dağlar kadar fark var adının önüne turkcell geldiğindenmidir nedir.
  • bu sorun hala çözülmemiş görünüyor.yeni bir başlık açmak istemedim.yok mu bir çare bulan acaba????
  • Şuan benim kullandığım yöntemler şunlar. Kablosuz bağlantı yada android,iOs gibi cihazlardan teldeki neti kablo ile pc'ye aktararak neti kullanma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.