|
Huawei’den Apple’a Çin’de soğuk duş: iPhone zirveyi kaptırdı
-
-
Koredede öyle daha henüz Samsung kullanan Koreli görmedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Applea müstehak ABD de gününü görecek ileride yaptırımların bir işe yarayacak o da çin kendi üretecek herşeyi ve bunun sonunda en zararlı çıkan diğer ülkeler olacak çünkü bir suçları olmadığı halde gelişmeler hiç işlerine yaramayacak ama yine de tiek suçları kendi ülkesinde üretimi bırakıp ucuz diyençine iş öğrettiler ve çin günümüzde orjinalinden daha kaliteli yapar hale geldi tabi bu da parayla (parasına göre ürün)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmed13 -- 6 Aralık 2023; 1:6:51 >
-
Huawei haberlerinin gerçek olduguna inanmıyorum hem çok pahalı cihazları hemde geçenlerde başkanları iflas etmek üzereyiz falan sayıklıyordu
-
Hala o cihazları alıp program uygulama yüklemek için 40 takla atmak nedir Allah aşkına hem ambargolusun hemse fiyatlar o biçim mate40 pro sattım cihaz çok güzel fakat artık tahammül edilmeyecek seviyeye geldi şimdi gelir google kullanılıyor diyenler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Huawei sadece Çin'de değil 10 yıl içinde dünya çapında liderliği alacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kendileri kaşındılar.
-
ne var bu huawei'de
-
Huawei ve Çin,5-10 yıl daha ambargolara sabredip, sıkı çalışırsa,Huawei kesinlikle dünya çapında lider olacaktır.
-
Zaten hep böyle değil miydi ? Hangi marka hangi modeli kaç adet satmış gibisinden bir liste olsaydı daha anlamlı bir haber olurdu.
-
Çin diyor Avrupa demiyor.
Uzun yıllardır çin de zaten Google yok.
Çin de kendilerine has sosyal medya var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
40 takla atana söyleyin tek program ile her türlü uygulama aynı şekilde çalışıyor.
Hem haberde çin diyor Avrupa Amerika demiyor.
Çin'de zaten Amerikan sosyal medyası yok kendilerine özel sosyal medya uygulamaları var.
Burada yanlış yönlendirmelere karşı çıkıyorum sadece hiç bir problem yok herşey çalışıyor diyenlere söylüyorum sizde böyle söylüyorsanız
Gerçekleri saklamıyorum. Uygulamaların birçoğu Google eklentileri google play hizmetleri gibi mikro uygulamalara ihtiyaç duyuyor . Sorun Google uygulamaları kullanamamak değil.
Bunlarda olmadığı için programlarda uyumluluk uyarı stabil çalışmama gibi durumlar mevcut. Bazı banka uygulamalarında NFC çalışmıyor ve google play store yok google hizmetleri yok diye hatalar veriyor stabil çalışmıyor. Keza oyunlarda google play save dosyasına ulaşabilir misiniz ? Sağlıklı konum yok özellikle haritalar da sapma çok fazla hatalar da var.
Android Auto kullanamıyorsunuz ? daha ne söylemek lazım bilemedim. Gspace Gbox gibi uygulamalarında fazla pil tüketmesi de ayrı bir olay
Daha ne oılacak peki ? 40 takla atmaktan anlatmak istediğim bu neden bu uygulamalar oyunları vs kurmak oynamak veya kullanmak için gspace veya gbox gibi 3. parti uygulamalara ihtiyaç duyacağım ? hem durumlar böyle hemde fiyatlar o biçim p60 pro yerine s23 ultra alınsa kamera da ne eksiğim olur ?
-
15'lerin stok sıkıntısı çözülsün çark tersine dönecektir.
-
bence huwai rusya yla anlaşmalı satışlar artar hemde iştetim sistemini yayılır rekabet iyidir abd mal sahibi yaptı çini.diğer çinli tlf firmalarıda geçmeye başlarsa daha hızlı olur.sırada xiaomi var ambargolar için.
-
Onu da gidip Amerika'ya sorun .
Bir ülke kalkıyor aman benim ülkemin markası her daim birinci sırada olsun diye tüm dünyada başka bir markaya boykot yapıyor yaptırıyor bunu eleştirmek yok ama niye Huawei pahalı satarmis eyi bedava versin heee.
Zaten ülkemizde Huawei yok satilan da yok satın alan da yok.
Çevremde alanlar saydığınız şeyler den şikayet etmiyor.
Bankacılık uygulamalarını da bankayı arayıp ben Huawei kullanıyorum dersiniz size özel link geliyor sms ile uyumlu uygulama yükleniyor ve tam destekliyor buna yakinen şahit oldum.
Tekrar ediyorum haber çin ile alakalı Türkiye de 1. Oldu falan yazılmıyor. Çin de Amerikan menşei sosyal medya yok Google yok zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 17 Ekim 2023; 23:11:23 >
Bende şunu anlamıyorum, Pahalı! neye göre pahalı kime göre pahalı? 2 sene önce 3800tl ye aldığım Xiaomi telefon güncel olarak 18bin tl ye satılırken 60-70bin tl ye satılan telefondan bazı noktalarda iyi bazı noktalarda kafa kafaya olan telefonun 37bin tl fiyatı mı pahalı ? Gbox, Gspace vs 3. part güvenlik fln diye söylenin anlayayım hak vereyim.
-
Yooo siz gidin 100k iPhone alın sorun yok .
Ama yeter ki çini küçümseyip durmayın.
Bakan byd firmasına fabrika izni için randevu vermiyormuş,sizdeki tatmin bu safhada demekki .☂️
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Apple marka imajının ekmeğini yiyor. Yoksa takoz gibi telefonlar, senelerdir birbirinin kopyası tasarımlar, ram batarya ekran 5 sene öncesinin teknolojileri.
Önyargıları kırmak zor malesef üst segmentte kolay kolay tepeden inmez. Telefona 80 bin TL verecek adam gidip Huawei falan almaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çinliler zirveyi ele geçirir yakında
Huawei ve Çin,5-10 yıl daha ambargolara sabredip, sıkı çalışırsa,Huawei kesinlikle dünya çapında lider olacaktır.
|
Hala o cihazları alıp program uygulama yüklemek için 40 takla atmak nedir Allah aşkına hem ambargolusun hemse fiyatlar o biçim mate40 pro sattım cihaz çok güzel fakat artık tahammül edilmeyecek seviyeye geldi şimdi gelir google kullanılıyor diyenler.
|
Onu da gidip Amerika'ya sorun .
Bir ülke kalkıyor aman benim ülkemin markası her daim birinci sırada olsun diye tüm dünyada başka bir markaya boykot yapıyor yaptırıyor bunu eleştirmek yok ama niye Huawei pahalı satarmis eyi bedava versin heee. Zaten ülkemizde Huawei yok satilan da yok satın alan da yok. Çevremde alanlar saydığınız şeyler den şikayet etmiyor. Bankacılık uygulamalarını da bankayı arayıp ben Huawei kullanıyorum dersiniz size özel link geliyor sms ile uyumlu uygulama yükleniyor ve tam destekliyor buna yakinen şahit oldum. Tekrar ediyorum haber çin ile alakalı Türkiye de 1. Oldu falan yazılmıyor. Çin de Amerikan menşei sosyal medya yok Google yok zaten. |
Huawei sadece Çin'de değil 10 yıl içinde dünya çapında liderliği alacak.
|
Kendileri kaşındılar.
|
Applea müstehak ABD de gününü görecek ileride yaptırımların bir işe yarayacak o da çin kendi üretecek herşeyi ve bunun sonunda en zararlı çıkan diğer ülkeler olacak çünkü bir suçları olmadığı halde gelişmeler hiç işlerine yaramayacak ama yine de tiek suçları kendi ülkesinde üretimi bırakıp ucuz diyençine iş öğrettiler ve çin günümüzde orjinalinden daha kaliteli yapar hale geldi tabi bu da parayla (parasına göre ürün)
|
Çin diyor Avrupa demiyor.
Uzun yıllardır çin de zaten Google yok. Çin de kendilerine has sosyal medya var. |
Burada yanlış yönlendirmelere karşı çıkıyorum sadece hiç bir problem yok herşey çalışıyor diyenlere söylüyorum sizde böyle söylüyorsanız Gerçekleri saklamıyorum. Uygulamaların birçoğu Google eklentileri google play hizmetleri gibi mikro uygulamalara ihtiyaç duyuyor . Sorun Google uygulamaları kullanamamak değil. Bunlarda olmadığı için programlarda uyumluluk uyarı stabil çalışmama gibi durumlar mevcut. Bazı banka uygulamalarında NFC çalışmıyor ve google play store yok google hizmetleri yok diye hatalar veriyor stabil çalışmıyor. Keza oyunlarda google play save dosyasına ulaşabilir misiniz ? Sağlıklı konum yok özellikle haritalar da sapma çok fazla hatalar da var. Android Auto kullanamıyorsunuz ? daha ne söylemek lazım bilemedim. Gspace Gbox gibi uygulamalarında fazla pil tüketmesi de ayrı bir olay Daha ne oılacak peki ? 40 takla atmaktan anlatmak istediğim bu neden bu uygulamalar oyunları vs kurmak oynamak veya kullanmak için gspace veya gbox gibi 3. parti uygulamalara ihtiyaç duyacağım ? hem durumlar böyle hemde fiyatlar o biçim p60 pro yerine s23 ultra alınsa kamera da ne eksiğim olur ? |
Benzer içerikler
- warband mobil
- çizim programları
- whatsapp ekran görüntüsü alma engelleme
- instagram şifremi unuttum
- google anılar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X