Şimdi Ara

Huawei'den geliştiricilere: Bizim işletim sistemimiz için uygulama yapın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
2.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sadrag

1) Çin ve Hindistan gibi ülkelerde kendi işletim sistemine sahip çok miktarda telefon satar.

2) Bu sisteme oyun ve uygulamaların port edilmesi kolay olur (Unity'e entegre edilir mesela)

3) Başlangıç için geliştiricilerin kâr oranı yüksek tutulur.

4) Belli bir süre için üst düzey telefonlar orta segment fiyatına satılır.

Nacizane aklıma gelenler bunlar ve açıkçası buna benzer adımlar atılırsa belki.. yoksa huawei'in işi çok zor

Hadi diyelim atıldı, facebook, whatsapp, twitter vs. Uygulamalar destek vermedikten sonra kim alacak bu telefonları?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadrag S kullanıcısına yanıt
    burda başka avantajlar var yalnız huawei ile birlikte xiaomi ve oppo hatta meizu gibi diğer büyük şirketlerde deniyorlar şuan güç birliği olacak yani tek telefon üzerinden değil ayrıca uygulama olmazsa emulatör olur o sıkıntı değil

• Virtual Reality kullanıcısına yanıt
    tarayıcı modlu uygulama görünümü yaparak sanırım çaktın köfteyi

• MehmetNY kullanıcısına yanıt
    ismi ark os

• Huawei dunyanin merkezinde saniyor kendisini . Oldu canim ... Sirf Trump magduru diye kabul edilecegini mi saniyor ? Vah vah ! ...

• Zor bir şey değil. Uygulama icat edin denilmiyor, mevcut uygulamayı başka bir yazılıma uygun hale getirmekten ibaret bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüsami

ismi ark os
    hongmeng ne peki?

• Hangi isletim sistemi için? Her gun baska bir isletim sistemi kullanacagiyla ilgilihaber yapiliyor.

• ismi cok ilginc, Hong Kong Phooey gibi
  • sadrag S kullanıcısına yanıt
    Unity bu isletim sistemiyle uyumlu olsa bile bircok Unity asset'i bu isletim sistemini desteklemeyebilir.

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Huawei CEO'su açıklama yaptı zaten. Yeni işletim sistemimiz tüm Android uygulamaları ile tam uyumlu bir şekilde çalışacak diye. En kötü APK ile yüklenir.

• MehmetNY kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen Çin'de Hongmeng ismini kullanacaklar. Avrupa'da Ark OS denecek.

• Huawei'den gelen açıklamaya göre tüm Android uygulamaları ile uyumlu olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: _RaGoN_

Muhtemelen Çin'de Hongmeng ismini kullanacaklar. Avrupa'da Ark OS denecek.
    avrupada da hong meng desinler benim cok hosuma gitti o isim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 29 Haziran 2019; 19:28:10 >
  • Cok emin konusuyorsunuz bence niye Apple gibi olmadin ki paralarimi yok akillarimi yok ne eksikleri var bekleyip gorucez gerçi benim istedigim bizim gibi kullanicilar yararlansın yoksa ne çin bi tarafimda nede Huawei

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: torabi

Bence herşey belli
    sayari at nickinden sadelestir nickini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 29 Haziran 2019; 20:25:12 >
  • Kendi işletim sistemini zor da olsa çıkarır , fakat Twitter , Instagram , Whatsapp gibi daha bir çok popüler uygulamalar o işletim sisteminin marketinde olmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 29 Haziran 2019; 22:52:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • renega kullanıcısına yanıt
    6-7 sene önce bu forumun yarısı Huawei diye bir marka bilmiyordu adamlar dünya zirvesine çıktılar. Adamlarda bunu tekrardan hem de daha fazlasıyla yapacak zeka da var, sabır da. Biz kendi derdimize yanalım.
  • Mrmikda kullanıcısına yanıt
    Emin degilim ama Google, Fuchsia'yi GSI olarak cikaracak sanirim. Boylece guncelleme gelmiyor derdi olmayacak. Elindeki tek imajla Windows kurar gibi destekleyen her makineye kurabileceksin guncel isletim sistmeini. Uygulamalar da iOS gibi native olur da emulasyon yavasligi sorununu cozerlerse Apple bayagi yara alir. Ekosistem falan kimse dinlemez o saatten sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tensi -- 30 Haziran 2019; 1:33:46 >
  • Windows mobile vardı mazide mağazası çöp diye 512mb ramli roket hızında çalışan telefonlar da çöp olmuştu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.