Şimdi Ara

Huawei'den geliştiricilere: Bizim işletim sistemimiz için uygulama yapın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
2.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geliştiricilere destek ve para yedirirse neden olmasın

• Whatsapp'sız bir telefonu kim alır ki

• alaz1903 kullanıcısına yanıt
    Bunlar bitmez, ot gibi bitiyorlar :)

• alemburda34 kullanıcısına yanıt
    Benim telefonumda WhatsApp kurulu gelmedi yine de aldım apksini indirip kurdum. Büyük ihtimalle seninki de öyle. Yapılan işletim sistemi açık kaynak android tabanlı olduğu için apk dosyalarını destekleyecek zaten. Herkes bir şekilde indirip kurabilir. Huawei'in burada yapmaya çalıştığı halihazırda var olan kendi mağazasını zenginleştirmeye çalışmak. Bu sayede insanlar sağdan soldan ya da farklı mağazalardan apk dosyası bulmaya çalışmayacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sadrag S kullanıcısına yanıt
    adamların bulunduğu bölgede dünyanın yarısından fazlası yaşıyor. pazar sıkıntısı çekmezler. çin devleti de destek verirse eğer başarılı olurlar gibi geliyor bana. tek sıkıntı donanım konusunda kısıtlanmalar. abd onu da kısıtlarsa radyo bile yapamaz huawei.

• Global anlamda ArkOS adı altında piyasaya sürülecek. HongmengOS kendi ülkeleri için ve bazı ülkeler için.

• Hongmeng ismini beğenmedim

• Akbaba89 kullanıcısına yanıt
    Yalnız o maalesef microsoft'un afedersiniz öküzlüğü.

Detay çok ama şöyle diyeyim; geliştiricilere güzel bir ortam sağlamadı Microsoft.

Ben huawei'nin başarılı olacağını düşünenler kısmındayım. 2. Bir Windows Mobile faciası olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kakarikikiri

adamların bulunduğu bölgede dünyanın yarısından fazlası yaşıyor. pazar sıkıntısı çekmezler. çin devleti de destek verirse eğer başarılı olurlar gibi geliyor bana. tek sıkıntı donanım konusunda kısıtlanmalar. abd onu da kısıtlarsa radyo bile yapamaz huawei.
    "adamların bulunduğu bölgede dünyanın yarısından fazlası yaşıyor." demişsiniz ama o ülkelerin para birimlerinin hiç bir değeri yok. Küresel ticareti döndüren para birimlerine sahip değiller. Japonya ve G.Kore'nin de ABD'nin yolundan gittiğini düşünürsek, Huawei Asyada kime ne satış yapacak? Para birimi çöp olan Hindistana mı? Para birimi çöp olan Orta Asya ülkelerine mi?

Dolar, Euro, Sterlin ile para kazanamayan hiç bir küresel şirket, küresel faaliyetlerinde kar edemez.

• alaz1903 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle birader,

Yahu iki yabancı ülke arasında olan işleri bu kadar bile konuşmamız... gerçekten yazık.

Huawei şuan 60 ülkede network ve mobil internet ağının %100 üne sahip ve buna Türkiye'de dahil. Birçok amerika ve avrupa ülkesine ait network şirketlerini ya batırdılar ya da satın aldılar.

İngiliz ARM firmasının ambargosuna karşılık, 5G teknolojisini bulan tek ve öncü firma huawei, bu teknolojiyi ana mantığını da bilkent üniversitesitesinde olan Prof. Dr. Erdal ARIKAN hocamız geliştirdi, sadece bu 5G teknolojisini ingiltereye 1 yıl gecikmeyle kurması ingiltereye 6.2 milyar pound kaybettiriyor.

Huawei 2017'de 14.2 milyar dolar net kar açıkladı ve o yıllarda bu karın çok küçük bir miktarı akıllı telefondu.

Kısacası çin olsun farklı ülkeler olsun adamlar çalışıyor... Biz kendimize yanalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNY

hongmeng ne peki?

Alıntıları Göster
    o çince adı
  • Huawei kötü günleri atlatacak ve yazılım geliştiriciler için iyi bir kariyer noktası olacak. Çin hükümeti çok ciddi yatırım yaptı.
  • google postayı koydu huawei ye artık kendi sistemiyle çıkacak huawei ler ama her şeyin apk si var sıkıntı yok apk ile her türlü uygulama indirilebilir telefona apkye tam destek verecek diğer çinli firmalarda destekliyor bu sistemi xiaomi ve oppo gibi

bu arada sistemin ado harmony olarak açıklandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsami -- 2 Eylül 2019; 12:19:47 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.