|
Bildirim
Geliştiriciler : Tamam
|
Huawei mi kaldı hacı abi trump dağıttı onu
|
1) Çin ve Hindistan gibi ülkelerde kendi işletim sistemine sahip çok miktarda telefon satar.
2) Bu sisteme oyun ve uygulamaların port edilmesi kolay olur (Unity'e entegre edilir mesela) 3) Başlangıç için geliştiricilerin kâr oranı yüksek tutulur. 4) Belli bir süre için üst düzey telefonlar orta segment fiyatına satılır. Nacizane aklıma gelenler bunlar ve açıkçası buna benzer adımlar atılırsa belki.. yoksa huawei'in işi çok zor |
Bu bana enterasan geliyor mesela hocam. Çın ve Hindistan da çok telefon satar demissiniz ya.. Şimdi Huawei bizim marka olsa, böyle bir durumla karşılaşsanız Whatsapp yok, office uygulamaları yok, instagram yok, dünyada kabul görmüş amerikan menşeili hicbir uygulama yok. Alır mısınız bu cihazı? (Ben isim gereği yurtdışındaki insanlarla da iletişim halindeyim. %99 u mesela whatsapp kullanıyor.) Samsung, iphone u gectim hadi xiaomi de bizim marka olsun, gidip Xiaomi alırsınız diye düşünüyorum illa Çin marka alınacaksa.
Uygulama desteği olmadan ışletim sistemi hızlı olsa ne olur, olmasa ne olur. Bide yazılım üretmek öyle bugünden yarına olacak birşey değil, bakin Android kaç yılda bu seviyeye geldi. Bu işin birde Arm boyutu var. Android ile birlikte en büyük darbe burası zaten. Ben bu durumu şöyle görüyorum, eğer Abd ile Cin anlaşamazsa akıllı telefon pazarında Huawei diye bir şirket kalmaz. Sevsekte, sevmesekte bu is abd nin domine ettigi bir konu. Huawei batmaz elbette, farklı yatırımları var ama akıllı telefon işinde kendi halinde bir firma olur çıkar. |
unity e destek gelirse build eder yaynlarm zor değil
|
Bence herşey belli
|
Adamlar 1 ocaktan şimdiye 100 mn telefon satmış, P30 serisi 2019 un en iyi telefonu seçildi. Adamları yıkamazlar. Çok çok apple geçer 3. Olurlar. Abd li firmalar da zarar ediyor eninde sonunda abd yola gelecek ambargo kalkacak
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|