|
Android telefonlar için yeni düzenleme geliyor: Kullanıcıları sevindirecek
-
-
Sorun değil bu seferde bu uygulamaları reklam koyarlar
-
Yani netflix kullanmıyorum ama netflix uygulamasını da silemiyorum. Niye yer kaplıyor niye var? Saçmalıktı. Bir şey dayatılınca üründen soğutuyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
adb ile kaldiriliyor. zor degil
-
İyi olmuş , hazır başlamışken cihazda gelen uygulamalarda reklam çıkmasınıda engellesinler,
Çünkü parasını verip satın ürünü (cep telefonu) satın aldığın marka Netflix ile anlaşma yapıp Para alarak o uygulamayı ona yüklü ve silinmez yapıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok iyi ya, samsungun bixby diye zart zurt bir haber platformu var, facebook, gmail falan var hiçbirini kullanmıyorum, gmaile bakacaksam chorme'dan giriyorum
-
Operatör uygulamalarını otomatik indirmemenin bir yolu var mı acaba? Telefonda format atınca kurulumda otomatik iniyor buna da bir çözüm lazım
-
Ben netflix Samsung para verdi diye telefonun fiyatının artmasını veya telefonda bu uygulamanın işgal etmesini istemiyorum. Bu dayatmaya giriyor. Telefonun yegane amacı iletişim kurmak. Bana reklam göstersin veya uygulamayı zorla kullandırsın diye para ödemiyorum. Bu tür bir olayı Windows İnternet Explorer ile apple safari ile yaşattı. Hatırladığım kadarıyla da davaları kaybettiler.
Şu android 13 ile birlikte gelen data ve obb dosya kısıtlamalarını kaldırın iyice saçmaladınız ios gibi en basit işlemler için pcye bağımlı mı olacaz
IOS kullanan Yuzbasidir
Android kullanan Cavustur!:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
He sen telefona 45 bin TL verince bişey yok millet on bin tl altına Android alınca kereste oluyor hemi.
Ben en büyük keresteyim yontulmamış budaklı kabuklu
Peki sen nesin???
Abd ile rootsuz uygulama kaldirma diye aratin cok basit bir sekilde butun uygulamalari kaldirabilirsiniz
adb dir o.Abd yada Russia olsa duramazsin Japan olsa.daha kötü
O zaman almayacaksın işte bilinçli tüketici olasak böyle böyle diye almasak bak bakalım kalıyor mu böyle şeyler ama işte toplum bilinçlenmesi zayıf
Güzel gelişme, aslında olması gereken bu. Bu ara Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı demiş ve ülkede üretilen akıllı telefonlar demiş. Bu şey sadece Çin'i bağlamıyor değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Yani netflix kullanmıyorum ama netflix uygulamasını da silemiyorum. Niye yer kaplıyor niye var? Saçmalıktı. Bir şey dayatılınca üründen soğutuyor.
|
He sen telefona 45 bin TL verince bişey yok millet on bin tl altına Android alınca kereste oluyor hemi. Ben en büyük keresteyim yontulmamış budaklı kabuklu Peki sen nesin??? |
Sorun değil bu seferde bu uygulamaları reklam koyarlar
|
Çünkü parasını verip satın ürünü (cep telefonu) satın aldığın marka Netflix ile anlaşma yapıp Para alarak o uygulamayı ona yüklü ve silinmez yapıyor |
Ben netflix Samsung para verdi diye telefonun fiyatının artmasını veya telefonda bu uygulamanın işgal etmesini istemiyorum. Bu dayatmaya giriyor. Telefonun yegane amacı iletişim kurmak. Bana reklam göstersin veya uygulamayı zorla kullandırsın diye para ödemiyorum. Bu tür bir olayı Windows İnternet Explorer ile apple safari ile yaşattı. Hatırladığım kadarıyla da davaları kaybettiler.
|
adb dir o.Abd yada Russia olsa duramazsin Japan olsa.daha kötü
|
ROM bellekten silinmiyor. FULL Format atarsan yine geri geliyor. Ama o cozum sadece otomatik guncelleme yapmamasi icin bir tur devre disina alma ve gizlemedir adb komutu ile yapilan. Ben Samsung cihazlarimda hep yaparim oneririm de KNOX derdi ile ugrasmamak icin ( root secme ve eski haline donememe ozgurlugu olmamasi :/ ) . |
Android kullanıcıları min.20bin üzeri telefona para vermeyecekleri için keriz değildir ... |
Benzer içerikler
- whatsapp neden açılmıyor
- instagram yazı stilleri
- wechat qr code sorunu
- ea play pro fiyat
- twitter takipçi hilesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X