Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 HUAWEİ FREEBUDS 4 KULAKLIKLARI SIFIR DEĞİŞTİ Satın Al 30 Mart 2024 16:01 1 1 HUAWEİ FREEBUDS 4 KULAKLIKLARI SIFIR DEĞİŞTİ FREEBUDS 4 CİHAZIMDA- Ürünü aldığımda sol kulakta bir cızırtı vardı. Servise gönderdim sorun yok denildi. Ondan dolayı fazla kullanmamıştım.- 05.01.2024 tarihinde tekrar servise gönderdim. Case hariç iki kulaklıkta sıfırlandı. Servis değişim formu mevcuttur.- 3-4 kere deneme amaçlı oldu mu bir sorun var mı diye kullandım harici kullanılmadı. Hiç bir sorunu yok. Kulaklığın ızgaraları zaten sıfır olduğunu kanıtlıyor.- Kutusu yok. Garantisi bitti bu şekilde paketleyip göndereceğim. Fiyat: 1200tlSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Yozgat Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SAMSUNG S24 SIFIR 128 GB GRİ 1 AYLIK CASPER NİRVANA X600 5700U/16GB RAM HUAWEİ FREEBUDS 4 KULAKLIKLARI SIFIR DEĞİŞTİ