Şimdi Ara

huawei g7 rehber sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar g7 kullaniyorum,telimin rehberi bazen kendikiginden 2 dk falan gelmiyor, beklemek zorunda kalıyorum, bu yuzden telimi 2ay once fabrika ayarina döndüm 1 ay falan duzeldi ama simdi tekrar ara ara hala rehberim kendiliginden gidiyor ve cok gec geliyor.
    sebebini bilen varmidir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaslar yokmu yardimci olabilecek kimse

• Cia gibi rehberde kayitli olmayan numaralarin kime ait oldugunu gosteren app lar rehberi bozuyor diue bir soulenti var? Kullaniyor muydun acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adolf h.

Cia gibi rehberde kayitli olmayan numaralarin kime ait oldugunu gosteren app lar rehberi bozuyor diue bir soulenti var? Kullaniyor muydun acaba?

evet kullanıyordum , mesajından sonra kaldırıdm programı , eğer bi düzelme olursa dönüş yapıcam foruma,teşekkürler.
  • Mate 7 kullanıyorum, bir gün farklı bi şarj aleti kullandım, ondan sonra şarj süresi uzadı, ömrü kısaldı, esas sıkıntı ise kişiler modülü asla çalışmaz oldu, arayan olunca sadece numara çıkıyor hic bir şekilde kişiler yedeğini hic bir uygulama ile dahili uygulama ile de yedek le yemi yorum elim kolum bağlandı, acil yardim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.