Merhabalar saati yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Saatle ilgili kafama takılan birşey var. Saati digital kadranlardan herhangi birinde kullandığımda mesela gün içinde saate 4 -5 saat boyunca hiç bakmadım diyelim, sonra saate baktığımda saat ilk açıldığında 1 yada 1.5 saniye saati yanlış gösteriyor sonra tam kapanmaya yakın kadran birden normal konumuna geliyor. Yani şöyle diyelim ki saate baktığımda saat 3 olsun ve ben saate en son öğlen 11 de bakmış olayım. saatin düğmesine bastığımda ilk olarak saati bana örneğin 12,30 olarak gösteriyor bir-iki saniye sonra ekran daha kapanmadan kadran otomatik yer değiştirerek 3 ün üstüne geliyor. Yani gecikmeli olarak geliyor. Analog modda bu sorunu yaşamadım. Yanlızca digital kadranlarda var bu. Müşteri hizmetlerine sorduğumda bunun bluetooht gecikmesinden kaynaklandığını ve bir sorun olmadığını söyledi. ama bence bu bir sorun ve herkeste böyle mi merak ediyorum. Ben günün herhangi bir saatinde saate bastığımda direk o anki saatten açılmasını isterdim