Şimdi Ara

Huawei GT3 Ana Konu ve Kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
295
Cevap
6
Favori
43.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülkemizde Vodafone aracılığıyla satışa sunulmuş olan Huawei GT3 modeli Huawei P9 Lite modelinin benzer bir versiyonu olmakla birlikte, belirgin farklar kamera ve ekran. P9 Lite modelinde arka kamera olarak Sony IMX214 Exmor RS kullanılırken GT3 modelinde OmniVision OV13850 kullanılmış.

GT3 inceleme (Yabancı Kaynak)
    http://www.wovow.org/huawei-gt3-review-smartphone/

EKRAN
    Ekran Boyutu 5.2 İnç
    Ekran Çözünürlüğü 1080x1920 (FHD)
    Piksel Yoğunluğu 424 PPI
    Ekran Teknolojisi IPS LCD
    Koruma Scratch Resistant Glass, 2.5D Kavisli Cam
    Ekran Özellikleri LTPS LCD Multi Touch Multi Touch (10 nokta)
    Dokunmatik Türü Kapasitif Ekran
    Kullanıcı Arayüzü Emotion UI
    Kullanıcı Arayüz Versiyonu Emotion UI 4.1
    Renk Sayısı 16.7 Milyon
    Ekran / Gövde Oranı 68.67 %
    BATARYA
    Batarya Kapasitesi 3000 mAh
    Konuşma Süresi 30 Saat
    Bekleme Süresi 630 Saat
    Müzik Oynatma 80 Saat
    Hızlı Şarj Var
    Şarj Micro-USB
    Batarya Teknolojisi Lithium Polymer (Li-Po)
    Değişir Batarya Yok
    KAMERA
    Kamera Çözünürlüğü 13 MP (OmniVision OV13850)
    Kamera Özellikleri Coğrafi konum etiketleme, Elle Odaklama, Geniş Açılı (78°), Gülümseme yakalama, HDR, Odak Takibi, Otomatik odaklama, Panorama, Yüz tanıma, 5 Elementli Lens
    Flaş LED
    Diyafram Açıklığı F2.0
    Video Kayıt Çözünürlüğü 1080p (Full HD)
    Video FPS Değeri 30 fps
    Video Kayıt Özellikleri Time-lapse Video Kayıt
    Ön Kamera Çözünürlüğü 8 MP
    Ön Kamera Video Çözünürlüğü 1080p
    Ön Kamera FPS Değeri 30 fps
    Ön Kamera Diyafram Açıklığı F2.0
    Ön Kamera Özellikleri Geniş Açılı. Gesture Shot, Panorama, Selfi, 4 Elementli Lens, 22mm, 77 Derece Açılı
    TEMEL DONANIM
    Yonga Seti (Chipset) HiSilicon Kirin 650
    Ana İşlemci (CPU) Quad-core 2.0 GHz ARM Cortex-A72
    CPU Frekansı 2.0 GHz
    CPU Çekirdeği 8 Çekirdek
    İşlemci Mimarisi ARMv8-A (64-bit)
    1. Yardımcı İşlemci Quad-core 1.7 GHz ARM Cortex-A53
    2. Yardımcı İşlemci i5 Sensor İşlemcisi
    Grafik İşlemcisi (GPU) Mali-T830 MP2
    Bellek (RAM) 2 GB
    Dahili Depolama 16 GB
    Hafıza Kartı Desteği Var
    Hafıza Kartı Maks. Kapasitesi 128 GB
    TASARIM
    Boy 147.1 mm
    En 73.8 mm
    Kalınlık 8.3 mm
    Ağırlık 156 Gram
    Renk Seçenekleri Altın, Gri, Gümüş
    AĞ BAĞLANTILARI
    2G Var
    2G Frekansları 850 MHz 900 MHz 1800 MHz 1900 MHz
    2G Teknolojisi EDGE GPRS GSM
    3G Var
    3G Frekansları 850 MHz 900 MHz 1900 MHz 2100 MHz
    3G İndirme 42.2 Mbps
    3G Karşıya Yükleme 5.76 Mbps
    3G Teknolojisi HSPA+
    4G Var
    4G İndirme 300 Mbps
    4G Karşıya Yükleme 50 Mbps
    4G Teknolojisi LTE (Cat.6)
    4.5G Desteği Var
    VoLTE Desteği Var
    İŞLETİM SİSTEMİ
    İşletim Sistemi Android
    İşletim Sistemi Versiyonu Android 6.0 (Marshmallow)
    KABLOSUZ BAĞLANTILAR
    Wi-Fi Kanalları 802.11 b/g/n
    Wi-Fi Özellikleri Wi-Fi Direct, Wi-Fi Hotspot
    NFC Var
    Bluetooth Versiyonu 4.1
    Kızılötesi Yok
    Navigasyon Özellikleri A-GPS BDS GLONASS
    ÇOKLU ORTAM
    Video Formatları ASF H.263 H.264 H.265 MP4 MPEG- 4 MPEG-4 RM RMVB VP8 WMV XviD 3GP
    Ses Formatları AAC AAC + AMR AMR-NB eAAC + FLAC MIDI MP3 MP4 OGG PCM WAV 3GP
    Ses Çıkışı 3.5 mm
    ÖZELLİKLER
    Suya Dayanıklılık Yok
    Toza Dayanıklılık Yok
    3G Görüntülü Konuşma Yok
    Sensörler İvmeölçer, Ortam Işığı Sensörü, Pusula, Yakınlık Sensörü
    Parmak izi Okuyucu Var
    Parmak izi Okuyucu Özellikleri Arka Kapakta
    Servis ve Uygulamalar Gürültü Önleyici İkinci Mikrofon
    DİĞER BAĞLANTILAR
    USB Versiyonu 2.0
    USB Bağlantı Tipi Micro-USB
    USB Özellikleri USB Tethering
    SIM Hybrid Dual Sim (Nano-SIM)
    TEMEL BİLGİLER
    Çıkış TArihi Haziran 2016
    Diğer Adları NMH-L31

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynet478 -- 20 Kasım 2016; 1:30:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çıkarılabilir batarya güzel ama ram den kismislar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Doğu

http://consumer.huawei.com/en/mobile-phones/tech-specs/huawei-gt3-en.htm

Çıkarılabilir batarya güzel ama ram den kismislar

"Non-Removable" yani gömülü batarya diye geçiyor, sanırım yanlış okudunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynet478 -- 20 Kasım 2016; 16:36:45 >
  • skynet478 S kullanıcısına yanıt
    Benim attığım link te 3000 mah çıkabilir yazıyor ondan dedim.

• Arkadaslar telefon nasil ? Is dolayisi ile 2. Bir telefona ihtiyacim var

• Telefonun orjinal adi honor 5c o şekilde araştırırsaniz daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz ya da video incelemelere

• Bugün Vodafone bayisinde inceledim.Genel olarak beğendim.Kasa malzeme kalitesi orta seviye diyebilirim.Sadece arka kapağın bir kısmı alüminyumdu sanırım.Nakit fiyatı 1099 Türk Lirası.Bu fiyata alınabilir diye düşünüyorum.Alternatif arayanlar içinse Samsung J5 Prime önerebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei Watch GT3 [ANA KONU]
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • p8 lite gibi cepte yamuluyormu buda

• quote:

Orijinalden alıntı: Urbanrevolt

Bugün Vodafone bayisinde inceledim.Genel olarak beğendim.Kasa malzeme kalitesi orta seviye diyebilirim.Sadece arka kapağın bir kısmı alüminyumdu sanırım.Nakit fiyatı 1099 Türk Lirası.Bu fiyata alınabilir diye düşünüyorum.Alternatif arayanlar içinse Samsung J5 Prime önerebilirim.

Nakit fiyatı Vodafone bayisinden mi öğrendiniz? Eğer öyleyse çok da itibar etmemek lazım. Ben başka yerde bulamadım çünkü.

Bu arada ben de inceledim. Genel olarak güzel ama uygulamalar düğmesi yok. Tüm uygulamalar ana ekranda bulunuyor. Eşime alacaktım, sırf bu yüzden almadım. "Launcher kurabilirsin" dediğinizin farkındayım, ama olmaz :) Ayrıca bu telefon 32 GB dahili hafızaya sahip olmalıydı bence.

Bu arada J5 Prime'dan bariz üstün bir telefon. J5 Prime TFT HD ekran, 4 çekirdek işlemci ve 2,400 mah bataryaya sahip. GT3 ise IPS FHD ekran, 8 çekirdek işlemci, 3,000 mah batarya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulugol -- 17 Aralık 2016; 16:4:33 >

• mulugol kullanıcısına yanıt
    Evet hocam Vodafone bayisinden öğrendim fiyatı.32 gb olsaydı iyi olurdu.Her 5 telefondan 4 tanesi Samsung olunca alternatif olarak J5 Prime önerdim
  • quote:

Evet hocam Vodafone bayisinden öğrendim fiyatı.32 gb olsaydı iyi olurdu.Her 5 telefondan 4 tanesi Samsung olunca alternatif olarak J5 Prime önerdim

Haklısınız. Bayideki görevliye alternatif sorunca o da direk J5 ve J7 serilerini önerdi :) Lenovo kullanıcısı olarak keşke Vodafone'da olsa da alsam diyorum, ama maalesef yok. Tamamen kararsız kalmış durumdayım. Hafıza olarak eşimin 3 yıllık telefonundan çok da üstün bir telefon değil. Telefonu: LG P880 4X HD. Onda bile 16 GB dahili hafıza var ve net 12 GB veriyor kullanıcıya. E tabi diğer özellikleri bariz daha iyi ama çok da cazip gelmiyor bana. O yüzden 32 olsaydı dedim.

• hafta sonu aldım, kullanmaya başladım. telefon hakkında merak ettiklerinize cevap verebilirim.
  • mulugol kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam.İşte herşeyden eksiksiz olsun şöyle olsun diyoruz hep Moto G4 Plus cihazı Vodafone keşke getirse ben de düşünmeden alırım.
  • 19 CAN 88 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam.İyi günlerde kullanın.Kutu içeriğini ve cihazın resimlerini atabilir misiniz?
  • Urbanrevolt kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam teşekkür ederim. kutu içerisinde sanırım çoğu markanın yapmadığı bir şey yapmışlar o da kutudan kılıf ve ekran koruyu film çıkması. şeffaf ve telefonu tamamen saran, gayet kullanışlı bi kılıf var. ekrandaki koruyucu film haricinde bir adet de yedek ekran filmi var. adaptör ve kablo zaten olmazsa olmaz onlar da zaten çıktı kutudan. kart yuvasını açabilmek için bi iğne var. onun dışında da kullanım kılavuzu falan klasik.

cihazın fotoğraflarını da ilk fırsatta atmaya çalışırım.
  • quote:

Aynen öyle hocam.İşte herşeyden eksiksiz olsun şöyle olsun diyoruz hep Moto G4 Plus cihazı Vodafone keşke getirse ben de düşünmeden alırım.

Aynı fikirdeyim. Tam bir tüketim toplumuyuz da neyse, konuyu dağıtmayalım. Moto G4 Plus 32 GB gelse ben de saniye durmam. Cihaz Vodafone bayisine girmeden, araçtan inerken alırım. İşlemleri yapmak kolay zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19 CAN 88

eyvallah hocam teşekkür ederim. kutu içerisinde sanırım çoğu markanın yapmadığı bir şey yapmışlar o da kutudan kılıf ve ekran koruyu film çıkması. şeffaf ve telefonu tamamen saran, gayet kullanışlı bi kılıf var. ekrandaki koruyucu film haricinde bir adet de yedek ekran filmi var. adaptör ve kablo zaten olmazsa olmaz onlar da zaten çıktı kutudan. kart yuvasını açabilmek için bi iğne var. onun dışında da kullanım kılavuzu falan klasik.

cihazın fotoğraflarını da ilk fırsatta atmaya çalışırım.

Benim Lenovo Vibe P1'in kutusundan da şeffaf plastik kılıf ve ekran koruyucu çıkmıştı. Çok satılmayan ve aksesuarı fazla bulunmayan markaların bunu yapması gerçekten hoş. Sonuçta Samsung'un 50 çeşit modelinin 250 çeşit kılıfı bakkalda bile bulunurken; Lenovo, Huawei gibi markaların aksesuarlarını internetten binbir güçlükle buluyoruz.

• 19 CAN 88 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.Bekliyoruz
  • 3aydır kullaniyorum telefonu, yurtdışında yaşıyorum, tl olarak 600 tl ye almıştım Turkiye fiyatı sanırım iki katına yakın, genel olarak fiyatina oranla gayet tatmin edici. Batarya performansı çok başarılı, benim gibi oyun oynamayan biriyseniz şarj iki günü görüyor. Kasa olarak kılıfsız elden kayıyor silikon kilif şart. İnternet,mail,fotoğraf çekmek için oldukça yeterli. Binlerce liralık telefonların yaptığını inanın yapıyor, telefona servet ödemeye gerek yok. Tavsiye ederim pişman olmazsınız.
  • p8 lite telefonum bugün rahmetli oldu araç altında kaldı ve parça pürdük oldu araç dediğim kamyon :) ve gidip hemen gt3 aldım yine telefon tercihimi 3.kez huaweiden yana kullandım bu saatten sonra başka marka almam zaten :) telefon full hd ekran p8 lite göre agır gibi aslında az bir şey agır olması avantaj hiç değilse telefon cepte değilmi anlıyorsun bu yönden p8 lite ile çok arardım montun ceplerinde içtemi yandamı diye :) neyse gt3 güzel telefon sorun çıkmayacaktır yine huaweiden yana pil performansı hızlılık filan güzel diger telefonlarımda oldugu gibi bundada donma kasma çökme gibi olayları yaşamam benden yana huawei markası geçer not almıştır..kolay gele birde kamera özelligi filan gayet hoş agır çekim pro mod filan bir çok özelligi var ..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.