Şimdi Ara

Huawei GT3 Ana Konu ve Kullanıcıları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
6
Favori
43.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hepsiburada.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 CAN 88 kullanıcısına yanıt
    2 amperle şarjı denediniz mi

• Sar değeri yüksek mi sizce.Alınır mı bu telefon?
  • ergunx kullanıcısına yanıt
    yok
  • evet.
  • sozturk75 S kullanıcısına yanıt
    Hocam bende Türkiyede nekadar vodafone bayisi varsa aradım Zorla birinden buldum aldım. Gold rengi karaborsa. Ama Gold rengi sadece güneşli bir havada oda yakından dikkatli incelersen gold oldugunu anlıyorsun. Açıkcası gold rengi denmez. Açıkcası telefon güzel olmaya güzelde gold rengi beni hayal kırıklıgına ugrattı
  • hashin01 H kullanıcısına yanıt
    Gold bulamadım. Önü beyaz, arkası gri olan nasıl, bayana gider mi, inceleme fırsatınız oldu mu? Bir de önü siyah arkası koyu gri olanı var sanırım ama bilemiyorum hangisi daha iyi olur bayan için, kararsız kaldım.

• ergunx kullanıcısına yanıt
    bugün denedim kardeşim %13'te taktım 2 saat 40 dakikada doldu.
  • 19 CAN 88 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Arkadaşlar merhaba

Gt3 mü Gr5 modeli mi iyidir?

• quote:

Orijinalden alıntı: timsahhh

Arkadaşlar merhaba

Gt3 mü Gr5 modeli mi iyidir?

Gt3 tabiki de

Gr5 çok eski

• Arkadaşlar bu telefon u almayı düşünüyorum acil olarak cevaplardanız sevinirim mortal kombat c i oynatırmı kasma yapmaz değilmi p 9 lite arasınada çok fark olurmu alınır mı 9 lite ile arasında fiyat farkı var onun i ç in

• Alemdar11 A kullanıcısına yanıt
    İşlemci ve gpu aynı 2gb ram de yetiyor bence. Zorlayacak oyun oynmadim nasıl bilmiyorum ama p9lite ile çok fazla farkı yoktur

• Beyler kaç saat ekran süresi alıyorsunuz? Biri pil grafiğini atabilirim? Benim şarj yuzdesi çok hızlı düşüyor gibi

• hmm öylemi ya kampanyada p9 lite de bana 1500 gibi fayata gelcekmiş onun için gt3 alayım diyorum hemen hemen ayın özellikteler işte 2 gb ram sıkıntı olurmu ileri de birde akıllı saat uyumluum bu samsung gear s3 le falan ?
  • Arkadaşlar telefonun dayanıklılık durumu hakkında bilgisi olan var mı?
    Elinden ekran üzerine düşürmeyi deneyen oldu mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergunx

Beyler kaç saat ekran süresi alıyorsunuz? Biri pil grafiğini atabilirim? Benim şarj yuzdesi çok hızlı düşüyor gibi

hızlı düşüyor derken , günü çıkarmıyor mu ?
  • GT 3 üme kavuştum..
    799 TL peşin kampanyasıyla Vodafone dan aldım.. Çok hesaplı bir iş yaptığımı düşünüyorum..
    Henüz 24 saat oldu.. Anca alışıyorum telefona.. Full yorum yapamam ama çok beğendiğimi söylemeliyim..
    Telefonun ağırlığı, verdiği kalite hissi, ekran parlaklığı, kayma hızları, parmak izi okuyucu hızı, işlevleri umduğumdan kat be kat iyi, süper lüks bir telefon hissi yarattı bende..
    İçinden çıkan şeffaf arka koruyucu kapak,üzerinde hazır gelen ekran filmi şahane artılar bu zamanda..
    Şu an için söyleyeceğim tek ekşisi kulaklıklar.. 90lardaki walkman kulaklıkları ayarında, açmadım bile..😀
    Aman bir kusuru bu olsun umurumda değil..
    Şimdilik yorumlarım bu kadar..
    Ben telefonu çok sevdim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tonyali61 kullanıcısına yanıt
    Yo 12.5 saat kullanımda 6 saat ekran süresi %5 gibi şarja takıyorum yetiyor ama %50ye kadar çok hızlı inip ondan sonra yavaş azalıyor gibi bi grafik atan olsa karsilastircam

• quote:

Orijinalden alıntı: Constantiné

GT 3 üme kavuştum..
    799 TL peşin kampanyasıyla Vodafone dan aldım.. Çok hesaplı bir iş yaptığımı düşünüyorum..
    Henüz 24 saat oldu.. Anca alışıyorum telefona.. Full yorum yapamam ama çok beğendiğimi söylemeliyim..
    Telefonun ağırlığı, verdiği kalite hissi, ekran parlaklığı, kayma hızları, parmak izi okuyucu hızı, işlevleri umduğumdan kat be kat iyi, süper lüks bir telefon hissi yarattı bende..
    İçinden çıkan şeffaf arka koruyucu kapak,üzerinde hazır gelen ekran filmi şahane artılar bu zamanda..
    Şu an için söyleyeceğim tek ekşisi kulaklıklar.. 90lardaki walkman kulaklıkları ayarında, açmadım bile..😀
    Aman bir kusuru bu olsun umurumda değil..
    Şimdilik yorumlarım bu kadar..
    Ben telefonu çok sevdim..

vodafone hat olmadan peşin alınabiliyor mu

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.