Şimdi Ara

Huawei GT3 Ana Konu ve Kullanıcıları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
6
Favori
43.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    G610'dan sonra benim için bunun hoparlörü 5+1 ses sistemi :)
  • ergunx kullanıcısına yanıt
    valla ben o detaylara o kadar dikkat etmiyorum, günü çıkarması bana fazlasıyla yetiyor gerisine pek takılmıyorum.
  • unpop kullanıcısına yanıt
    ön ve arka kameraların diyafram genişlikleri aynı, özelliklerinde öyle yazıyor.
  • Arkadaşlar p9 lite kılıfları gt3 e olur mu?
  • u_g_o_189 kullanıcısına yanıt
    Olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 CAN 88 kullanıcısına yanıt
    G2 nin dolby ses sistemi efsaneydi ya bi daki huawei de arayacağım özellik ses sistemi olacak

• Arkadaşlar SMS leri sim karta kaydettiği için sim kart dolu mesajı veriyor. Bunun yerine telefon hafızasına kaydetme nasıl oluyor? Bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergunx

Hepsiburada.com

bende hepsiburadadan alacağım servis işini nasıl hallediyoruz peki?

• Lars Alexandersson L kullanıcısına yanıt
    Huawei servis konusunda yurtiçi kargo ile anlaşmalı. Bi problem olduğunda kargoyu arıyosunuz, cihazı evinizden ücretsiz alıyolar. Hepsiburada'dan alınınca bi farklılık olacağını sanmıyorum.

• Lars Alexandersson L kullanıcısına yanıt
    Huawei nin sitesinden sorguladım huawei Türkiye garantili, servis için kargoyla gönderirsin ücretsiz.

• 800-900 aralıgında bu telefonu dusunurken, moto g4 plus ta vatanda 899 tl olmus, ikiliemde kaldım.
    Bu cihaz moto G4 plus dan daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Asaf04

Bu cihaz moto G4 plus dan daha iyi

artıları neler hocam
    #Metal Kasa

#Kirin 650 nın Snapdragon 617 den daha hızlı ve iyi olması

#Ön kamera 8mp

....

Aklıma gelenler bunlar

• Telefonu bugün babama aldık ilk başta mutlaka yapın dediğiniz birşey varmı acaba ? Birde radyo apk sı varmı ?

• sefaMseven kullanıcısına yanıt
    herhangi bir şey yok. muhtemelen bi güncelleme gözükür, onu yapsanız yeter.
  • telefonu hepsiburadadan alanlar kargo kaç günde geliyor?

satıcı olarak beşken elektroniğimi seçtiniz

• Telefonu 4 gün önce aldım. Telefon çok akıcı ve özellikleri işimi fazlasıyla görüyor. Yaklaşık 2-2.5 saat UFC oynadım dün gece, neredeyse hiç ısınmadı. Şimdilik çok memnunum cihazdan, inşallah uzun süreli kullanımdan sonra da sıkıntı çıkartmaz da yıllarca kullanırım telefonu. Şarjının dolmasının saatler sürdüğüne dair yorumlar okudum ama bende öyle bir sorun olmadı, hızlıca şarj oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DDempseyRoll -- 7 Şubat 2017; 1:47:5 >
  • telefonu dün aldım, deneyim ve izlenimlerimi paylaşayım.

tasarım
    öncelikle telefon tasarım olarak çok hoş, sağlamlık hissini veriyor. arka tarafın metal olması bu histe büyük bir etken tabi. küçük ellere sahip birisi olarak telefonu rahat kullanamayacağım korkusu yaşıyordum, ancak en başta biraz garipsesem de alıştım çabucak. tek elle kullanım modunun da olması güzel.

ekran
    telefonun ekranı gerçekten çok güzel. renkler canlı ve sıcak. renk döğruluğu yüksek.

hız
    gayet hızlı. 8 çekirdekli kirin 650 işlemcisi bu seviyedeki telefonlarda kullanılan en iyi işlemcilerden biri. bu telefonu seçmemdeki en büyük sebeplerden birisiydi. 16 nm ile üretilmiş olması da ısınma ve güç tüketimi üzerinde olumlu etkiler sağlıyor.

bellek
    telefonun en büyük sıkıntısı rami. huawei'nin androidi fazlaca modifiye etmesi ve full hd ekrana sahip olması sonucu 2gb ram yetersiz geliyor. 3 4 uygulama açınca ram doluyor ve uygulamalar arası geçiste eski uygulamalar yeniden başlatılmak zorunda kalıyor. güç tasarrufu adına telefonun uygulamaları kapatma eğiliminde olması da ayrıca sinir bozucu. dahili hafızası boş 9,5 gb yer ile geliyor, hafıza kartı kullanıldığı sürece bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

arayüz
    bir diğer sevmediğim nokta da telefonun arayüzü. huawei gibi büyük bir firmanın telefona emui gibi apple özentisi bir arayüzü sunmasını anlayamıyorum. oysaki saf android çok daha sade ve kullanışlı bence. sırf bu apple özentiliği sebebiyle birçok android güzelliğini törpülemeleri de sinirlerimi bozdu açıkcası. yine de bazı hoş özellikler eklediklerini de itiraf edeyim.

kamera
    çok fazla incelemedim ama orta seviye bir kamera, gündüz çekimlerinde bir sorun çıkaracağını sanmıyorum. ön kamera arka kameraya göre daha geride olmasına rağmen geniş açılı olması selfie için iyi.

batarya
    gerçekten çok başarılı. 3000mah batarya ve 16nm işlemcinin en büyük getirisi pil ömrü. henüz ekran açık kalma süresini ölçmedim tahminim 6 saati rahat bulabileceği yönünde.

ek olarak telefonda adımsayar mevcut, spor yapanlar için hoş bir özellik. radyo uygulaması yok, donanımsal olarak var mı emin değilim. parmak izi okuyucu da var ve gayet hızlı çalışıyor. ancak benim gibi elleri sık terleyen kişiler için pek kullanışlı değil, çünkü tanıma sorunları oluyor.
    neticede 900 tl'ye alt-orta seviyesinde alınabilecek iyi telefonlardan biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz_1903 -- 7 Şubat 2017; 15:40:38 >

• deniz_1903 kullanıcısına yanıt
    Faydalı bilgilendirme için teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.