Şimdi Ara

Huawei GT3 Ana Konu ve Kullanıcıları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
5
Favori
43.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonyali61 -- 21 Şubat 2017; 22:54:44 >
  • merhaba arkadaslar bugun gt3 aldım aranıza katıldım (870 tl peşin aldım) :) en büyük avantajı parmak izi hızının tepki hızı cok iyi anında yanıt verıyor ekran kılıdını acıyor, uzuldugum tek husus benım eldede var sorun cabuk terler yalnız arka kapagı kaymak gibi geldi sabun sürmüşsünde kayacak nereedeyse tek dezavantajı bunu gordum, p9 lite ile bunun arasında gidip geldim hemen hemen aynılar p9 lite 3gb sanırım bu gt3 ise 2gb ram diğer geri özelliklerde aynılar
  • Arkadaşlar merhabalar. Xperia z2 kullanıyorum baya bi sıkıntı çektim şanssızlıklar peşimi bırakmadı. Yeni bir telefon almak istiyorum ve çok para vermek istemiyorum. Facebook,instagram kullanıyorum müzik dinlemeyi seviyorum. Fotoğraf ta bazen çekiyorum. Xperia z2 den gt3 e geçsem beni ne üzer acaba? Siz memnun musunuz? Aklımdaki diğer telefonlar Asus zenfone 3 laser, P9 lite. Şimdiden teşekkürler.
  • hakanayvaz H kullanıcısına yanıt
    muzik konusunda biraz daha geride ama berbat değil. Kutudan çıkan kulaklığı dandik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon çok güzel birçok açıdan. yalnız şarj süresi konusunda genelde övülüyor ama bana bu konuda ekstra bir artısı var gibi de gelmedi açıkçası.. 2. günü çıkarabileceğini zannetmiyorum..
    bu arada çok bilgi sahibi değilim telefonlar hakkında,, ha diğer telefonlar ortalama bir kullanımda 1 günü zor çıkarıyrsa onlara göre bu telefonun şarjı biraz daha iyi denebilir..
  • arkadaşlar merhaba gt3 modeli birçok açıdan dikkatimi çekti almayı düşünüyorum ama bazı aklıma takılanlar var burasıda sessiz genelde vodafonedan mı aldınız yoksa 2. elmi sıfır huawei Turkiye garantili satış yapan güvenilir satıcı biliyorsanız önerebilir misiniz merak ettiklerim telefon kaç saatte şarj oluyoR ekran camı düşmelere karşı dayanıklı mı gorilla glass olmadığı için sıkıntı yaşanır mı? radıo internetten dinlendiğinde kaç MB harcar birde şuana kadar sıkıntı yaşayan varsa kasma donma vs. yazabilirmisiniz şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: REDK1T

arkadaşlar merhaba gt3 modeli birçok açıdan dikkatimi çekti almayı düşünüyorum ama bazı aklıma takılanlar var burasıda sessiz genelde vodafonedan mı aldınız yoksa 2. elmi sıfır huawei Turkiye garantili satış yapan güvenilir satıcı biliyorsanız önerebilir misiniz merak ettiklerim telefon kaç saatte şarj oluyoR ekran camı düşmelere karşı dayanıklı mı gorilla glass olmadığı için sıkıntı yaşanır mı? radıo internetten dinlendiğinde kaç MB harcar birde şuana kadar sıkıntı yaşayan varsa kasma donma vs. yazabilirmisiniz şimdiden teşekkürler

Burda hepsiburada'dan alan arkadaşlar da var. Ben vodafone'dan önce kardeşime aldım sonra çok beğenince bir de kendime yine vodafone'dan aldım. telefon ortalama 2 buçuk 3 saatte şarj oluyor. Ekranı gorilla glass değil fakat ekranda koruyucu cam takılı olarak geliyor ve artı olarak 1 tane de kutudan yedek koruyucu cam çıkıyor. Huawei stabil çalışmasıyla meşhurdur yani önceki deneyimimi de sayarsak 4-5 yıldır hiç donma, kasma gibi problemler yaşamadım. GT3'te gayet stabil bi cihaz. Sıkıntı yaşamazsın.

• Arkadaslar Merhaba telefonu yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum ekran parlaklığını full açınca altta huawei yazısının üstü ısınıyor instagram da felan takılırken sizlerdede oluyormu dikkat ettinizmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: leonargo

Arkadaslar Merhaba telefonu yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum ekran parlaklığını full açınca altta huawei yazısının üstü ısınıyor instagram da felan takılırken sizlerdede oluyormu dikkat ettinizmi ?

Ekran parlaklığını hep full kullanıyorum ama hiç dediğin gibi bi duruma dikkat etmedim yani öyle rahatsız edecek kadar bi ısınmaya şahit olmadım. Bir miktar ısınma her telefon için normaldir. Bahsettiğin öyle aşırı bi ısınma değilse bence normaldir.

• Ekran parlaklığını full kullanmayın, gözlerinize yazık yav. Hele ki kapalı ortamlarda asla yapmayın.

• 19 CAN 88 kullanıcısına yanıt
    Ben baya bı zorluyorum oyun falan daha ısındığını gormedim

• Beyler bu süre kullandıktan sonra restart atmaya başladı günde 2-3 kez yapıyor sizde bu sorun varmi

• ben de herhangi bir sorun yok , çok memnunum , fakat ben oyun filan oynamıyorum , şarjı da 3 gün gidiyor, her şey açık halde
  • ergunx kullanıcısına yanıt
    bende hiç olmadı. virüs falan bulaştırmış olabilir misin?
  • 19 CAN 88 kullanıcısına yanıt
    Hayır bi kaç kez sifirladim değişen bir şey yok donanımda sorun var gibi

• Pazartesi günü telefonu aldıktan sonra ben de konuya katıldım :) telefonu açar açmaz bir güncelleme geldi, üzerinde gelen sürüm b152 idi, b153 olarak görünüyor güncelleme. Sizce güncelleme nasıl? B152 ile ilk şarjı falan gayet iyi gitti, b153'te değişiklik var mı?
  • Aldığımdan beri hiçbir sorun çıkartmadı. Sürekli açık ve tüm özellikleri aktif.
    2 gün rahat yetiyor.2. günün akşamı %20deyken felan sarja bağlıyorum.
  • Sar değeri baş 1.14 bu durum kötü bir durum mu diğer telefonlar daha düşük ?
  • merhaba arkadaşlar telefonu yeni aldığınızda ilk şarj olayını nasıl yaptınız şarja takıp 7 8 saat bekletin gibi yazılar okudum siz nasıl yaptınız batarya ömrünü uzatmak için neler yapıyosunuz
  • REDK1T R kullanıcısına yanıt
    Mesela şarj etmek için pilin her seferinde tamamen boşalmasını bekleme. Hatta uyarıyı da beklememeye çalış. %15-20 civarına geldiğinde şarj etmeye çalış. Elinden geldiğince orijinal şarj aleti kullan. Bi de telefonu yeni aldıysan başlarda fazla zorlama telefonun performansını.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.