Şimdi Ara

Huawei GT3 Ana Konu ve Kullanıcıları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
5
Favori
43.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

Orijinalden alıntı: Constantiné

GT 3 üme kavuştum..
    799 TL peşin kampanyasıyla Vodafone dan aldım.. Çok hesaplı bir iş yaptığımı düşünüyorum..
    Henüz 24 saat oldu.. Anca alışıyorum telefona.. Full yorum yapamam ama çok beğendiğimi söylemeliyim..
    Telefonun ağırlığı, verdiği kalite hissi, ekran parlaklığı, kayma hızları, parmak izi okuyucu hızı, işlevleri umduğumdan kat be kat iyi, süper lüks bir telefon hissi yarattı bende..
    İçinden çıkan şeffaf arka koruyucu kapak,üzerinde hazır gelen ekran filmi şahane artılar bu zamanda..
    Şu an için söyleyeceğim tek ekşisi kulaklıklar.. 90lardaki walkman kulaklıkları ayarında, açmadım bile..😀
    Aman bir kusuru bu olsun umurumda değil..
    Şimdilik yorumlarım bu kadar..
    Ben telefonu çok sevdim..

vodafone hat olmadan peşin alınabiliyor mu

Hayır. Taahhüt karşılı veriyorlar. Bana normalinden de pahalıya geldi.
    Zaten 100 tl fazlasına satışlar mevcut

• 1 haftalik gt3 675 e alinir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: timsahhh

1 haftalik gt3 675 e alinir mi?

telefonda sorun yoksa düşünme derim bu fiyata
  • Pil grafiğini atabilecek olan yok mu
    Bide aktif kullanıp günlük şarj eden varsa bişeyler soracam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergunx -- 24 Ocak 2017; 23:38:5 >
  • ergunx kullanıcısına yanıt
    Huawei GT3 Ana Konu ve Kullanıcıları

• Arkadaşlar merhaba

Cihazı bugün aldım. İlk izlenimlerim güzel.

Çift tıklama ile ekran kilidini açmayı bulamadım. Birde daha önce kullandığım Huawei markalarında kilitle şeklinde İkon vardı. bunda Yok sanırım..

• quote:

Arkadaşlar merhaba

Çift tıklama ile ekran kilidini açmayı bulamadım. Birde daha önce kullandığım Huawei markalarında kilitle şeklinde İkon vardı. bunda Yok sanırım..

Evet can sıkıcı bir durum

• quote:

Orijinalden alıntı: yücel52

quote:

Arkadaşlar merhaba

Evet can sıkıcı bir durum

Tahmin etmiyordum böyle bir şeyi..

• 19 CAN 88 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bide şöyle bişey var bende 100den90a inmesi 20dk falan sürüyor ekran kapalıyken bile azalma oluyor ama %50den sonrası daha yavaş bitiyor ve 5-6 saat ekran süresi alıyorum 12-13 saat toplam açık kalma süresi. Sizde de böylemi?

• unpop kullanıcısına yanıt
    Hayır.. En az 3 aylık Vodafone hat olması gerekiyor.. Belki bir tanıdığınız vasıtasıyla alabilirsiniz..
  • Vodafone'dan 2 yıl taahhütlü alınca 960 TL'ye geliyordu telefon.. RED S tarifesi ile..
    1 yıl taahhüt, peşin yani nakit ya da tek çekim kredi kartı ile alınca 799 TL.. Ben bunu tercih ettim açıkçası..
    1 yıl boyunca Vodafone'dan çıkmak gibi bir niyetim yok.. Çok hesaplı oldu benim için.
    Telefonun şarjı çok iyi.. Çok kurcalamıyorum. İşim epey yoğun 2 günü rahat çıkarıyor.. Çok kurcaladığım zaman da akşama kadar rahat çıkarıyor.. %30larda oluyor geceyarısı hatta..
  • Telefonu bende yeni aldım çok güzel.
    - Ön cam takılı geldi ekstra para vermenize gerek yok ayrıca 1 tane de yedek var kutuda.
    - Yanında kılıf hediye ettiler plastik sert tabi.
    - Kulaklık, kulak içi değil haliyle kulağınızı acıtabilir tavsiyem kulak içi kulaklık almanız ki ben alıcam.
    - Stabil güzel bir cihaz.
    - Kamera performansı iyi fiyat segmentine göre. Gidipte bu telefonu amiral versiyontelefonlarla karşılaştırmak zaten saçma olur.
    - Bataryası çok iyi 1 günü çok ama çok rahat çıkartıyor benim gibi sık kullanan birine bile dayanıyor.
    - Oyunlarda kasma donma yaşamadım.

Kulaklık haricinde hiç bir sıkıntım yok.
  • ön kamera açısı dar mı geniş mi, yani selfie kamerasına baktıgınızda kafanız zoomlanmıs gibi ekranı dolduruyor mu yoksa daha aşağıya belinize kadar sizi kadaraja sıgdırıyor mu ? bir yerde huawei g8 denedim onun açısı iyidi, sonra p9 lite denedim o daha dar acılı gibi geldi, kafam sıgmadaı kadraja zoomlanmıs gibiydi :) Belki ayarı vardır bilmiyorum ama lenovo k5 çok kötü mesela açı olayında.
  • yücel52 kullanıcısına yanıt
    google playerde cok guzel bı program buldum kılıt seklıde ıkon yapıyosun hangı program oldugunu ve yapılısını yanlız suan zamanım kalmadı aksam veya yarın aksam yazarım ama en guzelı program şarj yemıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forza lacar -- 28 Ocak 2017; 7:37:35 >
  • forza lacar kullanıcısına yanıt
    screen off mavi renkli kısa yol ikonu ile gayet kullanışlı ve şık
  • timsahhh kullanıcısına yanıt
    screen off öneririm. mavi renkli kısa yol ikonu ile kullanışlı
  • ben de telefonu almak için işlem başlattım.
    eşimin kullanmadığı turkcell hattını vodafone'ye taşıma işlemi başlattım.
    Faturalı yapıp kızıma vereceğim hattı,telefonu kendime alacağım.

Şu an şirket hattımda Lenova K5 kullanıyorum ama ekranı çatladı.Yerine bu telefonu kullanacağım,
    büyük beklentim yok.Sarj yoğun kullanımda günü bitirsin yeter.
    Gold kalmamış galiba,siyah almak durumunda kaldım.Birkaç güne teslim edilecek inşallah hat taşınınca.
    K5'teki hattım micro,bu nano galiba.karttaki verileri nasıl yeni karta geçiririz, bayiide makinaya bağlayıp aktarma felan yapılıyor mu?
  • ben google in dive uygulamasına telefon rehberimi saklıyorum hangi telefon olursa olsun oradan yeni telefona indirebiliyorum

• Burda var anlattım orijinal ikon için

• Bu aletin hoparlörü biraz zayıf gibi, yada g2 den sonra bana öyle geliyor sizce nasil

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.