Şimdi Ara

Huawei GT3 Ana Konu ve Kullanıcıları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
6
Favori
43.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s.a beyler hepsiburada dan sipariş verdim 935tl gm5+ faciasından sonra umarım iyi gelir merak ettiğim bi kaç şey var bilgisi olan cevaplayabilirmi?
    Ekranda çizilmeye karşı herhangi bir koruma varmı gorilla glas yok ama dandik bi camda koymamışlardır herhalde ekran jelatini olmadan kullanan varmı çiziliyormu?
  • Gt3 konusu niye sessiz, problemsiz olduğu için mi yoksa tercih mi edilmiyor..? Almaya kararlıyım.. Eksisi var mı arkadaşlar..?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Constantiné C kullanıcısına yanıt
    Cihaz P9 Lite aynı cihaz

Tek eksiği 2 GB RAM olaması fakat full metal kasa olması P9 Lite dan daha iyi

Cihazın asıl adı Honor 5C dir bazı global pazarlara (Rusya Türkiye ...) GT3 adıyla çıkmıştır
  • Teşekkür ederim cevabınız için.. çok kararsız kaldım da.. tam p9 lite da karar kılmıştım ki bitti deyince Vodafone gt3e döndüm..

P9 Lite a 3gb ram için o kadar para verilmez GT3 daha iyi metal kasa avantajı var 2Gb ram yeterli olur zaten aynı işlemci kullanıyor ikisi de
  • Siz ne kullanıyorsunuz..?
    Mate S e de aklım gidiyor, değişik özellikleri yüzünden, ekran tıklamaları vs. ama taksitli alamıyorum onu.

Knuckle Sense 2.0

Voice Wake up

Kamera çözünürlüğü + ois

Gibi artıları var ama işlemci yönünden biraz eski kalıyor onun için yeni Kırın 650 , Kırın 655 veya Kırın 950 ve Kırın 955 işlemciye sahip telefonlar daha iyi grafik kartı sunuyorlar

Bende P8 Lite Kullanıyorum bizim de bir artımız var en çok güncelleme alan telefon olamamız Lolipop dan itibaren 9 güncelleme aldı ve hala devam ediyor Kırın 620 artık geride kalsa da idare eder

P8 Lite (2017) çıktı birkaç gün önce eğer ülkemize gelirse almayı düşünüyorum
  • ergunx kullanıcısına yanıt
    ekranında koruyucu cam takılı olarak geliyor ve 1 tane de kutudan yedek ekran koruyucu çıkıyor.
  • 19 CAN 88 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler. Cevap gelene kadar telefonu aldim. Başka bişey merak ediyorum hızlı şarj desteği var yazıyor özelliklerde, adaptör alıp denedinizmi?
    Hayırlı olsun. Hızlı şarj özelliği yok sanıyordum var mıymış?
    Teşekkürler. İlk sayfada var yazıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende vodafoneden 3 adet aldim

Sorun yok memnunun
  • yücel52 kullanıcısına yanıt
    Ne yapacaksınız 3 taneyi ben 1 tane bulamıyorum.. :)
  • Gittigidiyorda 900e düşmüş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Şu telefon 900'e bedava.

• quote:

Orijinalden alıntı: hashin01

Arkadaşlar herkese iyi yıllar dilerim.
    Hafta sonu yılbaşı hediyesi olarak eşime Gold rengi GT3 aldım.Telefon çok şık olmakla beraber özellikleri bu fiyata göre oldukca üst düzey. Ancak bir sorunum var. Beni aradıgında konuşurken sesi sanki mikrofon kulaklıkla konuşuyormuş gibi geliyor. sanki lavaboda yada banyo gibi bir ortamda konuşuyor gibi sesi geliyor. bunu nasıl ayarlayabiliriz.

Bu konuda kimseden bir cevap gelmedi. Acaba ayarlarda yada gizli kodlarla bu durumm için yapılacak birşey varmı?
    Vodafone de peşin fiyat 799tl iyi bakın bence

• epey.com da sarj dolum suresi 3.5-4 saat sürüyor diye epey gömmüşler telefonu. Oyle mi hakkatten ? Hatta biri bu yuzden anakarrtı değiştirmiş sorun düzelmemiş.

İkinci sorum, telefonun kulakık ses çıkış gücü ve kalitesi nasıl ?

Bir de arka+ön kamera kalitelersi nasıl :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asaf04

Vodafone de peşin fiyat 799tl iyi bakın bence

Hocam selam sitesinden bakıyorum , peşin satıs gozukmuyor, illa kontratlı. Ben vodafone abonesi değilim, bu telefonu vodafonedan 799 tl peşin nasıl alabilirim..
  • unpop kullanıcısına yanıt
    Onu bende sormuştum vodafone â geçip geçerli tarifelerde 2 yıl kalma sözü verirsen o fiyat. 2 yıl dolmadan çıkarsan ceza+ kalan parayı çatır çatır aliyorlar gittigidiyorda 900e düşmüş 100tl için değmez böyle aksiyonlara

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.