Bildirim
Huawei HG255s - WiFi Errors - Slow Throughput - (5. sayfa)
adidas TERREX ANYLANDER MID W Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8V8XYQ2
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynı sorunu bende windows bilgisayarımda yaşıyorum hocam,telefonda vs. bir sorun yok fakat pc'den birşey indirdiğim zaman hız kademeli olarak yavaşlıyor ve indirme duruyor.Artı olarak internet çok yavaş ve hız testinde download sürekli farklı çıkıyor.3 mb lik dosyayı bile indiremiyorum ve son 3 aydır var bu sorun bıktım artık.Superonline'ı arayıp modem değişikliği talep edeceğim,modem değişikliği sorunu çözer mi acaba?quote:
Orijinalden alıntı: Dedektif S. Holmes
Evdeki windows bilgisayarlarda tamamen aynı sorunu yaşıyorum diğer cihazlarda sıkıntı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi choyrn -- 20 Ağustos 2019; 4:25:45 > -
Hocam modemin wifi kesinlikle sıkıntılı. Modemin wifi özelliğini kapatıp harici router taktım. Sorun tamamen çözüldü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu modemle sorun yaşıyorum aynı sorunu yaşayanlar da varmış bu konuda. çözüm bulan var mı? talep açtım. hat değerleriniz mükemmel işlem yapılmayacaktır yazdılar 2-3 kere.
kanser edici. laptoplarda yavaş. indirme yaparken ilk hızlı başlıyor sonra 1 kbps'e düşüyor. sayfalar açılması için 999 kez yenilemek gerekiyor. diğer cihazlar sorunsuz. 2 aydır yaşıyorum bunu.
hatalar normal mi:
https://store.donanimhaber.com/73/17/a5/7317a5eabd2838abc8306e3b801f4baa.png
konu açtım:https://forum.donanimhaber.com/superonline-huawei-hg255s-bazi-cihazlarda-yavas-wifi-ve-indirememe-sorunu--139734276
-
quote:
10usd lik cihaz hg255s hata konusunda ve ana konuda wikidevi detayları iç resimleri var
CPU1: TriDuctor VSPM340 zaten baştan çöp
RAM1: 128 MiB idare eder ama yetersiz
WI1 chip1: Realtek RTL8192ER 2.4 ghz
WI2 chip1: Realtek RTL8812AE bu çip dual bant 2.4 ve 5ghz
cpu wchip arası veya wcip cıkış arasındaki tasarımda bir yerde sorun var ki o paket kayıpları tavan yapıyor anten modifiyesi filan kurtarmaz.
yazılım zaten çöp benzer çihazın yazılımla düzeltmeye çalışmışlar düzelmemiş hg633 süper online zaten sallamıyor çok üstelersen değiştirir hg255s ve ya zth267 takarlar albirini vur ötekine solde stabil cihaz yok.
uğraş tığına değmez hiç bir şekilde düzelmez.
ucuz yollu mi wifi 3g
biraz daha iyi olsun dersen tenda ac18
iyi bir şey olsun dersen netgerar ax4 rax40
baba birşey olsundersen netgear ax12 rax120
-
HG255 veya diğer modemlerde 5GHZ Wifi de kopma yaşayanlar, ülkelerdeki radar frekanslarından dolayı çakışınca DFS moduna girer ve modem bağlantıyı keser, yeniden bağlanmaya çalışıp, başka kanal atar.
DFS frekans listesine buradan ulaşabilirsiniz:en.wikipedia.org400 Bad Requesthttps://en.wikipedia.org/wiki/List_of_WLAN_channels#5_GHz_(802.11a/h/j/n/ac/ax)
5GHZ de kanal seçimini 36-64 aralığında yaparsanız büyük ihtimal ile sorununuz çözülecektir. Deneyip yazarsanız iyi olur.
-
Bi 6 ay kadar önce, 5ghz hatta 2.4ghz WiFi ağının da komple kapandığını , bir süre sonra açıldığından bahsetmiştim Süperonline yetkilisine. Gelip testlerini yaptılar ve bana söyledikleri “ bu modemlerde sorun var bu problemi çok yaşatıyorlar bu sebeple modemi değiştiriyoruz “ dediler ve değiştirdiler.
Şuan çok az kopma yaşıyorum ama 50m2 1+1 evimde diğer odaya geçince WiFi sinyali direk yarıya düşüyor ( hız da tabiki ) hatta bağlantı da kimi zamanlar kopuyor.
Önümüzdeki hafta 150m2 3+1 e geçiyorum. Bu modem ile o evde işimi göremem. Bakalım Turkcell ne diyecek ..
Ben de sinir bozucu sorunlar yaşıyorum kopma ile alakalı.
Router olarak Xiaomi 4A Router alsam iş çözülür mü dersiniz? Millenicom üzerinden hizmet aldığım için zaten kullanıcı adı ve şifre verdiler. (Sol altyapısı)
loglara bak bence çözüm olur... söz konusu router tam bir çöp HG255s kronik sorunlu... -
Bu sorunu çözen oldu mu? -
ne nalet bir router'mış paso bağlantı kopuyor
değiştirtmek için uğraşmaya başladım
yaklaşık 10 senedir Türkcell fiber abonesiyim -
2 Yıldır Turkcell Superonline + HG255s kullanıyordum. 5 Ghz bağlantısı sürekli kopup kendi kendine tekrar bağlanıyordu.
Geçen ay Vodafone'a geçtim. Lanet olsun yine HG255s kurdular. Aynı sıkıntı devam ediyor. 5 Ghz bağlantı zaten kopuyor ama 2.4 Ghz de çok stabil değil.
Arayıp farklı modem vermelerini isteyeceğim. -
Söylediğin çözüm işe yaradı gibi :) Bağlantı hızını da gözle görülür şekilde arttırdı.quote:
Orijinalden alıntı: hknerdr
HG255 veya diğer modemlerde 5GHZ Wifi de kopma yaşayanlar, ülkelerdeki radar frekanslarından dolayı çakışınca DFS moduna girer ve modem bağlantıyı keser, yeniden bağlanmaya çalışıp, başka kanal atar.
DFS frekans listesine buradan ulaşabilirsiniz:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_WLAN_channels#5_GHz_(802.11a/h/j/n/ac/ax)
5GHZ de kanal seçimini 36-64 aralığında yaparsanız büyük ihtimal ile sorununuz çözülecektir. Deneyip yazarsanız iyi olur.
Sonucu paylaşacağım.
Düzeltme: Arkadaşlar dünden beri hiç kopmadı bağlantım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::Banner::: -- 10 Nisan 2020; 13:6:55 >
-
Kanaklı kaç yaptınız? Ben 36 yaptım sürekli kopuyor kafayı yiyeceğim.
Superonline a göre herşey normalmiş :/ -
40 Yaptım benquote:
Orijinalden alıntı: pirate19
Kanaklı kaç yaptınız? Ben 36 yaptım sürekli kopuyor kafayı yiyeceğim.
Superonline a göre herşey normalmiş :/ -
Merhabalar 5 GHz de sorunlarım devam ediyor Superonline dan çözüm çıkmıyor çözüm bulan varmı. İlla router mı almalıyız
-
Herhangi bir çözüm bulabilen oldu mu? -
Çözüm yok işlemci ve realtek wireless çipset uyumsuzluğu bu duruma sebep. Yani kronik
www.hepsiburada.comTenda A18 AC1200 Kablosuz Gigabit Ağ Genişletici Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/tenda-a18-ac1200-kablosuz-gigabit-ag-genisletici-p-HBV00000BGRUB
bunu ethernetten tak bu wifi işini ondan iyi çözer menzilide geniştir...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X