Şimdi Ara

Huawei HG556A Adsl/3g Modem inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
17
Favori
17.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilginize
    http://forum.donanimhaber.com/m_98559722/tm.htm
  • EminUzun E kullanıcısına yanıt
    Super oldu. Denedim Gelismis arayuze ulasabiliyoruz artik.

kullanici adi: admin
    Sifre: voda556a

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,
    Ben cihazı VoIP özelliğini kullanabilmek için aldım ancak bir türlü aktif hale getiremedim.
    İnternette TELNET ile tarifler mevcut ancak değiştiremedim bir türlü.

Diğer taraftan sürümü güncelleyince de TELNET'e bile bağlanamıyorum... Bunu nasıl düzeltebiliriz?
  • Telnet özelliğini huawei nin diğer cihazı turkcell için olaninin videosu vardı sanırım cihaz farklı ama işlem ayni

• Arkadaşlar DLNA isteyenler B37 kodlu Yeni Zellanda Firmware kullanabilir.

En yeni firmawre o ve gayet stabil.

Fakat Türkçe desteği yok ve ince komple ayar istiyor.

• ben normal modem olarak kullanmak istiyorum ama kimse bunu denememiş :)

sorunsuz olduğunu bilsem almak isterdim

birde 27 tl.ye nereden ve nasıl aldınız ?
  • kemal1414 kullanıcısına yanıt
    Normal modem olarak kullanmada sorun yok. Web arayuzune girip adsl kullanici adi ve sifresini yazmaniz yetiyor.

Ben ilk basta verdigim linkteki saticidan bayramdan onceki hafta almistim. Satici kargo dahil fiyati 43 liraya kadar indirmisti 10 tl bayram hediyesi gelmisti. Birde sitede gezinirken 10 lira daha geldi. Ikisi dusunce 27 lira oldu. Su an o fiyati yakalayamazsiniz. Su an 46.90a satiliyor baska bir saticida, siteye girip sepete ekleyip biraz gezinirseniz anlik indirim geliyor 10 tl. O indirimle 37 liraya alinabilir.

• hayalet_tr kullanıcısına yanıt
    vay be siz bedavaya almışsınız :)

ben artık 40 tl. ye de razı olacağım ama 10 tl. gelmiyor :)
  • Kablosuz interneti kabloluya çevirme wireless IPS işini yapabiliyor mu?
    Kullanan arkadaşlar cevap verebilirseniz sevinirim.
  • nihayet bugün aldım ve bağladım ,fiyatına göre gayet güzel diyebilirim

lakin adsl için kullanıcı ismi ve şifresinin yerini ilk başlarda bulamadığım için biraz moralim bozulmuştu :)

40 tl.ye bundan güzel başka cihaz olacağını zannetmem
  • Arkadaşlar size bir sorum var
    Sizce 37 TL verip bu ADSL modemi almalıyım yoksa ilerisini düşünüp TTNET in taksitli verdiği 96 TL ye gelen fiber destekli modemi mi almalıyım.Şuanda oturduğum yerde fiber altyapı yok.Ne zaman geleceği de belli değil.Ne dersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akavuk -- 1 Kasım 2014; 18:02:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalet_tr

Super oldu. Denedim Gelismis arayuze ulasabiliyoruz artik.

kullanici adi: admin
    Sifre: voda556a

ya bizde diyoruz bu dns ayar yerleri nerede :))
  • Fiber gelene kadar deneyeyim dedim.Dayanamadım bende aldım bir tane.37,50 TL ye geldi benimkide.İnşallah memnun kalırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: akavuk

Fiber gelene kadar deneyeyim dedim.Dayanamadım bende aldım bir tane.37,50 TL ye geldi benimkide.İnşallah memnun kalırım.

hayırlı olsun

tahminimden çok daha kaliteli ,normalde bu cihazı bu fiyata vermezler ama hatalı sipariş olabilir (normalin çok üstünde üretilmiş olabilir)
  • akavuk A kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun. Bende sizin gibi dusunup aldim. Ana caddede oturuyorum, bir arka sokagimda fiber olmasina ragmen biz hala bakir kabloya muhtaciz. Hatta binada 6 daire 2de dukkan olmasina ragmen bina kutusuna 5 hat getirdikleri icin 2 haftadir yeni hat bekliyorum. Bakir hatti bile 2 haftada cozemeyen ttnet in fiber getirmesi seneler alacak gibi. Eminim ki bu cihaz ttnet verecegi fiber modemden cok daha kaliteli. 3g de performansi 4 farkli cihaz baglanmasina ragmen gayet iyi. Adsl de de geri kalacagini sanmam.

• Teşekkür ederim.Benim bulunduğum il Bolu.Fiberin olduğu yerler Bolu da sınırlı zaten.Şuanda kullandığım modem zyxel in eski modellerinden(p660 tek antenli siyah)çok sık kopmalar oluyor ve çekim kalitesi iyi değil.Ne zaman geleceği belli olmayan fiber için TTNET e 100 TL modem parası vereceğime 37 TL ye bulmuşken kaçırmayayım dedim.

• 556a gayet iyi bir modem 3g ile de kablosuz yayını kaliteli bir şekilde yapıyor. 3g yi iptal ettirip adsl hata geçtim daha hızlı olması için. gayet memnununm internetten araştırma yaptığımda tek kaynakhttp://selimatac.net/huawei-hg556a-modem-kurulumu/ buydu burada da modem kurulumunu anlatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brcgdkl -- 2 Kasım 2014; 12:03:34 >
  • brcgdkl B kullanıcısına yanıt
    link görünmüyor. arasında boşluk bırakıp yazarsanız görünebilir
    **** mesela maxi..cep gibi yazınız

• teşekkürler linki düzelttim
  • bu modeme 2 tane 2.5 inc hdd bağlanabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.