Şimdi Ara

Huawei HG556A Adsl/3g Modem inceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
17
Favori
17.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dlna aktif eden fw linki paylaşacak ola varmı.

birde ftp serveri dışarı açabiliyormuyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 28 Kasım 2014; 0:41:24 >
  • Arkadaşlar bu modemden bende aldım arkadaştan fenercell modemini aldım içine vodafone hattimi taktim bilg. Baglayinca çalışıyor ama modeme taktigimda ışık yanıyor ama baglanmiyor bağlı aygitlarda çıkmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu modemin başka bir özelliğine dikkat çekmek istiyorum. Modem minimum 2 Amper şiddetinde akımla çalışıyor. bu da yüksek sinyal şiddeti anlamına geliyor. Yan daha iyi çekmesi demek. tabi bu modemin aşırı ısınması demek. Havadar bir yerde durmasında fayda var. Ben de yorumlardan sonra almaya kara verdim. Bireysel kullanıcılar için hızdan çok iyi çekmesi önemli. Zaten bütün modemler yeterince hızlı.
  • Tarashman kullanıcısına yanıt
    Hocam b37 yükledim ama ince ayar demişsiniz yapmamız gereken başka işlemler varmı

• Bende ürünü bugün aldım. Lakin bir türlü TTNET ile bağlanamadım. TTNET ile bağlanabilen var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: messevim

Bende ürünü bugün aldım. Lakin bir türlü TTNET ile bağlanamadım. TTNET ile bağlanabilen var mı acaba ?

Hocam asagidaki linktekileri yapinca baglanmasi lazim bir deneyin isterseniz.

http://selimatac.net/huawei-hg556a-modem-kurulumu/

• hayalet_tr kullanıcısına yanıt
    Üstadım verdiğin linki inceledim. ppp kullanıcı adı ve şifre nedir ? onu nereden bulabilirim modemim de yazmıyor ?
  • quote:

Üstadım verdiğin linki inceledim. ppp kullanıcı adı ve şifre nedir ? onu nereden bulabilirim modemim de yazmıyor ?

Ttnet kullanici adi ve sifresi girilmesi gerekiyor. Sozlesmenizde yaziyor olmasi lazim. Yoksa 4440375i arayip bu bilgileri almaniz ve modem ayarlarina girmeniz lazim.

TTnet kullanıcı adı ve şifremi girmeme rağmen halen internetin üzerinde ünlem işareti bulunmakta.
  • Kullanici adindaki uzantiyida yaziyormusunuz acaba. ornegin "ahmetmehmet@ttnet" bu sekilde yazmazsaniz internete baglanamazsiniz.

ayarlari girdikten sonra cihazinizi fisten cekip tekrar takmanizi oneririm. Eger dogru yaziyorsaniz ve hala internete baglanamiyorsaniz modeme kablolu veya kablosuz baglanan cihazlara elle ip vererek tekrar deneyebilirsiniz."Elle ip verme" yazarak forumda aratabilirsiniz.

evet dediğiniz gibi yazıyorum. yani kullanıcı adım recber_90@hotmail.com normalde ben böyle yazarak ttnetin sitesine geçip online işlemleri yapmaktayım. tabi şifreyide yazıyorum. teşekkürler öneri için deniyorum tekrrardan
  • quote:

evet dediğiniz gibi yazıyorum. yani kullanıcı adım recber_90@hotmail.com normalde ben böyle yazarak ttnetin sitesine geçip online işlemleri yapmaktayım. tabi şifreyide yazıyorum. teşekkürler öneri için deniyorum tekrrardan

Yalniz bu yazdiginiz kullanici adi ve sifre modeme girmeniz gereken pppoe kullanici adi ve sifresi degil. Yaklasik 5-6 yildir ttnet kullanmadim, eski tecrubelerime dayanarak Ttnet in adsl kullanici adi mutlaka "xxx@ttnet" seklinde biter. Sizin kullandiginiz mail adresi ve sifre sadece online islem merkezine girmek icin kullanilir. 4440375 ten teyit edin bence musteri temsilcisine bile baglanmaniza gerek kalmadan sesli yanit sisteminden aliyorsunuz. Abone numaranizi girmeniz yetiyordu gecenlerde denedigimde

• Adsl kullanıcı adın ve şifren o değil hocam naptın ya

valla bir an ben o kullanıcı adı ve şifrem zannettim :s ilginiz için teşekkürler . hallettim ve bağlandım yalnız internet hızı diğer modeme göre düşük...
  • Bilmemek ayıp değil be üstadım
  • İyi günler,
    3G modemle ( Huawei E173) internete bağlanmak için, modemi satın almıştım. Ben Vodafone hatla ayarları yaptım, saatlerce denedim sorun yoktu bağlantıda.
    Modemi yakınıma satın almıştım, kendisinde Avea hat var, 3G yedekleme ayarınıda yapmıştım;direkt bağlansın diye. Hat takıldığında bağlan bölümü çıkmış, başka hat diye ayar yapılması mı gerek?
    Fakat asıl sorun bağlan denildiğinde bağlanmıyor, 1-2 kere bağlanmış internete bir dahada bağlantı sağlanamamış. Tekrar ayarlamalar yapıldı, reset atılıp yok bağlanmıyor,Vodafone hatta sorun yok, Avea sorun çıkartıyor; modem hat mı seçiyor?
  • jüpiter kullanıcısına yanıt
    Bu tarz bir sorunla hic karsilasmadim 3g kullanirken. avea ve turkcell hatlarla vodem ve vinn ile kullandim. zaman zaman kesintiler sozkonusu olsada cihazi kapatip acinca duzelmisti. Bazende durup dururken ustteki usb calisiyor ama arayuzde vodemi gostermiyordu.yandaki usbye takinca sorun kalmadi. Birde gelismis arayuzdeki wan altindan adsl olarak secili olan bolumu 3g olarak secip ileri dedikten sonra apn ayarlari bolumu var. Burada yer alan kullanici adi ve sifreyi tamamen silerek bu ekrandaki bir bolume(vodafone yaziyordu diye hatirliyorum) internet yazarak kaydetmistim sanirim. 2 aydir kullanmadigim icin hatirladiklarim bunlar. Bir deneyin isterseniz.

Teşekkür ederim,
    Denediğim zaman sonucu yazarım aradan biraz zaman geçecek lakin: Modem benim olmadığı için.
    Sağ olun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar; ttnet adsl kullanıyorum ve cihazla torrent indirmek istiyorum. Bu mümkün mü? Eğer mümkünse nasıl yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter87

Selamlar; ttnet adsl kullanıyorum ve cihazla torrent indirmek istiyorum. Bu mümkün mü? Eğer mümkünse nasıl yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=98899695&p=1

konuyu incelemenizi oneririm.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.