Şimdi Ara

Huawei HG556A Adsl/3g Modem inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
17
Favori
17.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hayalet_tr

Super oldu. Denedim Gelismis arayuze ulasabiliyoruz artik.

kullanici adi: admin
    Sifre: voda556a

ya bu arada bugün aklıma geldi ,peki bu şifreyle başkası bizim modeme girerse ne olacak :)

acaba bu şifreyi de değiştirebiliyor muyuz ?
  • kemal1414 kullanıcısına yanıt
    Senin modemine bagli olmayan biri nasil arayuzune ulassin :) Ki degistirilebiliyor gelismis arayuzden bu sifre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalet_tr

Senin modemine bagli olmayan biri nasil arayuzune ulassin :) Ki degistirilebiliyor gelismis arayuzden bu sifre

kablosuzdan ulaşılamıyor mu ,hiç denediniz mi (ben henüz denemedim)

köye gittiğimde bir komşu şifresiz kullanıyormuş ,bizde wifi adaptör ile bağlanıp modemin arayüzüne kadar ulaşmıştık ,o nedenle sordum :)
    Cihaziniz sifir kutuda gelmisse Kablosuzu varsayilan olarak sifreli geliyor. Yine de siz web arayuzunden wi-fi sekmesinden kablosuz parolasi var mi bir kontrol edin.

Bu parolayi vede modeminizin ismini(ssid) degistirebilir veya wi-fi kullanmiyorsaniz etkisizlestiri secerek modeminize kablosuz erisimi kapatabilirsiniz.

• hayalet_tr kullanıcısına yanıt
    evet sıfır geldi ve zaten wifi vs. ayarlarını yaptım

wifi kullanıyoruz o nedenle kapatmamız mümkün değil

ancak gelişmiş arayüz şifresini değiştirdim gibi geliyor ,çerezleri silip denemem gerekiyor
    Wifi şifreli olsaydı modeme bağlanamazdınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Config

Wifi şifreli olsaydı modeme bağlanamazdınız..

ilk bağlantıyı wifi den yapmadım ,kablo ile bağlanıp kendim şifre belirledim

bu arada gelişmiş bölümün de şifresi değişebiliyormuş o nedenle sıkıntı yok ama bilmeyen birisinin modemini ele geçirmek çok kolay olur :)

bunu neden böyle yapmışlar anlayamadım ,normal ayarlarını yapıp ayrıca modeme şifre koydum zannederken daha önce verdiğimiz şifre ile daha ayrıntılı bölüme girilebiliyor ?

edit : köydeki durum için mi söylediniz tam anlayamadım :)

onun için söylüyorsanız tabi ki şifresiz olduğundan girebildik ,diğer türlü proğramla da giriliyormuş ama o tür illegal yöntemler bizden uzak olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal1414 -- 4 Kasım 2014; 22:47:17 >
    Evet köydeki durum için söylemiştim.
  • Arkadaşlar
    modem bu akşam geldi.Arayüzden girdim ayarları yaptım.Kablolu ile bağlanıyorum ancak kablosuzdan evimdeki 2 bilgisayardan da bağlanamıyorum.İşin ilginci cep telefonumun wifisinden internete bağlanıyorum.Nerde hata yapıyorum sizce neden bağlanmıyor kablosuza.Saatlerdir buna uğraşıyorum.Bilgisayardan kablosuzla bağlanmıyor cep telefonundan bağlanıyor.Lütfen bu konuda bilgisi olan varsa yazsın yoksa bugece bana uyku yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: akavuk

Arkadaşlar
    modem bu akşam geldi.Arayüzden girdim ayarları yaptım.Kablolu ile bağlanıyorum ancak kablosuzdan evimdeki 2 bilgisayardan da bağlanamıyorum.İşin ilginci cep telefonumun wifisinden internete bağlanıyorum.Nerde hata yapıyorum sizce neden bağlanmıyor kablosuza.Saatlerdir buna uğraşıyorum.Bilgisayardan kablosuzla bağlanmıyor cep telefonundan bağlanıyor.Lütfen bu konuda bilgisi olan varsa yazsın yoksa bugece bana uyku yok

Benim modem yarin geliyor hocam, suan ne desem yalan

• Wireless sifre protokolunu degistirip bir deneyin isterseniz, wpa yi wep yapabilirsiniz.
  • akavuk A kullanıcısına yanıt
    Modem geldi kurdum. yazıcı paylaşımı dahil herşeyi sıkıntısız kullanıyorum. Üzerindeki ayarları kurcalamadan adsl kullanıcı adı ve şifreyi girerek kurdum. 3 pc 4 telefon ve uydu alıcısından sorunsuz sıkıntısız bağlanıyorum aynı anda. çekim kuvvetide gayet iyi. ben memnunum
  • BreakBeaT kullanıcısına yanıt
    Hocam wifi şifresini değiştirdiniz mi?Wifi şifrelemesini falan ne yaptınız?WEP-PSA-PSA2 gibi seçenekleri olan kısmı soruyorum.Modem çok şık ve kaliteli görünüyor.Ben de WİFİ çekişinden memnun kalmadım.Acaba farklı bir ayar falan mı yapmamız gerekiyor anlamadım.
  • akavuk A kullanıcısına yanıt
    kanal seçimi otomatik

güvenlik wpa-psk

seçenek seçin : aes

parolayı değiştirdim
  • Bu modemle, pc kapalı iken torrent indirimi yapabiliyor muyuz? Deneyen var mı?
  • kemal08 kullanıcısına yanıt
    Openwrt ile yapilabildigini duymustum. openwrt forumlarini bir inceleyin isterseniz.

• elimde huawei hg552e var sizce bu modemi almaya degermi elimdeki modeme gore artilari eksileri nelerdir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu modemde openwrt ile iki printer paylaştırabilen var mı?

• Kullananlara bir sorum olacak, bu modemi farklı bir yerdeki PC için alacağım ben, komşudan net çekiliyor

Gelen kabloyu WAN girişine takıp portlardan kablo ile bilgisayara ve kablosuz olarak etrafdaki cihazlara internet verilebilir mi?

Router olarak kullanılır biliyoruz ama, gelen interneti Router modunda hem kablosuz hemde kablolu olarak aynı anda dağıtır mı?
  • Denemedim ama yapilabilecegi kanaatindeyim. Daha once kullandigim airties modemin sadece dhcp sini kapatarak hem kablolu hem kablosuz router olarak kullanmistim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.