Şimdi Ara

Huawei HG630a Modem orjinal hale getirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
12.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle modemde kopmalar oluyordu. Dedim bi güncelleyeyim ve modeme v100R001C01B012 versiyonunu yükledim. Şimdi hersey ing ve internet ışıgı
    yanmıyor. Eşki haline döndürmek için eşki sürümünün dosyası lazım fakat bulamadım internette. Bana acele aynı modemden kullanan birisi bu modemin orjinal türkçe versiyonun dosyasını yollaya bilirmi.

• Hocam modeme reset atyp ttnet kullanycy ady ve ?ifrenizi girin. Ayarlary yaptyktan sonra internet y?y?ynyz yanacaktyr
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulanikadam

Hocam modeme reset atyp ttnet kullanycy ady ve ?ifrenizi girin. Ayarlary yaptyktan sonra internet y?y?ynyz yanacaktyr

Hocam Hg630a modeme hard reset atıldığında modem Çinde yada hernerde üretiliyorsa oradaki orjinal haline dönüyor. İçinde ttnetle ilgili hiç bir veri kalmıyor. Sonuçta bu adamlar aynı modemi Finlandiyaya da satıyor, o hale geliyor.
    Kullanıcı ara yüzü İngilizceye dönüyor. Şifresi değişiyor: user: admin password: HuaweiAdm
    Malesef ttneti aradığınızda karşınıza admin ttnet yazın olmuyorsa reset atın diyen uzmanlar(!) çıkıyor. Lise mezunu adamı teknik servise koyarsan böyle olur, reset atın diye öneri mi olur

Araştırarak fiberi ve tivibuyu modeme bağlattım . Tüm ayarları sıfırdan yapmak gerekiyor, tamamlayınca buradan paylaşacağım. Şimdi sadece Seç izle kısmı çalışmıyor, sanırım ayrı bir hattan alıyor o yayını, bilgili bir arkadaş yardım ederse, yada ttnet ve tivibu üyesi olan ve elinde sağlam bir Huawei HG630a olan bir arkadaş konfigürasyon dosyasını gönderse harika olur. Bunun için chrome yada internet explorerda 192.168.1.1 yazıp kullanıcı adı:admin şifre:ttnet olarak girdikten sonra solda en alttaki menüden konfigürasyon dosyası indir seçeneğini seçmek ve o dosyayı bir şekilde bize göndermek.

• quote:

Orijinalden alıntı: onursina

quote:

Hocam modeme reset atyp ttnet kullanycy ady ve ?ifrenizi girin. Ayarlary yaptyktan sonra internet y?y?ynyz yanacaktyr

Hocam Hg630a modeme hard reset atıldığında modem Çinde yada hernerde üretiliyorsa oradaki orjinal haline dönüyor. İçinde ttnetle ilgili hiç bir veri kalmıyor. Sonuçta bu adamlar aynı modemi Finlandiyaya da satıyor, o hale geliyor.
    Kullanıcı ara yüzü İngilizceye dönüyor. Şifresi değişiyor: user: admin password: HuaweiAdm
    Malesef ttneti aradığınızda karşınıza admin ttnet yazın olmuyorsa reset atın diyen uzmanlar(!) çıkıyor. Lise mezunu adamı teknik servise koyarsan böyle olur, reset atın diye öneri mi olur

Araştırarak fiberi ve tivibuyu modeme bağlattım . Tüm ayarları sıfırdan yapmak gerekiyor, tamamlayınca buradan paylaşacağım. Şimdi sadece Seç izle kısmı çalışmıyor, sanırım ayrı bir hattan alıyor o yayını, bilgili bir arkadaş yardım ederse, yada ttnet ve tivibu üyesi olan ve elinde sağlam bir Huawei HG630a olan bir arkadaş konfigürasyon dosyasını gönderse harika olur. Bunun için chrome yada internet explorerda 192.168.1.1 yazıp kullanıcı adı:admin şifre:ttnet olarak girdikten sonra solda en alttaki menüden konfigürasyon dosyası indir seçeneğini seçmek ve o dosyayı bir şekilde bize göndermek.

Hala lazimsa gonderebilirim
    Ama bendede kopma sorunlari var

Buyrun
    https://yadi.sk/i/PUAId5Qzhv3Jy

Edit : Modem sifresi 449CDB08F6 veya 449CDB08F10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalemin3456 -- 8 Eylül 2015; 2:02:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalemin3456

quote:

Orijinalden alıntı: onursina

quote:

Hala lazimsa gonderebilirim
    Ama bendede kopma sorunlari var

Buyrun
    https://yadi.sk/i/PUAId5Qzhv3Jy

Edit : Modem sifresi 449CDB08F6 veya 449CDB08F10

Hocam 192.168.2.1 girmiyor bu ayarlardan sonra

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei wimax kurulum sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.