Bildirim
HUAWEİ HG630A MODEMİ NASIL ACCESSS POİNT YAPARIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Huaweide wds varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
var hocam -
Pc ye geçince detaylı kurulmu yazarım
Yalniz wep şifre kullanmanız gerek
hocam bakabilme şansınız var mı -
quote:
Orijinalden alıntı: sayzek
hocam bakabilme şansınız var mı
Zyxelin kanali sabitleyip cihaza 64 veya 128 bitlik bir wep şifre verin
Huawein ip yi 192.168.1.250 yapın
Dhpc firewall ve nati kapatın
Her iki cihaz aynı kanalda olacak
Aynı Wep şifreyi kullanacak
Aynı kanali kullanacak
Mac adresleri birbirine tanıtılacak
Huawein varsayılan ağ geçidi ve birinci dns yi 192.168.1.1 yapın
En son her iki cihazı yeniden başlatıp deneyin
konuyu bende hortlatıyorum ama modem arayüzü çok karışık yardımcı olur musunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetcakar1
konuyu bende hortlatıyorum ama modem arayüzü çok karışık yardımcı olur musunuz?
arayüzde wds varsa olur
isterseniz uzak bağlanti ile bakarız
tarif ile dediğinz gibi biraz karmaşık -
teamwiewer ile bağlantı kurabiliriz ama modemin ayarlar otomatik olarak yapılandırıldıktan sonra çok kısıtlı bir hale geliyor ve çok temel bir arayüz ile karşılaşıyorsunuz neredeyse hiç ayar yapılmıyor onun için modemi fabrika ayarlarına döndürüp pencereyi kapatmadan 2 ayrı sekmede 2 ayrı modemin arayüzünü açarak 2 ayrı ethernet kablosunu takıp çıkartarak ayarlamalar yapmak zorunda kalıyorum çok kolay olmuyor.
arayüzde wlan wds var.
web şifre vererek yapıyorum 4 tane şifre ekranı çıkıyor ve hepsinde bir şifre yazıyor göremiyorum.
wlan wds arayüzünden bir modemi diğerine otomatik taratarak bağladım ama diğerini bağlayamadım sanırım sinyaller çakıştı modemlere dışarıdan da kablosuz olarak bağlanamadım çünkü wifi ışığı sürekli sabit yanıyordu.
modemleri aynı kanala aldım, aynı SSID verdim ve aynı web şifreyi kullandım. DHCP sunucusunu ve güvenlik duvarını da kapattım, nerede hata yapıyor olabilirim?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X