Bildirim
Huawei HG630a Orjinal Yazılıma Dönüş
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evet arkadaşlar elinde olan varsa banada lazım -
Bende böyle bir sorun ortaya çıkıyor. Ne yapabilirim?
-
Orjinal firmware isteyenlere beni de ekleyin :( -
+++++++++++++++++ -
Sorunu çözen, yazılım bulan var mı? -
Orjinal yazılımı olmadığı için (bulunamıyor) eski yazılıma dönme işlemi yapılamıyor sadece ingilizce olarak kullanılıyor bu saçma soruna ttnet dekiler bile çözüm getiremiyorlar aslında yapacakları tek şey bu sorunu yaşayan insanlar için güncelleme dosyasına ulaşabilecekleri bir adres vermeleri çünkü modemi onlar dağıttı iletişime geçsinler huawei firmasıyla ama müşterileri onların bi tarafında olmadığı için ilgilenmiyorlar, varsın türkçe olmasın arayüz modem ve internet çalışsın bunada şükür artık interneti ve modemi geri getirebilmek için yarım günüm gitmişti problem bitti.. -
buyrun gençler hiç üşenmedim paylaşim dedim :)
huawei hg630a -
Bu zaten piyasa da var olan yani İngilizce'ye döndüren pişman ettiren güncelleme
Ben yine bağlantı yaşadığımdan dolayı eski konfigürasyon dosyasını yükledim şimdi de güncelleme yapılan bölüm çıkmıyor çıkan sayfa da reboot seçeneği var ve restore default settings var huawei müşteri hizmetlerini aradım adamlar bana güncelleme yaptığınız için garanti dışı kaldı üzgünüz siz teknik servisimize modemi gönderin orjinal yazılımı yükleyelim diyorlar, ben güncelleme olması gereken bir şey dediğimde kısa kesip sallıyorlar.
Şimdi bu güncelleme dosyasını modeme nasıl yüklerim acaba, defalarca modeme reset attım varsayılan ayarlara çevirdim tık bile demiyor internet ışığı dışında tümü yanıyor modem ip almıyor yani.
Başka modem taktım yine aynısı oluyor..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Reid Rider
Bende böyle bir sorun ortaya çıkıyor. Ne yapabilirim?
Aynı sorun bendede var çözdünüz mü acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi modemim çöp mü oldu gençler =? -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X