Şimdi Ara

Huawei HG658 V2 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
578
Cevap
16
Favori
203.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende yeni süperonline bağlattım 1 yıllık taatühtü oldugu için sonuçlar 16mbps ye kadar aslında ama 11 e kadar çıkabiliyor yan binadaki komşumda kullanıyor ttnet ordada hat desteklemiyor dediler onlardada 11 e kadar çıkıyor hatta 11 olunca çöktüğü için 8 e düşürdüler böyle rezil bir hizmet istanbul bağcılar bu ttnetin işgüzarlıkları hep çünkü hepsi ttnet altyapısı adsl olanlar bağlantı istatisliklerine baktığımda adsl_2plus görünüyorki buda 24mpbs ye kadar destek verir demek ama nerdee

allahtan ping sabit modeme gelecek olursam 2 gündür aldığım sonuç iyi ama 6 kişiden sonra bazen oyunlarda ping biraz karışıyor bir anlığına sonra geçiyor

http://www.speedtest.net/result/5081602973.png

• bizde kullanıyoruz bakalım adslde bu modemi. çekim kalitesi gayet iyi.
  • crazystorm C kullanıcısına yanıt
    Çözdünüzmü acaba ? Dns değişmiyor nasıl çözücez ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanGold

Çözdünüzmü acaba ? Dns değişmiyor nasıl çözücez ?

Yerel Ağ -> lan arayüzü -> dhcp sunucusuna tıklayın ve LAN cihazları için DNS sunucuyu manuel olarak yapılandırın kısmını işaretleyip istediğiniz open dns'yi girn ben bu şekilde kullanıyorum .

Huawei HG658 V2
  • nesbar kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Bu modem hem Adsl hem de Vdsl baglantiyi destekleyen bir modem.16 Mbit adsl alanlarabtavsiyem tarifenizi vdsl ile degistirin.Hem upload hem de ping deferlerinizin ne kadar iyilestigini goreceksiniz.

Musteri hizmetlerini arayip vdsl gecisi istediyinizde aninda sinyaliniz vdsl e geciyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı
    Bağlantı durumu:
    Showtime
    Yukarı akım hattı hızı (kbit/s):
    799
    Aşağı akım hattı hızı (kbit/s):
    12284
    Maksimum yukarı akım hızı (kbit/s):
    1095
    Maksimum aşağı akım hızı (kbit/s):
    22664
    Yukarı akım gürültü güvenliği katsayısı (dB):
    17.3
    Aşağı akım gürültü güvenliği katsayısı (dB):
    19.9
    Yukarı akım aralık derinliği:
    1
    Aşağı akım aralık derinliği:
    1
    Hat standardı:
    ADSL_2plus
    Yukarı akım hat zayıflaması (dB):
    2.8
    Aşağı akım hat zayıflaması (dB):
    0
    Yukarı akım çıkış gücü (dBm):
    12
    Aşağı akım çıkış gücü (dBm):
    7.2
    Kanal türü:

Merhaba arkadaşlar benim hat değerlerim hakkında yardımcı olurmusunuz vdsl'e geçmek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslan69

Arkaslar bende de ayni Modem var, bu Modemde Mac Filtreleme nasil yapiliyor? ben bulamadim bir türlü :-(
    Yardimci olursaniz sevinirim

Wlan bolumunde gorebılırsın.
  • Ben 2,5 yıldır superonline kullanıyorum. 2 yıl boyunca 16mbit adsl kullandım. Geçen gün aradılar 75gb akk 25mbit vdsl istermisiniz dediler bende 35mbit yok mu dedim, var dediler ve yarın superonline dan bir arkadaş HG658 V2 model modem getirdi taktım. Akşamı da vdsl aktif oldu. zaten 2 yıl boyunca herhangi bir sıkıntım yoktu gayet memnundum şu an internet uçuyor. İşiğin komiği adsl varken maksimum ulaşılabilir hız 19mbit gözükürken şu an 93mbit gözükmekte :)
  • Ağa bağlanan diğer bilgisayarlara internet hız sınırını nası koyabileceğimi bilen var mı ? kullanma kılavuzunda söylenen bandwidth control sekmesi benim modem arayüzünde gözükmüyor ya da ben bulamıyorum :(
  • Hocam merhaba bende de aynı modemden var superonline verdi ancak şöyle bir durum var modem arayüzü şifresini değiştirmediğim halde şifreyi kabul etmiyor cihaza reset attım hala şifreyi kabul etmiyor nasıl çözeceğimi bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • komşuyla ortak kullanyoruz interneti 15 gün evde yoklar modem Huawei HG658 V2
    bir haftadır bazı forum sitelerine girerken farklı sitelere gidyor dh forumda gezerken bir anda başaka bir siteyi açıyor dh dan atıyor tradeadexchange.com ve ardından farklı bir siteye geri gitmek istediğinde bu sayfadan ayrıl seçeneği çıkıyor
    biraz araştırdım modem yazılım güncellenince sorun ortadan kalkacağı yazıyor
    modemin arayüzüne varsayılan şifreyle girebilyorum
    ben şimdi alt katta kablosuz bağlantıyla modemin yazılımını güncelleyebilirmiyim bir problem olursa komşu eve gelene kadar internetsiz kalmak var işin ucunda bu riske girmeye değermi yoksa komşu gelene kadar beklemelimiyim ?
  • cbas kullanıcısına yanıt
    opendns ile kullanın... o siteyi bloklayın...
  • düşünmedim değil ama birde forum sitelerinde gezerken arka planda radyo çalmaya başlıyor her seferinde farklı radyolar hiçbir şekilde kapatamıyorsun
  • Merhaba arkadaşlar bende superonlıne huwai modem var 16 mb hızım akk neye takıldı ve mtu kısmını bulamıyorum bilen kullanan varsa yardımcı olurmu acaba akk nıyı kaldırmak ıstıyorum

HG658 V2 Home Gateway model
  • adsl için farklı modem kullanabiliyorsunuz... unuttunuz heralde...
  • Guncel

• güncel
  • MTU değiştirmeyi bulan varmı?

• Öncelikle uzun bir soru(n) olacak sanırım diyerek başlayayım ben bu cihaza usb bağlıyorum usb içini görebiliyorum ama içine dosya atamıyorum yardımcı oalabilecek var mı bunlar da ayarlarım

Huawei HG658 V2
     Huawei HG658 V2
     Huawei HG658 V2
     Huawei HG658 V2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suzzysull -- 24 Temmuz 2016; 23:46:19 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.