Şimdi Ara

Huawei HG658 V2 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
16
Favori
203.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tezekos

quote:

Orijinalden alıntı: Falcon-61

24mbit vdsl sol pakedindeyim. Bu modem verildi. İlk bağlandığında 16-17 hız vardı şimdi 13 falan.

Upload hızınız sizinde düşüyor mu download akk sini aşınca ? Benim 1 mbps e düşürüyorlar

Yeni geçtim daha akk aşmadım. ay sonu yazarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce superonline vdsl geçtim. sanırım bu modemden getirecekler? doğru mudur? evdeki uygun değil dediler. biri gelip ücretsiz değiştirecekmiş.

yalnız eskisini de bi superonline bayisine götürmem gerekiyormuş. yoksa faturaya 150 TL yansıtacaklarmış.

götürüp götürmediğimi nerden anlayacaklar? orası da ayrı tabi?
  • İyi Günler.

Bu modemin güncellemesini yapmam lazım yardımı olur musunuz?

Sorun şu

Wifi ile App Store'dan herhangi bir uygulama indiremiyorum. Aynı zamanda gelen uygulama güncellemelerinide yapamıyorum.
    İndir yada güncelle dedikten sonra yuvarlak buton olduğu gibi kalıyor. Hiç ilerlemiyor yani.

Ama indirme ve güncellemeyi hücresel veri ile yapabiliyorum.

Bu sorun bugün başladı.
    Apple kimliğinden çıkış yaptım ve telefona reset attım ama düzelmedi.
    Ayrıca indirmek için telefonumda yeteri kadar alan da var. Test amaçlı 10 Mb'lik uygulama indirmeye çalıştım onuda indirmedi.
    İndiriyor ama yarım saat filan beklemek lazım.Daha önce böyle bir sorunum yoktu.

Wifi hızımda sorun yok. İnternette rahatça dolaşabiliyorum.

Telefon 5s iOS 9.3.5 yüklü. Modemi açıp kapattım ama olmadı.Telefon ayarlarından Ağ ayarlarını sıfırladım bu da olmadı.

Sorun sadece App Store'da oluyor.En son çare olarak modemi güncellemeyi düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vega

İyi Günler.

Sorun şu

Wifi ile App Store'dan herhangi bir uygulama indiremiyorum. Aynı zamanda gelen uygulama güncellemelerinide yapamıyorum.
    İndir yada güncelle dedikten sonra yuvarlak buton olduğu gibi kalıyor. Hiç ilerlemiyor yani.

Bu sorun bugün başladı.
    Ayrıca indirmek için telefonumda yeteri kadar alan da var. Test amaçlı 10 Mb'lik uygulama indirmeye çalıştım onuda indirmedi.
    İndiriyor ama yarım saat filan beklemek lazım.Daha önce böyle bir sorunum yoktu.

Telefon 5s iOS 9.3.5 yüklü. Modemi açıp kapattım ama olmadı.Telefon ayarlarından Ağ ayarlarını sıfırladım bu da olmadı.

Sorun sadece App Store'da oluyor.En son çare olarak modemi güncellemeyi düşünüyorum.

Aynı sıkıntı bende de var çok yavaş indiriyor 1 hafta 10 gündür böyle neden olduğunu çözemedim bende

• quote:

Orijinalden alıntı: M.YILMAZ40

quote:

Orijinalden alıntı: Vega

İyi Günler.

Sorun şu

Bu sorun bugün başladı.

Aynı sıkıntı bende de var çok yavaş indiriyor 1 hafta 10 gündür böyle neden olduğunu çözemedim bende

Sizde mi iPhone kullanıyorsunuz?
    Sorun App Store'da mı modemde mi bilmiyorum.
    Sorunu Apple'a da yazmayı düşünüyorum.

• evet bende iphone 7 kullanıyorum aynı sıkıntı var mobilde sıkıntı yok çok hızlı indiriyor ama wireless da aşırı yavaş app store açılışında bile yavaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.YILMAZ40

evet bende iphone 7 kullanıyorum aynı sıkıntı var mobilde sıkıntı yok çok hızlı indiriyor ama wireless da aşırı yavaş app store açılışında bile yavaş

O zaman AppStore'da sorun olabilir.Ben Apple Destek uygulaması üzerinden yazmayı düşünüyorum.Sizde yazın bence.
  • Ben Androidli cihaz kullanıyorum bende de 1 haftadır playStore den uygulama çok çok yavaş indirmeye başladı diğer androidli cihazlarla denedim yine aynı..Yalnız vpn programı kurunca normal hızda indiriyor başka türlü çok çok yavaş..Sanırım bu mtu ayarı ile alakalı olabilir..Daha önce böyle birşey başıma geldiğinde mtu ayarını değiştirerek çözmüştüm ama bu modemde mtu ayarına giremedim bir türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtunc52

Ben Androidli cihaz kullanıyorum bende de 1 haftadır playStore den uygulama çok çok yavaş indirmeye başladı diğer androidli cihazlarla denedim yine aynı..Yalnız vpn programı kurunca normal hızda indiriyor başka türlü çok çok yavaş..Sanırım bu mtu ayarı ile alakalı olabilir..Daha önce böyle birşey başıma geldiğinde mtu ayarını değiştirerek çözmüştüm ama bu modemde mtu ayarına giremedim bir türlü

Huawei HG658 V2 kullanıyorum ve aynı yavaşlık sıkıntısını ben de yaşıyorum son 2 haftadır falan sanırım, play store app store gibi uygulamalardan veya torrentten çok yavaş çekiyor veri. Bir çözüm bulabilmiş olan var mı acaba?
  • bu modemden vodafone versiyonu bende var.

1. modemin firmwareini hackleyerek bridge modu ve vpn kurabiliyor muyum ?

2. birde baglanti detaylarini nasil ulasirim interleaved veya fast baglanti mi gormek icin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adakaya1994

quote:

Orijinalden alıntı: mtunc52

Ben Androidli cihaz kullanıyorum bende de 1 haftadır playStore den uygulama çok çok yavaş indirmeye başladı diğer androidli cihazlarla denedim yine aynı..Yalnız vpn programı kurunca normal hızda indiriyor başka türlü çok çok yavaş..Sanırım bu mtu ayarı ile alakalı olabilir..Daha önce böyle birşey başıma geldiğinde mtu ayarını değiştirerek çözmüştüm ama bu modemde mtu ayarına giremedim bir türlü

Huawei HG658 V2 kullanıyorum ve aynı yavaşlık sıkıntısını ben de yaşıyorum son 2 haftadır falan sanırım, play store app store gibi uygulamalardan veya torrentten çok yavaş çekiyor veri. Bir çözüm bulabilmiş olan var mı acaba?

aynı sorun devam ediyor sanırım. değişim istersek yapıyorlar mı acaba

• bu modemin ürün yazılımı güncellendi mi hiç ve nereden indirebiliriz?
  • Bu modem yerine başka bir modem kullanan var mı? varsa hangi modem öneriyorsunuz?
  • herkeze merhaba bu modemi dışarda 80 tl ye buldum vdsl için alacağımda kopma kesilme birden fazla cihaz bağlanınıca sapıtma gibi problemleri varmıdır yoksa başka bir modem almayı düşünüyorum ttnet zyxel mesela
  • Superonline dan aldigi bu modemi başka internet saglayicida kullanan varmi. Turknet aldim umarum bu modem ile vdsl2 olarak baglanti saglyabilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alierr

Broadcom BCM63168 chipsetli guzel bir modem :)

https://wikidevi.com/wiki/Huawei_HG658

Bu arkadaşa inanıp bu modemin iyi olduğuna kesinlikle inanmayın birincisi arkadaşın attığı wiki linkindeki modem ile kullandığınız modem aynı değil.
    İkincisi broadcom iyi bir chipset üreticisi değil :)
    Eğer voip kullanmıyorsanız bu modemi direkt olarak çöpe atmanızı öneririm .
    Data transferinde 24mbps de en az 5 mbps , latency olarak 52ms de 12ms artış yaşarsınız .
    Ne yazıkki vdsl tarafında voipli bunun haricinde rtl chipsetli bir modem yok :(

• quote:

Orijinalden alıntı: nsar

Superonline dan aldigi bu modemi başka internet saglayicida kullanan varmi. Turknet aldim umarum bu modem ile vdsl2 olarak baglanti saglyabilirim

1 saat kadar once 2.el olarak aldim. Turknet vdsl de sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vdsl-vdsl2 destekli mi bu modem?
  • TheGameGuard kullanıcısına yanıt
    birincisi, ttnet'in verdigi hic bir modem iyi degil :)

ikincisi ise broadcom en iyi chip ureticilerinden birisidir. 1000-1500 liralik asus modem ve routerlarda bulabilirsiniz broadcom chiplerini... (giris ve orta seviye cihazlarinda mediatek (mtk) var ya da eski adi ile ralink (rtl)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alierr -- 2 Nisan 2017; 6:22:17 >
  • TheGameGuard kullanıcısına yanıt
    Dostum deger mi yeni modem almaya,voip kullaniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.