Bildirim
Huawei Honor 6 İnceleme - Ana konu (61. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Ayrıca senin telefonda da telefon yöneticisi var yoksam bu uygulamaların hepsi çalışmaz..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygulama menüsünde telefon yöneticisi diye birşey yok bende. Önceki sürümlerde vardı ama bu sürümde yok. Ben söylediğim şekilde yaptım çözüme ulaştım. Sen farklı bir yol bulmuşsun. Uzatmayalım artık :)
-
İki üç gün önce farkettim telefon hiç birşey yapmadığım halde sürekli ısınıyor. Sabah elime ilk aldığım zaman bile telefonu ısınmış bir şekilde buluyorum. Böyle bir sorum yaşayan var mı?
Şarjı nekadar kullanıyor geceden sabaha kadar eğer çok kullanıyorsa şarjı, bir çok uygulama arka planda çalışıyordur yada sinyal seviyesi düşük oluncada çok çalışır ve ısınır...
Şarj geceden sabaha %25 civarı gidiyor. Biliyorum normal değil ama çözümünü bulamadım. Isınma konusuna gelince güç tuşunun yakınında oluşuyor ısınma.
Geceden sabaha kadar %25 şarj tüketmesi demek tüm uygulamalar aralıksız çalışıyor demektir önce bir temizleme programı ile bir temizlik yap sonra Manuel olarak uygulamaları durdur ve telefonu yeniden aç ve çalıştır.. Honor 6 ekran kapalı iken saatte %1den az şarj tüketiyor.....
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Clean master la bi temizlik yaptım. Bakalım artık beklicem yarını -
-
Temizlik yaptım ve sonuç aynı. Çözemedim. Servise mi göndersem acaba ? -
Peki fabrika ayarlarına dönmeyidenediniz mi? -
Telefon da takriben nekadar uygulama yüklü, ayrıca üzerinde gelen gereksiz uygulamalar varmı eğer varsa ve bu uygulamar aynı anda çalışıyorsa şarjı tüketirler GPS ortam yöneticisi gibi şeyler açıksa bunlarda çok tüketirler.....
Bunları bir kontrol et olmazsa başka şeyler deneriz....
Format attım telefona ama değişen birşey olmadı.
Telefonda yaklaşık 25 30 civarı uygulama var oyun pek fazla yok 2 3 tane gerisi facebook instagram bankacılık uygulamarı falan. -
Twrp ile Backup yapa bilirmisin
twrp ne bilmiyorum onu. Biraz önce factory reset attım yine ama %40 a gelince birden %100 oldu tamamlandı dedi biraz garip geldi. Neyse açıldı şuan. Bugün birşey indirmicem telefona. Bir de böyle denicem. -
TWRP root öncesi yüklenen bir program, bunu yükledikten sonra Backup alınır ve bu Backup üzerinde biraz çalışılarak gereksiz olan tüm uygulamaları kaldırırsın ve tekrar yüklersin..
Yani yaklaşık 4GB olan Software 3GB gibi aşağı çekilir uygulama sayısı örnek 30 dan 15 20 iner ve şarj da çok uzun sürer...
Telefonunun tam olarak modelini ve hangi versiyon yüklü onu bir yazarmisin yada ayarlar bölümünde telefon özelliklerinin resmini çekip gönder, imei nin üzerini karalamayı unutma tabiki.. .
Valla ben bıktım artık uğraşıyorum. Düzelmiyor bir türlü şarjı. Daha da fazla kurcalamak istemiyorum pek anlamıyorum çünkü root tan falan yanlış birşey yaparım açılmaz bi de telefonu çöpe atmayalım boşuna. Sağolun yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X