Şimdi Ara

Huawei Honor 6 İnceleme - Ana konu (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.277
Cevap
13
Favori
45.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sammus

dün 6.8.1 güncellemesi geldi böle giderse 7 i de alırız galiba.

Link var mı 6.8.1 in?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar elimde L02 modeli var, ve b535 kurulu. imei işlemi yapılmış şekilde kullanıyorum, otomatik güncelleme alamıyorum sanirim, kontrol et dediğimde güncelleme yok diyor, hiç bulasmayayimmi, memnunumda bu sürümden

• Telefonu yeni aldım alır almaz b521 sürümüne yükselttim şarj çok kötü ve 4g desteği yok. 6.0 yapsam 4g desteği geri gelir mi

• catkara C kullanıcısına yanıt
    otomatik güncellemeden geldi. ama çin Club Huawei de var. sizin cihaz Çin için üretilense Club Huawei uygulaması kurulu olmalı oradan bulursunuz.
  • cansev07 kullanıcısına yanıt
    6 da var 4g desteği
  • sammus S kullanıcısına yanıt
    eyv hocam sağolasın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sammus

otomatik güncellemeden geldi. ama çin Club Huawei de var. sizin cihaz Çin için üretilense Club Huawei uygulaması kurulu olmalı oradan bulursunuz.

H60_L04 var Türkiye den aldım. Zaten 6.8.1 çok ta farklı değildir. 7 çıkarsa yüklerim ama

Aynen böyle küçük yama türlü güncelleştirmelerle bazı iyileştirmeler yapıyorlar. Yeni çıkan Honor 8 lerde EMUI 4.1 var

• Merhaba arkadaşlar honor 6 için ipaky kılıf arıyorum linkteki gibi. Honor 6 plus için var ama benim tel.e uygun bulamadım. Bulan olursa link atabilir mi acaba

• Arkadaşlar Honor 6 telimi satıyorum İzmir elden yada havale kargo şeklinde verebilirim çok temizdir isteyen ozelden ulaşabilir.

• WhatsApp la ilgili sıkıntı var. b820 sürümü yüklü. Bi önerisi çözümü olan var mı?

Slm bende sürekli olarak WhatsApp sıkıntısı çektim ama şimdilik bir nevi olsun hallettim,
    Nasıl yaptım honor un telefon Manager inde interneti mobil yani sürekli olarak aktif yap ve WhatsApp i sürekli açık kalsın yani WhatsApp olan yeşil olması lazım.
    Ayrıca WhatsApp sil yeniden yükle ve telefon Manager de temizlik yapma yaparsan yine aynı oluyor.
    Ayrıca mobil internet de limit de olmasın.
    Bir dene olmazsa yine yardımcı olurum.. ..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • xyxy6 X kullanıcısına yanıt
    Sağolasın kardeşim şuan sıkıntı yok :)

Merhaba. Böyle kılıflar cihazı çok kalın ve kaba gösteriyor. Resimlere adanmayın bence. Ben bir senedir ince şeffaf silikon kullanıyorum. Camda da akıllı touch koruma var. hiç bir sorun yok.
    Sen nasıl bir ayar verdin WhatsApp e sende paylaşırsan sevinirim.
    Ayrıca ben bu WhatsApp in yüzüne başka bir telefon alacaktım ama şimdi telefon çok güzel çalışıyor ayrıca ben üzerinde nekadar işe yaramayan uygulamaları attım themene kendim düzenledim hem çok estetik bir görüntü oldu hemde şarjı çok uzun süre gidiyor tavsiye ederim... ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyxy6 -- 21 Ağustos 2016; 9:31:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Telefona bildirim olarak yoğun güç tüketen uygulamalar diye bir bildirim geliyor ordan whatsapp ı kapatmıştım ben ondan dolayı bildirim gelmiyor diye düşünüyorum. Uygulama ayarlarından whatsapp ı etkinleştirdim tekrar ne olur ne olmaz diye sildim baştan bi daha yükledim yine aynı bildirim geldi ama bu sefer kapatmadım şimdilik sıkıntı yok. Bence sıkıntı o bildirimden kaynaklı.
    yoğun güç tüketen uygulamalar diye gelen bildirim nerde ve nasil bir uygulamada geliyor..
    telefon manager demi yoksam baska bir yerdemi bir resim paylasirmisin, bende almanca oldugu icin yoğun güç tüketen uygulamalar bir anda cikartamadim...
    suan benimkinde bir sorun yok ama telefon manager de detayli bir temizlik yapmiyorum yaptigim zaman bir daha uyari gelmiyor whatsapp de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyxy6 -- 21 Ağustos 2016; 22:51:46 >
    Valla her zaman denk gelmiyor ki. B820 sürümü yüklü bende android 6.0 emui 4.0 yüklü. Telefon yöneticisi diye bir şey yok bende seninki farklı bir sürüm sanırım o yüzden tam örtüşmüyor ikimizin çözüm yöntemi :). Dediğim gibi bana yoğun güç tüketen uygulamalar diye bir bildirim geliyordu. Whataspp, spotify, facebook veya instagram açık olduğu zaman geliyordu. Silip baştan yükledikten sonra whatsapp ı tekrardan geldi aynı bildirim, bilgi verme dedim ve bir daha da gelmedi. Ha tekrar gelirse resim paylaşırım.
    Senin kullandığın sürümü paylaşırsan sevinirim çözüm yolları arasında fark var sanırım.
  • Benim versiyon emui h60 l02 4.01 6.8.1 gibi birşey ben telefon yöneticisi ile temizlik yapınca WhatsApp de bildirim gelmiyor ne sesli nede Led ışıklı silip tekrar yüklemek gerekiyor WhatsApp i ondan sonra normal çalışıyor. Yoksam ben çok memnunum ama bunun yüzünden bazen sıkıntı yaşıyorum telefonun içinde bulunan tüm gereksiz uygulamaları temizledim efekt çok güzel şarj nerdeyse normal kullanımda iki günü buluyor ama WhatsApp hep sorun yaratıyor...
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyxy6 -- 22 Ağustos 2016; 20:53:41 >

ayarlar>gelişmiş ayarlar>pil yöneticisi>korunan uygulamalar a girince orda whatsapp kapalıydı bende sorun yaşarken. Daha sonra açtım onu ve silip baştan yükledim şimdilik bir sıkıntı yok. Ama o bildirim tekrar gelirse sana bir ss atarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cansev07 -- 22 Ağustos 2016; 21:29:29 >

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.