Bildirim
Huawei Honor 6 İnceleme - Ana konu (64. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
-
H60-l04 kullananlar sizde de var mı böyle bir güncelleme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuanda güncelleme yok. En son gelen 6.11.16. Hi suit 5 güncellemesi geldi sadece emui 5 değil. -
arkadaslar honor 6 turkıye dıstrıbuor garantılı telefonlarının uzerınde hangı versıyon yazılım vardı hatırlıyor musunuz? -
-
Merhaba arkadaşlar honor 6 telefonumu mhl kablo ile TV ye bağlamak istiyorum ama hangi mhl kablo uyumlu olur bilmiyorum, yardımcı olur musunuz
Yok mu herhangi bir güncelleme
Uzun zamandır yedekte tuttuğum honor 6 h60-L04 tek hatlı bir cihazım var..2.hat vodafone takıp kullanmak istiyorum..internet sorunu yaşıyorum hat 4gde iken ilk sayfayı açıyor sonra bir daha baglanmıyor..reset attım yazılimı değiştirdim yine aynı..var mı fikri olan...android 6 emui 4.0 yüklü yazılim no 822....var mi daha yeni bir sürüm?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevimlican1903 -- 30 Nisan 2018; 7:44:37 >
Kullanan kalmamış herhalde
Ben kullanıyorum hâlâ, herhangi bir güncelleme yok ben de android 6 kullanıyorum herhangi bir sorun çıkarmadı şimdiye kadarquote:
Orijinalden alıntı: sevimlican1903
Kullanan kalmamış herhalde
Hattınız nedir? Sanırım vodafonun frekanslari ile telefon
Arasında uyumsuzluk var turkcelle denedim sorun yok..vodafon ile sorun oluyor..
Türk Telekom kullanıyorum
kaldı mı honor 6 kullanan -
kullanıyorum iyikide almışım :) -
aynen:) hiç araştırıyor musun var mı bir yenilik android 6 da çakılı kaldık. -
m.tr.aliexpress.comOnline Shop 100% orijinal LOSONCOER 4850mAh HB4242B4EBW Huawei honor 6 pil H60-L01 H60-L02 H60-L11 H60-L04 honor 4X che2-l11 | Aliexpress Mobilehttps://m.tr.aliexpress.com/item/32958261542.html?spm=a2g0n.shopcart-amp.item.32958261542&
Bu batarya bu telefona olur mu acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X