Şimdi Ara

Huawei Honor 6 İnceleme - Ana konu (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.277
Cevap
13
Favori
45.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekranı ikiye bölme özelliğini bulamadım.nasil yapıyoruz onu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulass80 U kullanıcısına yanıt
    kare tuşuna basılı tutmanız lazım o zaman bölüyor. kısa basdığınız zaman açık uygulamaları silme özelliği çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sammus -- 4 Haziran 2016; 11:38:38 >
  • Bu sabah 188mb, 114 mb ve 88mb boyutlarında 3 güncelleme geldi. Şimdi 6.6.1 sürümü yüklendi. Görünüş olarak B850 ile aynı ama bir sürü kayıt değiştirmiş. Bir yenilik olursa paylaşacam.
  • Arkadaşlar çift hatlı modelini satan olursa haber verin arkadaşım almak istiyor.
  • arkadaşlar temiz yurt içi honor 6 satmak isteyen olursa izmirden elden alınır bilginiz olsun.
  • Bu sabah da 179mb 6.6.16 sürümü geldi. cihaz çok hızlı. bazı ikonlar değişmiş. bazı uygulamalarda animasyonlar güzel olmuş. pil 2 gün rahat gidiyor.
  • TELEFONDA 4.4.2 SP01 YÜKLÜ 6.0 YÜKLEMEK İÇİN SIRAYLA NE YÜKLEMEMİZ LAZIM BİRİ DETAYLI YAZABİLİR Mİ.
  • narko02 N kullanıcısına yanıt
    Cihaz avrupa veya türkiye cihazısa yukarıda arkaaşlar yazmışlar sıralamayı. Çin cihazı sa resmi B535 sürümünü indirip lokal güncellemeden kurmalısınız. Sonra kendisi zaten otomatik birkaç güncelleme alacak ve en son 6.6.16 sürümünü kuracak.
  • arkadaşlar bilmediğim için soruyorum aydınlatırsanız sevinirim, bu cihazın kapalı kutu garantili ve faturalı olanını buldum istanbuldan yarın elimde olacak uzun zamandır almak istediğim bir cihazdı tek hatlı modeli, çin için üretilmiş olanından değil muhtemelen alacağım cihaz android 6 ya root falan yapmadan orjinal haliyle güncellenecek mi? telefonun orjinalliğine pek dokunmam root işlerinden de anlamam o yüzden orjinal haliyle güncelleme alması önemli benim için.
  • Bende kapalı kutu arıyorum nerden aldın güvenilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fotomorfoz kullanıcısına yanıt
    Dostum ben manisa da yaşıyorum internetten araştırdım önce hiç bir yerde sıfır kapalı kutu bulamadım, burada bir arkadaşım var kendisi telefoncu toptancısına sordurttu istanbul pendikte bir yerden bulmuşlar yarın elimizde olacak kargoya vermişler yani güvenilir faturalı ve garantili mal neticede istersen yarın öğreneyim nereden aldıklarını sana pm atayım adresi istanbuldaysan gidip alırsın. bu arada 1080 tl ye bulduk biraz pahalı sanırım daha önce 950 - 970 bandında satılmış alet sanırım.
  • carnageous kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Muhtemelen avrupa için üretilen cihazlardan olacak. Türkiyede avrupa cihazları resmi satışta. Root yapmanıza gerek yok üzerinde anroid 5 sürümü varsa kendisi otomatik alacak güncellemeyi. Yoksa da yukarıda arkadaşlar sıralamayı yazmışlar. Resmi android 5 sürümünü (avrupa için) indirip lokaldan güncelleme yapacaksınız. Sonra kendisi otomatik 6 sürümünü almalı. Almazsa da yine indirim lokalden güncelliyecekainiz.
  • sammus S kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ederim hocam.
  • H60-L04 cihazımda android 6 dan 5e geri dönmek istiyorum.mümkünmü acaba?
  • işimi gördüğü için uzun zamandır kullandığım g301 yerine honor 6 almayı istiyorum fakat 301 de beğendiğim bir özellik var ; kendi tarayıcısından nete girerken ekranın sağ altında yakınlaştırma ve uzaklaştırma penceresi var. çok kullanışlı. bunu honor 6 da kullanmam mümkün mü?
  • acem_i A kullanıcısına yanıt
    Normal iki parmakla yaklaştırma uzaklaştırma var. sizin dediğiniz sağ köşede birşey yok. ayrıca bir sürü ayarı var oraan istediğiniz gibi yapılandıra bilirsiniz sayfayı. Huawei Honor 6  İnceleme - Ana konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sammus -- 24 Haziran 2016; 15:15:33 >
  • sammus S kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkür ederim ama g301 de tarayıcısnın sağ alt köşesinde büyütme ve küçültme ikonu çıkıyor. o sayede tek elle tam kullanım rahatlığı oluşuyor. müsait bir zamanda ekran görüntüsünü atarak anlatırım.sorum özetle şu; g301 deki huawei tarayıcısının apk sını başka bir android telefonda özellikle honor 6 da kullanabilir miyim?
  • Ben bulamadim apk yi siz atarsaniz deneme yaparim ve donerim
  • slm üstadlar bugun itibariyle honor 6 brick oldu yani hic bir sekilde acamiyorum,
    uzun zamandir v5.1.16 olmasi gereken versiyonu kullaniyordum bugun önce v6.2.1 yükledim sonrada v 6.3.1 OTA olarak update yaptim daha sonrada root lama islemi yapayim dedim ama malesef telefon bir daha acilmadi benim sizlerden ricam bunu tekrar nasil calisir hala getire bilirim benim bildigim tüm metodlari denedim olmadi malesef acilen yardimlariniza ihtiyacim var (telefon honor 6 L02 modeli)............

cok sükür bir update ile calisir hale getirdim........

versiyon 6.3.1 de root olmuyor olunca telefon yine acilmiyor.....

bu v6.3.1 ve üstü versiyonlarda root islemi nasil yapiliyor bir fikri olan varmi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyxy6 -- 28 Haziran 2016; 21:43:27 >

• Honor 6 L02 modeline EMUI4.0_H60_6.3.1 ve üstü versiyonlarda root olmuyor bunun icin hic kimsenin bir fikri yokmu yada baska ne yapila bilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyxy6 -- 30 Haziran 2016; 11:42:18 >
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.