Şimdi Ara

Huawei Honor 6 İnceleme - Ana konu (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.277
Cevap
13
Favori
45.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şu kadar huawei kullanıcımız var. uzman olan arkadaşlar bir el atsa olaya.
    bende 3-4 telefoncuya götürdüm.hiç biri yapamadı. sitelerde çok bbilgi var,lakin yabancı dili iyi seviyede olan arkadaşlar çözebilir.
  • Telefon kapalıyken ses açma ve power tuşuna bastığınızda reset menüsü gelmiyor mu ordan hem format hemde güncelleme yaparak versiyon düşürme yapılabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar her tarafda honor 6lar 1050-1100 tl iken hepsiburada da 900 tl ye satılıyor bir bit yeniği olmasın? almayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
    www.hepsiburada.com
    Huawei Honor 6 Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
    http://www.hepsiburada.com/huawei-honor-6-p-TELCEPHONOR6-S
    satış linki burada
  • Murcix ve felixamor isimli üyeler, bana yardım eder misiniz? Daha önce cwm işleri ile uğraşmışsınız. Telefonum brick oldu ve bootloader koduna ihtiyacım var. Yardımcı olur musunuz

• Bilen biri ayrıntılı anlatsa büyük hayırı dokunacak

• Şu an Andorid M (6.0) B820 kullanan biri olarak bazı tespitlerimi paylaşmak istiyorum.

5.1 ve 4.4.2 versiyonlarında yerel güncelleme seçeneği var. Burada dikkat edilmesi gereken nokta dload klasörüne yüklenecek dosya. Bu dosya "update.app" şeklinde ise sorun yok. Ama bazı güncelleme dosyaları "update.zip" şeklinde. Bu tür dosyaları açmadan olduğu gibi dload klasörüne koymak lazım. Zira içinde update.app dosyası haricinde kurulum dosyaları mevcut.

Eğer zip dosyası içinden benim arkadaşın yaptığı gibi sadece update.app dosyasını seçer alırsanız cihazınız honor yazısında kilitlenip kalabilir. Arkadaşın şansına hard reset kombinasyonuna cevap verdi de downgrade ile cihazı kurtardık.

6.0 da ise yerel güncelleme (sd card) yok. Bu durumda yol daha farklı. Önce dload klasörüne "update.app" dosyasını kopyalıyoruz. Eğer dosya "update.zip" şeklindeyse içeriğini açarak tüm dosyaları dload klasörüne yüklüyoruz.
    Eğer "update.zip" şeklinde yüklerseniz dosyayı görmüyor.
    Sonra *#*#2846579#*#* tuşluyoruz. Menüden "Local update " seçeneğini seçerek yüklemeyi yapıyoruz. Bu yöntemde tüm cihaz sıfırlanır diyor ama bende sıfırlanmadı.

Dediğim gibi şu an B820 kullanıyorum. Ancak sürüm kısmında bu yazmıyor. L04-2016-0330-0900 ibaresi var. Yani yazılım çıkış tarihi. Buna dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surveyor72 -- 2 Mayıs 2016; 13:34:42 >

• Hard reset kombinasyonu ile arkadaşının cihazı nasıl kurtardın acaba? Benim de telefonum honor yazısında kilitlendi. Detaylı anlatır mısın ben de kurtarmayı deneyeyim

• catkara C kullanıcısına yanıt
    Hard reset menüsünde önce tüm clear/reset seçeneklerini uyguladık (battı balık yan gider dedik :)))

Cihazı PC ye bağlayınca içine girebiliyorduk.

Sonra dload klasörüne downgrade yazılımını yükledik (önce 4 nolu yazılım. sonra 6. nolu yazılım)

http://www.pantomath.xyz/how-to-unbrick-honor-6-from-android-m/

Versiyon kısmında B507 yazdı ama sorun yok. Zira B560 asya cihazları için olduğundan avrupa cihazlarda B507 yazıyor.

Daha sonra yerel güncelleme seçeneğini kullanarak B500-B370-B521-B805-B820 sırasıyla 6.0 yaptık ve çalışıyor. Diğer bir arkadaşta B523-B820 geçişini uygulamıştık. Sorunsuz çalışmıştı. Ancak sizin gibi birkaç kişi olumsuzluk yazınca bu dediğim şekilde yaptık.

• Surveyor dostum siz telefoncumusunuz ? Kullanıcı mi ?
    Biz cihazları en iyisi size yollayalım ,bu konuda çok deneyimlisiniz..bilen bir kişinin desteği lazım

• Ben cihazı bağladığimda CD rom olarak görüyor ve içinde de sadece hisuite downloader isimli bir dosya var ve başka herhangi bir dosya yükleyemiyorum.

• Sdkarta downgrade uygulamasını yukledim fakat 3 düğme ile yüklemeye çalışıyorum yüzde 5 e kadar ilerleyip software install failed uyarısı veriyor.
    Neyi yanlış yapıyorum bilemedim ?

• Telefoncu felan değilim. Ama bu işlere amatör merakım var. Daha önce bir kaç kez cihaz uçurmuşluğum var. O nedenle yazılım işi her zaman sıkıntıdır diyorum. Elinizde sağlam bir cihaz varsa ve gerekli geri-dönüş yoksa üst versiyona yükseltme için acele edilmemesi gerektiğini biliyorum. Daha öncelerde Asus Zenfone 5 kullanmıştım. OTA dan resmi 5.0 yazılımı geldiğinde sazan gibi hemen yüklemiş ve cihazı sonuçta servise göndermek durumunda kalmıştım. O nedenle içinizde ufak bir tereddüt bile varsa güncelleme yapmayın.

Konuya gelirsek tam anlamıyla kilitlenmiş bir cihaz nasıl çözülür o konuda bir fikrim yok. Ama araştıracağım. Verdiğim linklerde 810 versiyona kadar geri dönüşün mevcut olduğu görülüyor. Ama 820 versiyonda cihaz PC tarafından görülmezken nasıl çözülür o konuda bir bilgi yok. İlerleyen zamanlarda mutlaka olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: surveyor72

Telefoncu felan değilim. Ama bu işlere amatör merakım var. Daha önce bir kaç kez cihaz uçurmuşluğum var. O nedenle yazılım işi her zaman sıkıntıdır diyorum. Elinizde sağlam bir cihaz varsa ve gerekli geri-dönüş yoksa üst versiyona yükseltme için acele edilmemesi gerektiğini biliyorum. Daha öncelerde Asus Zenfone 5 kullanmıştım. OTA dan resmi 5.0 yazılımı geldiğinde sazan gibi hemen yüklemiş ve cihazı sonuçta servise göndermek durumunda kalmıştım. O nedenle içinizde ufak bir tereddüt bile varsa güncelleme yapmayın.

Konuya gelirsek tam anlamıyla kilitlenmiş bir cihaz nasıl çözülür o konuda bir fikrim yok. Ama araştıracağım. Verdiğim linklerde 810 versiyona kadar geri dönüşün mevcut olduğu görülüyor. Ama 820 versiyonda cihaz PC tarafından görülmezken nasıl çözülür o konuda bir bilgi yok. İlerleyen zamanlarda mutlaka olacaktır.

Bir çözüm yolu bulabildin mi acaba

• Merhaba Arkadaşlar..

Bende bu yıl başlarında aynı sorunla karşılaştım. telefon honor logosunda kalıyor şarj bitene kadar döngü devam ediyordu. geliştirici sürümü yükleyerek sorun çözülebiliyor.(normal sürümle denemedim isterseniz bir deneyin.) sonucu yazın ki diğer arkadaşlarada faydalı bir konu olsun.. turkpda sitesinde (http://www.turkpda.com/konu/huawei-honor-6-genel-h60-tuem-seriler.1700/ ) honor 6 serileri başlığı altında detayları yazmıştım. oradan hareketle işlemi yapabilirsiniz. olay şu şekilde kapatma tuşuna basıyorsunuz telefon titrediğinde 3 tuş kombinasyonuna basarak (yani diğer 2 tuşada ses açma+ses kısma basarak) aynı anda sd kartı takıyorsunuz ve bekliyorsunuz.. umarım sizlerede faydası olur..

• Arkadaşlar telefonumu kurtarmayı başardım. H60-L04 L04C432B820 sürümünü indirip SD karta dload klasörünün içine koydum tel.i şarja takıp ses açma ses kısma ve tel. açma tuşuna uzunca bastım ve sürüm yüklendi hemde sorunsuz şekilde. Telefonu brick olanlar denesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catkara -- 19 Mayıs 2016; 23:12:51 >
  • arkadaşlar merhaba tekrardan aranıza katıldım ancak şöyle bir sorunum var.hiapp tan gapps yi kurmama rağmen bir türlü hesabımı aktif edemiyorum.konunun ilk sayfalarını okudum hatta gapps instaler da kurdum ama sonuç yok.devamlı olarak ''maalesef bir sorun var gibi görünüyor'' iletisi alıyorum.bu arada model h06-l02

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pmomer -- 21 Mayıs 2016; 10:31:39 >
  • Honor 6 L02 Beta Android marshmallow Emui 4.0
    arkadaslar bununla marshmallow a gece bilirmiyiz
  • Sonunda telefonunu brickden kurtarmayi başardim...B521'e geri döndüm...uzerine de B524 guncellemesi geldi..simdilik boyle devam..

• sevimlican S kullanıcısına yanıt
    siz nasıl kurtardınız telefonu
  • Arkadaşlar xiaomi mi4 ile takas yapmayı düşünüyorum,kararsızım, değerli yorumlarınız bana karar vermemi saglayacak, şimdiden teşkkürler

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.