Şimdi Ara

Huawei Honor 6 İnceleme - Ana konu (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.277
Cevap
13
Favori
45.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanbey06 -- 21 Nisan 2016; 4:12:37 >
  • b807 idi dün güncelleme geldi b820 oldu ve şajda gözle görülür iyileşme oldu, başka bi değişiklik görmedim, zaten b807 de android 6 nın beta sürümüydü.. sanırım b820 tam sürüm
    not: telefon almanyadan gelmişti, H60-L04
  • Turkiyeden alinma h60-l04 lere olur mu acaba bu surum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • catkara C kullanıcısına yanıt
    yarın kardeşim ve arkadaşımda ki iki honor6 ya güncelle yüklicem, eğer bi aksilik olmaz daha sonra buradan indirilmesi gereken dosyaların linkini ve anlatımını kısaca yaparım, almanyadaki arkadaşım bana yardımcı olacak..
    dediğim gibi aksilik olmaz ise yarın akşam yardımcı olmaya çalışcam.
  • Sonucu sabirsizlikla bekliyorum

• arkadaşın b370 (kitkat) sürümü olan telefonunu önce b507 (lolipop) ye ardındab803 e getirdik, ancak hedefimiz olan b820 olmadı, şuan onla uğraşıyoz, b803 le birlikte andoid 6 oluyor telefon..
    yanılmıyorsam bu tam sürüm değil,
    yinede isteyen arkadaşlar için burada paylaşıyorum;
    aşağıda ki linki indirip telefonunuzun hafızasına (sd kartada olur) önce eğer yoksa dload adlı bir klasör açıyorsunuz ve linkten indirdiğinizi ona atıyorsunuz. varsada içini boşaltıp öyle indirdiğinizi ona atın.
    sonra ayarlardan güncelleyiciyi açıp menüden yerel güncelle diyorsunuz
    gerisini telefon hallediyor.
    b507 için link; https://mega.nz/#!5QYz1KCY!wcRu-goSCT9fCWcN3piD2__DR-izB-3rAkHYG8hKM5Q
    ardından şu linki indirip yukarıdaki işlemi aynen uygulayarak telefonumuzu android 6 yapıyoruz.
    buda b803 için link;https://mega.nz/#!xURknIZY!ciusYCncwNCqQSQPUJETcoK5C4OZvoymGkufjOX7h0U

• B820 nin linki yok mu?

• catkara C kullanıcısına yanıt
    var ancak güncelle yapmak istediğinizde görmüyor.. ben hallederim diyorsanız buyurun b820;https://mega.nz/#!FdIDVTIK!Txar9ov-nQUmvbLHc7UWfOGiw9oG-kfIem680wdYgCE
  • Arkadaşımın telefonu B810 (6.0 B) kullanıyordu. B370 (4.4.2) e downgrade yaptık. Ardından B523 (5.1.1) yaptık. Daha sonra B820 (6.0) yükledik. sorunsuz kullanıyor.
    sıra vermek gerekirse

B370--B523--B820

B523 için linki yukarıda vermiştim. B523 den B820 ye geçiş için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

http://forum.xda-developers.com/honor-6/general/honor-6-stock-roms-t2963180/post66471332#post66471332

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surveyor72 -- 23 Nisan 2016; 22:12:10 >
  • 523 ten gecmek için 523 to 820 yazan linki indirecegiz degil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: catkara

523 ten gecmek için 523 to 820 yazan linki indirecegiz degil mi

aynen kardeş o linktekini ben indirdim şuanda sorunsuzca güncellendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: surveyor72

Arkadaşımın telefonu B810 (6.0 B) kullanıyordu. B370 (4.4.2) e downgrade yaptık. Ardından B523 (5.1.1) yaptık. Daha sonra B820 (6.0) yükledik. sorunsuz kullanıyor.
    sıra vermek gerekirse

B370--B523--B820

B523 için linki yukarıda vermiştim. B523 den B820 ye geçiş için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

http://forum.xda-developers.com/honor-6/general/honor-6-stock-roms-t2963180/post66471332#post66471332

15 gündür indirmediğim paket denemediğim yöntem kalmadı, yediğim net paketleri de cabası. Ama şuan bu linkteki yöntem ve paketler sorunsuz çalışıyor yükleyip denedim. Çok sağolasın kardeş beni büyük bi yükten kurtardın

• erkanbey06 kullanıcısına yanıt
    Faydamız olduysa ne mutlu bize.
  • yanlış room yukledim sanırım,ve telefon açılmıyor
    honor yazısı ekranda duruyor ve açılmıyor telefıon
    çözüm için önerilerinizi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bosver77

yanlış room yukledim sanırım,ve telefon açılmıyor
    honor yazısı ekranda duruyor ve açılmıyor telefıon
    çözüm için önerilerinizi bekliyorum

romdan sonra benim cihazda honor yazısında durdu sonra güç tuşuna basılı tututp cihazı kapattım. Daha sonra ses açma+power tusu ile factory reset ve wipe data seceneklerini yapıp rebeat now (yeniden başlat) yaptım. Bir süre bekledikten sonra cihaz açıldı
  • B820 yüklemeye çalışırken sanırım tel i bozdum şimdi honor yazısında kaldi. Acil yardım edin ne yapmam lazim

• acil yardım edin lütfen tel. gitti :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catkara -- 24 Nisan 2016; 15:35:09 >
  • quote:

B820 yüklemeye çalışırken sanırım tel i bozdum şimdi honor yazısında kaldi. Acil yardım edin ne yapmam lazim

sendemi:)
    aynısı bende de oldu.
    çözüm sunan yok şimdlik
  • quote:

Orijinalden alıntı: bosver77

quote:

B820 yüklemeye çalışırken sanırım tel i bozdum şimdi honor yazısında kaldi. Acil yardım edin ne yapmam lazim

sendemi:)
    aynısı bende de oldu.
    çözüm sunan yok şimdlik

Yabancı sitelerde çözümleri var ama İngilizce olduğu için hiçbişey anlamadım. Birileri Türkçe olarak anlatsa keşke

• Bende de aynı durum oldu honor yazısında kalıyor ne yapmak lazım bilen yok mu ?

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.