Şimdi Ara

Huawei Honor 6 İnceleme - Ana konu (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.277
Cevap
13
Favori
45.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • B820 surumunu yukledim..android 6 su an bir sorun gozukmuyor...fakat telefonun kendi browseri gitti?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Honor 6 L02 cihaza sahibim. Ama cihaz işletim sistemine 4.4.2 olmasına rağmen güncel diyor.
    Zaten çoğu menü de Çince. Hangi rom'u nereden çekip nasıl yükleme yapmam lazım bilgi var mıdır?
  • XDA Developers
    [OFFICIAL] Honor 6 (L02, L12, L04) Stock ROMs
    http://forum.xda-developers.com/honor-6/general/honor-6-stock-roms-t2963180

Bu sayfadan orjinal Rom'lar görülebiliyor.

Bu sayfadan EMUI3.1 developer sürümü download ediyorum.

quote:

Warning: You need to have stock recovery, /system/build.prop and /data/cust/prop/local.prop.
    DON'T forget to set permissions to rw-r--r-- (644) after you restore build.prop and local.prop.

Bu uyarıdan birşey anlamadım. Neyi kastediyor. Önemli galiba sıkıntı olmasın.

• Dostum o uyarı ile hiç karşılaşmadım. Bence hiç güncelleme işine bulaşma önceki sayfaları okursan başına gelebilecekleri görürsün

• quote:

Orijinalden alıntı: catkara

Dostum o uyarı ile hiç karşılaşmadım. Bence hiç güncelleme işine bulaşma önceki sayfaları okursan başına gelebilecekleri görürsün

;Tamam da kardeşim üzerindeki versiyon çok eski ve google da yok. Bir şekilde mecburum.
  • Sen bilirsin o zaman

• Merhaba. bende de l12 çinden gelme var sanırım l02 ile l12 yazılımları aynı. telefonda club huawei uyğulaması var oradan recommend kısmında altta 4 adet uygulama var en son more 'ye tıklayınca orta sıranın sonunda emui çıkıyor. ona da tıklayınca emui 4.1 sayfası açılıyor altta 2 şık var 2 ciyi seçince telefon modelleri çıkıyor ben honor 6 yı seçtim orada B535 yazılımı var onu indirdim ve lokal güncellemeden yükledim daha sonra kendisi B850 ye yükseltmeyi önerdi. bu şekilde android 6 kuruldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sammus -- 28 Mayıs 2016; 22:47:24 >
  • Merhabalar;

Türkiyeden alınma h60-l04 model honor 6 ya b820 yüklesek (
    www.hihonor.com
    Assistance Officielle HONOR
    http://www.hihonor.com/fr/support/details/?DOC_ID=79606
    ) ya da B811 ( ) herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Yani doğru yazılım güncellemesini mi yüklemiş olurum?
    B820 ve ya B811 kullananlar memnun mu tavsiye eder misiniz?
    Hangisi yüklemeliyim?
    Artıları eksileri nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhaba_2233 -- 29 Mayıs 2016; 9:41:52 >

• merhaba_2233 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba. L04 modelleri avrupa için yapılmış. Türkiyede de satıldığı için sorun olmaz bence. B820, B811 güncellemeleri de avrupa modelleri için.
  • Hihonor.com/uk sitesindeki B820 firmware indirebilirsiniz fakat guncel versiyonunun 500serisi olmasi gerekiyor.

• sevimlican S kullanıcısına yanıt
    Android 6 için B500 serisi mi indirmem gerekiyor?

• Merhaba arkadaşlar. Hihonor sitesindeki android 6 b820 sürümünü kullanıyorum telefonumda. Pek bi sorun gözüme çarpmadı, ancak şarj süresi diğer sürümlere göre sanki daha az gitmeye başladı. Aranızda android 6 kullananlar var mı ? sizde de şarj süresinde azalma oldu mu ? yoksa bana mı öyle geliyor. Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler..
  • erkanbey06 kullanıcısına yanıt
    bende 820 kullanıyorum. şarj sürem 5.1 e göre daha iyi. olay tamamen senin kullanımın ile ilgili bence.
  • Update yaptım. Sorun olmadı çok şükür. İlk açılış biraz uzun sürdü, korkuttu açıkçası ama sorunsuz açıldı.
    ingilizce seçtim, Google yine yoktu. Hiapp uygulamasından google play yükledim. Sonra diğer programları attım rahatça.

Telefonu çok beğendim. Gayet güzel.
  • Rom yükleyince garantisi bozuluyor mu?

• Ben de 6 kullanıyorum şarj süresi ço iyi eskisine göre. Birde ekranıikiye bölme özelliği gelmiş. Eski sürümlerde varmıydı hatırlamıyorum.
  • benim telefon hala eski yazılımda.orjinal yazılımda yani.L04 modeli...
    820 yani androoid 6.0 a geçmek için yuklemem gereken sıralama hangisidir.
  • bosver77 B kullanıcısına yanıt
    Yukarıda surveyor 72 yazmış sıralamayı.önce resmi android 5 sürümünü yüklemeniz gerekiyor. sonra cihaz güncellmeden otomatik 6 gelecek. L04 resmi sitelerine de baka bilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sammus -- 2 Haziran 2016; 10:28:33 >
  • bosver77 B kullanıcısına yanıt
    Hihonor.com/uk sitesinden önce B521 surumunu sonrada B820 surumunu yukleyerek android 6.0 emui 4.0 surumune gecebilirsiniz...

• Bugün 6.4.16 güncellemesi geldi. 171 mb. cihaz biraz daha hızlandı gibi. herşey çince olduğundan ne değişiklikler olduğunu anlamadım. araştırıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.