Şimdi Ara

Huawei için bunun telafisi çok zor | ARM krizi ve etkileri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
6.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arm mimarisini kullanan, başka bir firmadan işlemci satın alabilir mi? Örnek: mediatek helio

• Türkiyenin böyle benzer durumlarda b planı varmıdır acaba
    Mesala vestel Casper bu duruma maruz kalsa
    Ne poh yer ??

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çevirmeli telefonları alırız, birde telgraf

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizi kıyaslamayı bırakın uzaydaki toz zerreciğine dönüşüyoruz şu piyasada

gerçekten şu olay amerikanın büyüklüğünü gösterdi.

1 markayı ben bıtırıyorum bile demedi bile sadece ayağını denk al bu sokaktan geçme dediğinde bile firmanın şaftı kaydı. çinin malesef bunun altından kalkamayacağını anladım yakın zamanda 10 20 yıl sonra durum değişebilir ama.

adamların tek hareketle bizim doları 2 3 arttırmaları demekki ne kadar kolay.

adamlar bızım ekonomının 30 katı falan büyüktü sanırım :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam birinci olacakken!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 23 Mayıs 2019; 11:27:49 >
  • Kanımca Amerika yakın bir zamanda Avrupa ile birlikte çok pis patlayacak. Çin ve Türkiye büyük güç olma yolunda ilerliyor. Yahudi sermayesini Çin'e aktarıyor. Bunu Jacob Rothschild'in kendi söyleşilerinden okumuştum. Kanımca yakın bir zamanda yahudi amerikayı tamamen terk edecek ve ABD'nin patlamasına sebebiyet verecek. Çünkü Çin'de aç ve kontrolu kolay 1.5 milyar var :) Bizde de benzer bir durum var. Türkiye'de şu an güç yahudi kontrollu sermaye gruplarında (Örn: TÜSİAD). Kanımca ya bu gruplar Türkiye'den ayrılacak ya da Devlet bu grupları yok edecek.

• Uzlasmaktan baska sansi yok, oyle de olacak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeen Z kullanıcısına yanıt
    Olay bu kadar basit değil. Çok daha karmaşık. ABD Çin ile çatışmayı göze alamayabilir. İki ülkenin de elinde ticaret savaşını sürdürebikecek olanaklar var.

• sırada çin hamlesi var bekleyip görmek lazım. mesela çin derse bundan sonra dolarla değil çin parası ile ihracat yapacağım? dünyanın yarısı hazır bekliyor dolardan kurtulmak için.

• Şeref60 kullanıcısına yanıt
    Mobile tarafını bilmiyorum ama Pardus var linux tabanlı en azından bir çaba var..

• Adamların o kadar çok modeli var ki (Honorla birlikte), Android dünyasından çıkartınca dımdızlak kalınıyor!

• mevzu sadece huawei meselesi değil bu yüzden bence çin içinden (çeşitli ortaklıklar olabilir) yeni arm çıkartılacaktır.zaten böyle yapılmazsa bütün dünya ameriga ve yandaşlarının üstünlüğünü kabul etmiş sayılır bana göre.benim inancım var,zaman da alsa huawei ve çin ayakta kalacaktır.

• Erdi abi karadenizde gemilerin batmış gibi bir fotoğraf olmuş bu :D

• cabriyo kullanıcısına yanıt
    Cin hamlesini zaten yapmisti. Sirf google ve apple baninin abd ye mali zararina bakin.
    Ayrica bunun gibi ortulu hareket eden ulkeleri dunyadan soyutlamak lazim. Trump hic sevmem duz manyak ama guzel hareket yapti.

Ayrica dunyanin yarisi dolardan kurtulmak istiyor diyen arkadasda o hareket karsisinda abd nin ''tamam oldu'' demesini beklemesin. Abd ingiltera japon kore patantli teknolojilere uzakdan el sallarsinniz. Onu yapmak icin once gucun olacak bkz huwayyi (patates)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Arm mimarisini kullanan, başka bir firmadan işlemci satın alabilir mi? Örnek: mediatek helio
    Alamaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: hikaye816

mevzu sadece huawei meselesi değil bu yüzden bence çin içinden (çeşitli ortaklıklar olabilir) yeni arm çıkartılacaktır.zaten böyle yapılmazsa bütün dünya ameriga ve yandaşlarının üstünlüğünü kabul etmiş sayılır bana göre.benim inancım var,zaman da alsa huawei ve çin ayakta kalacaktır.
    O dediğin çok uzun vadede(o da belki) olacak bir şey... Ayrıca Huawei, Arm kisansıyla üretilecdk bir işlemciyi zaten kullanamaz

Huawei, 3 ay sonra şayet anlaşamazsa işi yaş

6 - 9 ay sonrasına kendi işletim sistemini çıkaracak deniyor falan da, o süreye kadar satışlar ne olacak? Daha bu işin borsası vs var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 24 Mayıs 2019; 13:34:47 >
  • Çinli telefon üreticileri artık yerli mobil OS ekosistemi ihtiyacını anladı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.