Şimdi Ara

HUAWEI IDEOS X5 2.3 SÜRÜMÜ SORU VE CEVAPLAR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
4.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu sürümü yükleyince wirelles ağıma bağlanıyorum fakat internete çıkamıyorum neden olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burActive

Ses sorunu düzeldi mi arkadaşlar. benim ses karşıya çok az gidiyor. bu versiyonda düzelmiştir umarım.

2.2 de ses sorunu yaşayan bazı arkadaşlar 2.3 yükleyince düzeldiğini söylemişler. 2.3 yüklemeyi düşünebilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher055

quote:

Orijinalden alıntı: burActive

Ses sorunu düzeldi mi arkadaşlar. benim ses karşıya çok az gidiyor. bu versiyonda düzelmiştir umarım.

2.2 de ses sorunu yaşayan bazı arkadaşlar 2.3 yükleyince düzeldiğini söylemişler. 2.3 yüklemeyi düşünebilirsiniz...

2.3 beta, bu yuzden bazi sorunlar cikariyor, yuklenmese daha iyi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnydn

quote:

Orijinalden alıntı: timsahhh

bende yeni sürümü kurdum.
    gayet iyi görünüyor.

ang. birds oynarken bazı takılmalar ve seste kesilmeler yaşadım nedendir bilmiyorum.

birde işcep desteklemiyor diyor?
    bunu nasıl yükleyeceğim varmı bilen?

İndiroid uygulamasini indir arama kismina cep yaz iscep i oradan yukle. Ben cok aradim en son orada buldum

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu ses konusunda hiç cevap verecek yok mu?

Güncellemeden önce ve sonra konuşmalarınızdaki ses kalitesinde değişiklik oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theasus -- 4 Aralık 2011; 14:09:02 >

• selam. ya ben telefonun ses sorunu ve diğer sorunları yüzümden fabrika ayarlarına döndüm ve kutusuna koydum kaldırdım .benim emektar n95 8gb döndüm.düzgün güncelleme ne zaman çıkacak acaba bilginiz varmı.bu güncellemelerdede düzelme olmazsa satıcam zaten kullanamıyorum.ne telmiş yaa artık sorunsuz güzel kendinden güncellemesi olan iyi bi android tel istiyorum ya şöle büyük ekran her şeyi yapabilen...:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakguler59

selam. ya ben telefonun ses sorunu ve diğer sorunları yüzümden fabrika ayarlarına döndüm ve kutusuna koydum kaldırdım .benim emektar n95 8gb döndüm.düzgün güncelleme ne zaman çıkacak acaba bilginiz varmı.bu güncellemelerdede düzelme olmazsa satıcam zaten kullanamıyorum.ne telmiş yaa artık sorunsuz güzel kendinden güncellemesi olan iyi bi android tel istiyorum ya şöle büyük ekran her şeyi yapabilen...:)

Önümüzdeki Perşembe günü yeni ve daha stabil Beta yı yayınlayacağını duyurdu Huawei...
  • selamlar bende ideos x5 i alalı bayağı zaman oldu,konu üzerinden sormak istediğim:
    -konuşurken ses karşıya hoparlörden çıkarmış gibi dalgalı ve az gidiyorbu sorunu geçtim daha yüksek sesle konuşuyorum ama üzerindeki müzik programında attığım müzikler çok az ses veriyor kulaklıktan.Birkaç parça kaliteli geliyor oysa hepsi yüksek kalitede indirildi.bu sorunu hangi müzik programını kurarak çözerim?
    telefonu stock (fabrikadan) aldığım sürümde kullanıyorum.
  • Arkadaşlar ses açma ve kapama tuşuna basıp telefonu açınca karsıma cıkan hafızadaki tüm dosyaları sildim. Telefon boot olmuyor mavi ekran çıkıyor telefon açılınca. Gözünüzü seveyim 2.3.5 yükleyen birisi oradaki dosyaların hepsini zipleyip uplodlasın. Yoksa telefonu servise göndermek zorunda kalacam =(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P3rF3cT55 -- 5 Aralık 2011; 1:15:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybersoft

selamlar bende ideos x5 i alalı bayağı zaman oldu,konu üzerinden sormak istediğim:
    -konuşurken ses karşıya hoparlörden çıkarmış gibi dalgalı ve az gidiyorbu sorunu geçtim daha yüksek sesle konuşuyorum ama üzerindeki müzik programında attığım müzikler çok az ses veriyor kulaklıktan.Birkaç parça kaliteli geliyor oysa hepsi yüksek kalitede indirildi.bu sorunu hangi müzik programını kurarak çözerim?
    telefonu stock (fabrikadan) aldığım sürümde kullanıyorum.

Ben uber music kullaniyorum ama kendi playerinde de ses iyi durumda. Markette equalizer diye bi program var farkedilir duzeyde arttiriyor. 2.3 ve ustu istiyor, froya da calismiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleep -- 5 Aralık 2011; 17:25:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenTugay

30 aralıkta full sürüm cıktıgı zaman telefondan wifi üzerinden 2.3 ü kurabilir miyiz?
    Bu tür kurma işlemlerinde pek bilgim yok. Kaş yapalım derken göz cıkarmayalım. Telefondan wifi üzerinden (Ayarlar- Telefon hakkında - Çevrimiçi güncelleme ) güncelleme olursa 30 aralıgı bekleyelim bari. Hem temiz olsun hem full sürüm olsun

Cevabını merakla bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snekercia

quote:

30 aralıkta full sürüm cıktıgı zaman telefondan wifi üzerinden 2.3 ü kurabilir miyiz?
    Bu tür kurma işlemlerinde pek bilgim yok. Kaş yapalım derken göz cıkarmayalım. Telefondan wifi üzerinden (Ayarlar- Telefon hakkında - Çevrimiçi güncelleme ) güncelleme olursa 30 aralıgı bekleyelim bari. Hem temiz olsun hem full sürüm olsun

evet kurulabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kortex

quote:

quote:

evet kurulabilir

Bende full sürümü bekleyip o şekilde yapıcam... Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: theasus

Arkadaşlar bu ses konusunda hiç cevap verecek yok mu?

Güncellemeden önce ve sonra konuşmalarınızdaki ses kalitesinde değişiklik oldu mu?

Ses problemi yok
  • radyo geliyor mu peki. bazı yerlerde dahili radyo geliyor deniyorda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bring to front

radyo geliyor mu peki. bazı yerlerde dahili radyo geliyor deniyorda..

Muhtemelen bandrol yuzunden radyo olmayacak yine.
  • quote:

quote:

Resmi guncelleme cikinca evet.
    Bu cikan beta oldugu icin cevrimici guncelleme yapilamiyor.

• 2.3.5 surumu ciktigi icin bu beta surumu yukleyen/kullanan kalmamistir. Konu arsive kaldirilabilir.
  • Ben yuklemeye calistim ancak ilk stepe update failed diyor. Nasil yukleyecegim. Ayrintili anlatabilecek varmi ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.