Şimdi Ara

HUAWEI IDEOS X5 2.3 SÜRÜMÜ SORU VE CEVAPLAR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
4.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hey Allah'ım ne bu çektiğim?
  • siteden orjinal sürümü yükledim,herşey güzel telefondan çok memnunum yazılımdan da fakat hafıza kartlarını görmüyor telefon yardımcı olabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

quote:

Orijinalden alıntı: dr_arslan

quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

quote:

Orijinalden alıntı: dr_arslan

arkadaşlar bende gps sorunu oldu konum belirleniyor diyor 60sn sonra hata oldu falan deyip kapatıyor var mı yolunu bilen

Kendi GPS 'i çalışmıyordu. Bir öncekinde de böyleydi.( Türkiye' de çalışmıyormuş).

GPS için 3. parti bir yazılım denemelisin. Sygic, Ndrive vb...

igo my way kurdum düzelmedi google maps'te olmadı senin dediklerini de bi deniyorum

Umarım donanımsal sorun değildir. :)

Yalnız GPS programları, ilk açılışta hemen bulmuyorlar GPS'i epey bir süre beklemen gerekiyor.
    Bulunduğun konuma göre 5 dakikaya ve fazlasına çıkabilir bu durum.
    Olmuyor diye hemen programı kapatma bence. :)

yok yine olmadı konum bulamıyor donanımsal bi sorun herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: FT2008

Telefon çok hızlandı menü geçişler, internet falan.

Ama marketten program indiremiyorum. gmail hesabımla giriş yapıyorum, doya kısa süre sonra indirilecek diyor, hala indirecek.

Keşke yeni sürümü yüklemeseymişim. Zaten dün akşam kurdum, tekrar 2.2'ye dönmeyi bile düşünüyorum.

o sorun 2.2 de iken de bnm başıma gelmişti 3g üzerinden bağlanıyorsn bnm gbi mobil ağını değiştir yani vodafone internet seçiliyse vodafone live yi seç düzelir die tahmin ediorm çnkü bnm ki öle olmştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: noname17

quote:

Orijinalden alıntı: radiohead71

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FT2008

markete giriyorum, birşey yüklemek istediğimde müsaade etmiyor. sebep: daha önce yüklemiş olmam. 2.2'den 2.3'e yükselttik sürümü, önceki oyun ve uygulamaları tekrar yükleyemeyecek miyiz?

ben önceki oyunların hepsini yükledim. sorunsuz çalışıyo. markettende her şeyi indirebiliyorum.

arkadaşım sende market nasıl çalışıor bn mi yapamadım yoksa başka bişi mi var anlayamadım burada yazanları uyguladm markete giriş yapmak için adresmi vb. yazıyorm 3-5 dk snra bağlantı sırunu dio acaba nedeni ne olabilr ??

arkadaşım sen güncellemede hangisini indirdin? 170 mb olan var bi de 190 mb olan var ben 190 mb olanınını indirdim onda market gmail vs her şey var. ben hiç bir sorun yaşamadım bağlanırken.

Bnde 190 mb'ı indirdm ama hala bağlanti sorunu diyor şu an bu msjida telin intrntndn atiorm normal nete sakir sakir grio ama market vb. girmior acaba step3 ū mü kuramdmki ???

step 3 ü tekrar kurmayı denesen belki düzelebilir. ama yanlış bilgi vermek istemiyorum sana. telefonun ana konusuna bak. orda market linki vermişlerdi marketi çalışmayanlar için.http://forum.donanimhaber.com/m_49916326/mpage_418//tm.htm#55122508 bu sayfada aşağılarda bi arkadaş market ve g mail linki vermişti. dikkatli okursan bulursun.

Su an okuldaym eve gdnce denermde biz snifa bnm tel uzerndn net kurmstk 2.3 e guncelleynce bu baglantida gitti acaba hatta falan mi sorn mu var??? Bi de step 3 u kurnca imei gtme olablr mi step 2 de boyle bi sornla karslsmdm sirf o yzdn kıllanıorm bu isten ve imei yedegi nasl alnr? ??

imei yedeği alma burda yazıyorhttp://forum.donanimhaber.com/m_54747987/tm.htm bağlantı sorununun nedenini bilmiyorum ama tekrar kurmayı dene muhtemelen düzelecektir. bende step3 kurduktan sonra imei silinmesi gibi bir durum olmadı. ama sen yinede istersen sayfada anlatıldığı gibi yedek alabilirsin.

İlginiz icin cok tesekkur ederm... deneyecgm bnları

arkadaşlar sorun kendi kendine düzeldi okuldayken arkadaşlar bir daha dene bakalım olacak mı dediler bnde denedim ve düzeldi

• beyler aleti uyku modundan güç tuşu yerine ses açma kapama tuşlarıyla çıkaracak bi program falan yok mu bildiğiniz? bi yolunu bulsak bu işin yoksa güç tuşu çabuk yalama olabilir. 2.2'de ne güzel vardı 2.3'de niye kaldırırsınız ki o özelliği!
  • bende yeni sürümü kurdum.
    gayet iyi görünüyor.

ang. birds oynarken bazı takılmalar ve seste kesilmeler yaşadım nedendir bilmiyorum.

birde işcep desteklemiyor diyor?
    bunu nasıl yükleyeceğim varmı bilen?
  • gingerbread güncellemesi sonrası youtube'daki videoları takılarak oynatmaya başladı. Aynı sorunu yaşayanlar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theasus

Ses problemi konusunda bir değişiklik oldu mu acaba?

Bu ses problemi hakkında yorum yapabilecek var mı?Güncelleştirme bu sorunu giderdi mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: timsahhh

bende yeni sürümü kurdum.
    gayet iyi görünüyor.

ang. birds oynarken bazı takılmalar ve seste kesilmeler yaşadım nedendir bilmiyorum.

İndiroid uygulamasini indir arama kismina cep yaz iscep i oradan yukle. Ben cok aradim en son orada buldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonda antivirüs programı olarak hangisini kullanıyorsunuz?? Hangisi daha iyidir???
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnydn

quote:

Orijinalden alıntı: timsahhh

bende yeni sürümü kurdum.
    gayet iyi görünüyor.

İndiroid uygulamasini indir arama kismina cep yaz iscep i oradan yukle. Ben cok aradim en son orada buldum

Angry Birds oynarken bende de o takılmalar oluyor hatta kardeşim ne biçim telefonun var bir oyun oynayamıyorum diye telefonuma laf atmıştı acaba sorun ne olabilir???
  • 2.3 te Angry Birds ve hd oyunların hepsi akıcı bi şekilde oynanmakta bende.
  • 2.3 deki resetleme sorununa çözüm var mı acaba?
  • quote:

arkadaşlar bu swype nasıl türkçe yapabilirim. türkçe dil çıkmıyo?

Yüklü gelen swype ı kaldırabilsem yapacağım ama root olduğum halde kaldıramadım.
  • arkadaşlar 2.3 de rehberdeki telefon numaralarının arasındaki tireyi (053-222-22222)nasıl kaldırıcaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 82sekko

arkadaşlar 2.3 de rehberdeki telefon numaralarının arasındaki tireyi (053-222-22222)nasıl kaldırıcaz?

dostum çok kötü bi işe bulaşmışsın sen sd karta yedekleyip ordan aldın sanırım numaraları. eğer gmailinde varsa numaralar direk senkronizasyon ile at derim, diğer türlü biraz uğraşırsın
  • benim sorunum da mms. alip gonderemiyorum. turkcell hattim. apn yi belki 1000 kez degistirdim olmuyor. magdur durumdayim lutfen yardim edin :(
  • aynen sd karttan aldım
  • Ses sorunu düzeldi mi arkadaşlar. benim ses karşıya çok az gidiyor. bu versiyonda düzelmiştir umarım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.