Şimdi Ara

Huawei Ideos X5 bir sorum var acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ideos x5 almayı düşünüyorum eskişehirdeyim burdaki nerdeyse tüm timlere sordum hiçbiride yok 2 si 1 aya belki gelir dedi o da belki hepsiburadadan almayı düşündük ama güvenemedik eğer hepsiuradadan alsak bozulursa time götürsek yaparlarmı eskişehride kvk yok sitesinde yazdığına göre bari time götürsek kvk ya götürürlermi hepsiburadaya geri göndermekle uğraşamayız ayrıca eskişehir de alanlar nerde aldı başka şurdan al diyeceğiniz bir yer varmı garantide sorun çıkartmıyacak şimdiden çok teşekkürler biraz acil 1kaç gün içinde almamız lazım cevap verirseniz sevinirim
    edit-------------------------------------------------------------
    arkadaşlar nette güzel bi kampanya ne zaman çıkar acaba hepsiburadadaki çek kampanyasını kaçırdık olursa world kampanyasıyla alcaz başka bi sitede ideos x5 ve vakfbank world kart için güzel bi kampanya var mı bildiğniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaulas -- 15 Eylül 2011; 19:43:23 >

• tim den almadığın sürece ilgilenmezler . nereden aldıysan garanti işlemleri için orayla muhatap olman gerekir .
  • sğl tahmin etmiştim e hepsiburadaya geri göndermekten başka şansımız yokmu bozulursa eskişehirde kvk şubesi veya kvk nin mallarını tamir eden bir yer varmı ? ayrıca hepsiburadaki kampanyayı kaçırdık başka siterlde güzel bi kampanya varmı baktım ama yok herhalde
    tekrar soruyorum eskişehirde alanlar nerde aldı (alan oldumu diye sormuyom elbet var)
    --------------edit
    arkadaşlar ararken bu siteyi buldum tıkla burda gösterdikleri timler yani timlerde kvk garantili cihazları yapıyor veya bir yere gönderiyor anlamına geliyor sanırım sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaulas -- 15 Eylül 2011; 14:37:44 >
  • HB'de Müşteri Hizmetleri bölümünde Arıza Bildirim formu var oradan doldurursan geri dönüş yapıyorlar.

Son 3 senede sayısız alışverişim oldu.
    Foto mak. arızalandı tamir ettiler ve geri aldım.
    Anakart arızalandı, üst modelini gönderdiler
    Güç kaynağım arızalandı, zamanında temin edemediler ve para iadesi yaptılar.

Aldığım ürünler bazen istediğm zamanda elime ulaşmıyor ama HB şu ana kadar idare eder bir performans sergiliyor gözümde.
  • hepsiburadan alışveriş yapmadım ama alışeriş yapanlar bu aralar hiç memnun değil eskisi gibi değil bnce gelmesini bkle 1-2 ay kullanmasan bşi olmaz
  • peki kvk nın sitesindeki adresler hakkında fikriniz ne ? eskişehirde bir sürü tim ve bir sürü mağaza kvk yetkilisi diyor yapmasalar bile ankadardaki teknik servise gönderirler herhalde sizce acaba ?
  • Evet,Ankara'ya gönderirler.
    Samsung Galaxy Gio'yada bak derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok sğl dostum ideos x5 almaya çok uzun zamandır niyetliyim ama :D
  • Arkadaşım 1 2 ay gelmez demelerinin sebebi şudur.. Dün bende gittim telefonu almak için bir TİM'e.. Önce sipariş edeceğiz iki gün içinde gelir dediler.. Ardından ellerinde kalmadığını söylediler.. KVK sitesine girdim baktım KVK'nın stoklarında kalmamış telefon.. Normalde böyle durumlarda KVK portföy eksikliği yüzünden geç getirebiliyor telefonları.. Ancak bu gün girdim baktım telefon stoklara girmişti siparişi verdik yarın elime geçiyor telefon.. Yani bu gün tekrar uğra TİM'lere KVK'da telefon stok girişi yapılmış de.. Bu arada telefonun KVK fiyatı 570 tl'dir (Taksitsiz) Bazı TİM'ler uyanıklık yapıyor yüksek fiyat veriyor örneğin burada bir TIM 610 tl çekti.. Onda makine vardı ama 40 tl vereceğime telefonun KVK'ye girmesini beklerim dedim bir gün bekledim stoklara girdi.. Yani iyi gez 570 üstü para çekene gitme.. Bu arada alacaksan TIM'den al yan mağaza ve satış noktalarından alma en profesyonel işi TIM yapıyor.. Umarım yardımı olmuştur..

• TIM profesyonel yapıyor evt dostum
    bugün haritadaki adreslerden birine gittim kvk garantili tüm cihazları ankarayaya göndeririz dedi problem yok dedi hepisburadadan timden alsanda birde telefonu bulabilsek hemen alcaz ama 1 aya belki gelir diyorlar olmazsa galaxy ace alacam güzel bi kampanya denkgelir inşallah
  • Arkadaşım hiç canını sıkmana gerek yok..
    Kredi kartı bilgilerin ile direk KVK sitesinden siparişte verebiliyorsun..

http://www.kvk.com.tr/SanalMarket/59/Cep-Telefonlari/378/Huawei/1729/CTHW8800/Huawei-U8800-IDEOS-X5

Sanırım üye olmadan da alabiliyorsun tabiki şartlarını filan iyi oku..
    Havale/EFT yapacaksan "Havale/EFT ile ödeme yapmak istiyorum" yazısının altındaki bankalardan birini seç taksitli alacaksan, "Kredi Kartımla 3D Secure Ödeme Yapmak İstiyorum" altındaki bankalardan birini seç..

Son olarak stokları dün bitmişti bu gün yine gelmiş yani çok tercih edilen bir telefon aslında acele et.. Umarım yardımım dokunmuştur.. Hepsiburada gibi sitelere güvenmiyorsan KVK sitesinden alışveriş bence iyi bir avantajdır.. En azından bilgim yok ama garanti belgesi v.s onaylı gelir ve sattığım adamı 2 yıl sonra bulacak mıyım gibi şeyler düşünerek kendini yemezsin.. En kötü ihtimal telefonu kargo ile göndermen gerekir.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightFireBlack -- 15 Eylül 2011; 20:11:39 >

• eğer internetten alırsam zaten hepsiburadadan alırım oraya daha çok güveniyorum zaten hepsiburadadan alsamda burda kvk servisine göndercek bir sürü yetkili bayi var sordum bu teli netten alsak yaparmısınız diye ankaraya gönderirirz dediler
    acaba eskişehirde elden alabileceğim bir yer varmı timler 1 aya belki gelir diyorlar
  • ahmetulas26

eskişehirde bulacağını sanmıyorum. eskişehir de elektronik eşya aramak, tam bir macera.Gezmediğin yer görmediğin mağaza kalmaz .aradığını bulamazsın, bulsan pahalıya alırsın.sana interneti tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.