Şimdi Ara

huawei ideos x5 çıldırtan ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Telefonu aldığımdan beri bir sorunum var. Telefonum 2-3 günde bir çıldırıyor ve ekranda rastgele aynı anda onlarca kez tıklama yapıyor. Başta yazılımsal sandım, ama yazılımsal değilmiş. İlk aldığımda gelen orjinal rom u kullanıyordum, sorun vardı.

10 gün kadar önce 2.3.5 resmi güncellemesini kurdum, içindeki tüm uygulamalar falan silindi. telefonda aynı sorun devam ediyor.

üstelik hassaslık arttığı için telefonumu kullanmam imkansızlaşıyor. çıldırdığı an ekranda rastgele tıklamalar yapıyor defalarca. telefonda tek çizik dahi yok, hiç düşürmedim.

bunca zaman servise vericem, tam o an kendine geliyor 2-3 gün. sonra yine çıldırıyor telefon. Servis derdimi anlamaz diye telefon normal durumdayken veremiyorum.

Videosunu çektim çıldırdığı an işte böyle :

http://www.youtube.com/watch?v=VRiVicEjMpk&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithrandirl -- 11 Ocak 2012; 22:17:27 >

• hocam ıslak el ile felan dokunduğunuzdamı oluyor bir denermisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: takatuka15

hocam ıslak el ile felan dokunduğunuzdamı oluyor bir denermisiniz ?

Yok bazen gecenin bi vakti oluyor. bazen durduk yere oluyor. ellerim ve ekran kupkuru.
    güncellemeden once ekran aşırı hassas değildi çok zor da olsa kullanabiliyordum. ama güncellemeden sonra ekran hassaslaştı, kullanmak imkansız oldu.

kimsede benzer bir sorun yok sanırım arkadaşlarımda falan da var aynı telefon.

Servis bir şey yapar mı sizce ?
  • şaka gibi böylesini ilk defa gördüm :) benim genelde ekran kirlenince yada birşey bulaşınca dokunduğumda sapıtıyor sende ekran falan ters dönüyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandirl

quote:

Orijinalden alıntı: takatuka15

hocam ıslak el ile felan dokunduğunuzdamı oluyor bir denermisiniz ?

Yok bazen gecenin bi vakti oluyor. bazen durduk yere oluyor. ellerim ve ekran kupkuru.
    güncellemeden once ekran aşırı hassas değildi çok zor da olsa kullanabiliyordum. ama güncellemeden sonra ekran hassaslaştı, kullanmak imkansız oldu.

kimsede benzer bir sorun yok sanırım arkadaşlarımda falan da var aynı telefon.

Servis bir şey yapar mı sizce ?

bendede var bu sorun bazen kendi kendine oluyor ama genelinde ekran ıslakken veya parmak izi kaldığında oluyor sağlam sildğimde düzeliyor kullanılamıyacak gibiyse 2.2 ye dönemeyi dene benmki gene idare ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

şaka gibi böylesini ilk defa gördüm :) benim genelde ekran kirlenince yada birşey bulaşınca dokunduğumda sapıtıyor sende ekran falan ters dönüyor :)

Ekran ters dönmüyor aslında, macbook kamerasıyla çektiğim için ayna goruntusu gibi yapıyor çekerken. yoksa goruntu ters değil.

@gorkem414

Benimkisi kirlilik parmak izi veya nemle ilgili degiil bence. Çünkü sapıttığı aman hemen siliyorum ekranı, bi 4-5 saat bu şekilde kalıyor. tertemiz kupkuru ekran varken bile. Çılgın gibi tıklıyor.
  • hocam aldıgından beri nasıl kullanıyorsun öyle sende ne sabır varmış maşallah ben olsam çoktan duvarda patlatmıştım telefonu götür servise ver anlat derdini anlamazlarsa video yu göster.....vallahi bayagı sabırlı bir adammışsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Htc m7 şebeke sorunu!!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 82sekko

hocam aldıgından beri nasıl kullanıyorsun öyle sende ne sabır varmış maşallah ben olsam çoktan duvarda patlatmıştım telefonu götür servise ver anlat derdini anlamazlarsa video yu göster.....vallahi bayagı sabırlı bir adammışsın

Arada bir sapıtıyor işte. Tam servise götüreceğim, düzeliyor. Gecenin bi vakti yine sapıtıyor. Ama artık kesin servise vericem. Çok sık olmaya başladı. Önceden günün 1-2 saati olur geçerdi. Şimdi 5-6 saat düzelmiyor.

Vallahi telefonu ortadan ikiye bölmeyi düşünüyorum ben de ne zamandır

• Sizin telefona CİN girmis. Cinci hocaya götürün bence :-)
  • Arkadaşlar 1 saat sonra Kvk ya götüreceğim telefonu. Cevahirde kvk teknik servisi var yazıyor, ama adreste cevahir teknosa yazmışlar. ben telefonu hepsiburada.com'dan aldım ama kvk lı telefon. bu cevahirdeki teknosa içindeki kvk bakar mı ?
  • direk beşiktaş kvk ya götür.

alkımın yanındaki sokaktan içeri girip ilk ya da ikinci soldan gir ilerde sağda. numara alıp teli bırakıyorsun max 3-4 gün sonra cevap veriyorlar. her ne kadar istediğin cevap olmasa da...
  • cevahir kvk ya verdim. bekleyecem şimdi 1 hafta. umarım tamamen formatlar ekranı falan değiştirirler.
  • Kardeş 2.3.5 romu sorunlu. Herkeste aynı problem var. Biz buna dokunmatik sapıtması adını verdik. Huawei gavurunun imana gelip yeni bir rom yapmasını ve bu sorunu çözmesini bekliyoruz. Kısa vadeli çözüm ise dokunmatik sapıtınca ekran kilidini aktfi hale getir. TEkrar aç düzleiyor.
  • çok tuhaf bi sorun bende de dokunmatik ekran donuyodu sürekli. iade ettim kurtuldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: radiohead71

çok tuhaf bi sorun bende de dokunmatik ekran donuyodu sürekli. iade ettim kurtuldum

Ben alalı 5 ay oldu. iade alırlar mı acaba ? cepkask sigortası da var. Telefonda hiçbir çizik/darbe yok.
    lanet ettim bu kadar sorunlu bir telefon olamaz.
  • quote:

quote:

çok tuhaf bi sorun bende de dokunmatik ekran donuyodu sürekli. iade ettim kurtuldum

Ben alalı 5 ay oldu. iade alırlar mı acaba ? cepkask sigortası da var. Telefonda hiçbir çizik/darbe yok.

ben o dokunmatik sorununa 2 hafta dayanabildim. hepsiburada.comdan almıştım. baya ikna edici bi not yazdım. aslında değişim istemiştim ama tlf artık satılmadığı için iade aldılar. ama 30 gün sürdü. seninki 5 ay olmuş iade alırlar mı hiç bilmiyorum ama şansını dene bence. 5 ay iyi sabretmişsin valla. telefon her şeyiyle mükemmel ama bu tarz sorunlar çıkması beni baya soğutmuştu. iade verdiğğim iyi oldu.

• quote:

quote:

quote:

ben o dokunmatik sorununa 2 hafta dayanabildim. hepsiburada.comdan almıştım. baya ikna edici bi not yazdım. aslında değişim istemiştim ama tlf artık satılmadığı için iade aldılar. ama 30 gün sürdü. seninki 5 ay olmuş iade alırlar mı hiç bilmiyorum ama şansını dene bence. 5 ay iyi sabretmişsin valla. telefon her şeyiyle mükemmel ama bu tarz sorunlar çıkması beni baya soğutmuştu. iade verdiğğim iyi oldu.

Symbian'ın yavaşlığına kurban diyorum şimdi bu sorunları yaşadıkça .
    Bu kadar arıza bir telefon kullanmadım hayatımda. Eğer iade almazlarsa da parçasını vs değiştirirler umarım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Symbian'ın yavaşlığına kurban diyorum şimdi bu sorunları yaşadıkça .
    Bu kadar arıza bir telefon kullanmadım hayatımda. Eğer iade almazlarsa da parçasını vs değiştirirler umarım.

evet iade almazlarsa bile kesin tamir yaparlar.

• bendede aynı sorun oluyor ara sıra arkadaşım durumun inşallah garntili bir şekilde tamir olur zira benimde kafayı yedirtme aşamasına getirirse yollıcam servise ama keşke 2.2 ye dönmeyi deneseydin bi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.