Şimdi Ara

Huawei IDEOS X5 'Fiyat / Performans Kralı' video inceleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
1
Favori
243.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

quote:

Agalar benim için önemli bir soru var cevaplarsanız sevinirim.

Şimdi bu telefon facebookdan okey oynatabiliyormu oynatamıyor mu ?

İncelemeyi yapan editör buna cevap verebilir mi acaba ?

• Galaxy ace imi satasım geldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkxy

ttnetin verdiği modemin markasıkemarayı gene köprüde denemişsiniz hiç bir zahmetten kaçınmıyonuz millet diyecek hergün elinde yeni bir telefonla gelip arabaları çeken bu manyakta kim bu köprü nerde ismi nedir

Kozyatağı Carrefour'un oradaki yaya üstgeçidinden çekim yapılmış.(Halyolu)
  • vodafone kampanyası ile 30 tl indirimli alınabilir
  • bence cok aceleci olunmamalı sonucta daha yeni bir uryn biraz zaman gecince hem fiyatı dahada dusecek hemde kullanıcı yorumlarını ogrenmis olacaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: centilmen24

bence cok aceleci olunmamalı sonucta daha yeni bir uryn biraz zaman gecince hem fiyatı dahada dusecek hemde kullanıcı yorumlarını ogrenmis olacaz.

bence ekran renkleri iyi değil
    donma vs donanımsal sorunları sonra görcez
  • huvayi hawaii der gibi :D
  • Pek hoşuma gitmedi.
    1-) Görünümü hoş deniyor ama çin malı telefonlar gibi duruyor.
    2-) Kamerası kesinlikle kötü ki digital zoom yapamaması kamerayı bayağı kötü yapmış.
    3-) Flash tabanlı sitelerde orta derece performans sunmasına göz yumarız ama DH basta olmak uzere bu tarz sıtedekı vıdeoları acmaması buyuk eksık.
  • oldukça iyi bir telefon bence f/p li android tel arayanlar kaçırmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Pek hoşuma gitmedi.
    2-) Kamerası kesinlikle kötü ki digital zoom yapamaması kamerayı bayağı kötü yapmış.
    3-) Flash tabanlı sitelerde orta derece performans sunmasına göz yumarız ama DH basta olmak uzere bu tarz sıtedekı vıdeoları acmaması buyuk eksık.

Zaten Çin malı
  • quote:

Pek hoşuma gitmedi.

videoları açıyor ancak yavaş oynatıyor.Belki overclockla biraz performansı artırılabilir
    digital zoom un hiç bir getirisi yok.Ne fotoğrafta ne videolarda.Çünkü görüntü kalitesi bozuluyor doğal olarak.O yüzden eksiklik olarak saymamalılıyoz bence.

Bu ürünü eleştirirken mutlaka fiyatınıda ele almak gerekir.Ekran çözünürlüğü işlemcisi rami gayet güncel sayılabilir.Hepsi burada da fiyatı 569tl bence gayet güzel bir telefon.Elbette üst sınıf bir telefon değil..Ama üst sınıftan çok uzak bir telefon da değil.
    Görünümüde tabiki herkesin kendi görüşü ama bence kötüdeğil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Klasör.:X:.

quote:

Pek hoşuma gitmedi.

videoları açıyor ancak yavaş oynatıyor.Belki overclockla biraz performansı artırılabilir
    digital zoom un hiç bir getirisi yok.Ne fotoğrafta ne videolarda.Çünkü görüntü kalitesi bozuluyor doğal olarak.O yüzden eksiklik olarak saymamalılıyoz bence.

Bu ürünü eleştirirken mutlaka fiyatınıda ele almak gerekir.Ekran çözünürlüğü işlemcisi rami gayet güncel sayılabilir.Hepsi burada da fiyatı 569tl bence gayet güzel bir telefon.Elbette üst sınıf bir telefon değil..Ama üst sınıftan çok uzak bir telefon da değil.
    Görünümüde tabiki herkesin kendi görüşü ama bence kötüdeğil.

kesinlikle haklısınız elestiri yaparken fiyatta dikkate alunmalı. sayet sar degeri 0.34 ise ve sarjıda ortala kullanımda iki gun gidiyosa alınabilir bir telefon bence ama suda bir gercekki eger cok gerekmiyorsa yeni cıkan urun hemen alınmaz ben fiyatının biraz daha dusecegine inanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 560 liradaki telefonlara megakill yapar bu telefon :D
  • Neyseki iphone killer deyip iphonu'u yücelten kimse yok aramızda
  • NOKIA 5800 XM'den geçiş olarak bu telefonu tavsiye eder misiniz?

İlk kez Android kullanacağımdan Android Market sorunu yaşar mıyım? Ücretsiz uygulama ve oyunları sorunsuzca yükleyebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

NOKIA 5800 XM'den geçiş olarak bu telefonu tavsiye eder misiniz?

İlk kez Android kullanacağımdan Android Market sorunu yaşar mıyım? Ücretsiz uygulama ve oyunları sorunsuzca yükleyebilir miyim?

5800 kullanıyosan hiç sıkıntı etme ilaç gibi geleceğine emin olabilirsin. Ama bi kaç gün daha beklemeye tahammülün varsa bekle ben dahil bi çok arkadaş sipariş verdi ve beklemede alan 1 kişi var sanırım oda cihazın gayet güzel olduğunu doğruladı kameradaki 720p ibaresine çok takılmazsan anı yakalayım kamerayla dersen tamam sıkıntısı yok derim bende.
  • Telefonu alacağım video fln ilgilendirmez beni bi ön kamerası olmaması sorun yaratmıştı benim için koy ver gitsin dedim . Ama tasarımı biraz daha iyi olabilirdi ama fiyatına göre iyi

Edit : Kamera meselesi 480p olarak daha iyi olacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarksman -- 15 Haziran 2011; 15:44:08 >
  • quote:

quote:

quote:

Agalar benim için önemli bir soru var cevaplarsanız sevinirim.

Şimdi bu telefon facebookdan okey oynatabiliyormu oynatamıyor mu ?

İncelemeyi yapan editör buna cevap verebilir mi acaba ?

Ya arkadaşlar birisi suna cevap versin ..

• ekranı TFT mi dedi? ben mi yanlış anladım. TFT ekrana göre çok hassas gibi geldi bana.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.