Qualcomm un tek çekirdekli işlemcileri çift çekirdekli işlemcilerden flash video konusunda daha iyi diye iddası vardı.Peki bu ne leyn.Zaten saçma bir iddaydı... yılın yalancı firması Qualcomm bu bir hakaret değil gerçek çünkü kanıtı videoda var.Kullanıcılar salak değil Qualcomm gördük seninde flash performansını.Neyse telefona gelirsek telefon çok iyi tam bir f/p ürünü.2011-2012 appaçiiii telefonu olur artık 5800dan sonra Gerçi o yumuşak kaplama genellikle silikonsu bir maddenen yapılıyor.Ve pek dayanıklı olmuyor soyulma yapabilir ama bu tabiki bir tahmin
Telefon harbi f/p olmuş alacaklar kaçırmasın zaten bir üst modeli 1000tl+ olur daha iyisini isterseniz.
Bu tip telefon incelemelerini sürekli olarak izliyorum. Şimdiye kadar gördüklerim içerisinde en kötü telefon diyebilirim. Müzik çalmak ve oyun oynatmak dışında iyi yapabildiği hiçbir şey yok. Tamam fiyatı çok uygun olabilir ama tavsiye edilebilecek bir ürün değil bence. Sizden telefon tavsiyesi isteyen bir arkadaşınıza bunu tavsiye eder misiniz acaba ?
Bence FLASH desteği işlemciyi ağırlaştırıyor .. 1 ghz ve üstü olsaydı belki değişik olurdu ..
Bu arada X6 çıkmış
Yahu zaten bu Flash player'da video oynatma benim işyerinde kullandığım 2.8Ghz P4 sistemi bile kasıyor. CPU kullanımı tavana vuruyor, kesintiler olabiliyor. Gariban telefon işlemcisi naapsın. Tabi mimariden dolayı daha performanslıdır ama flash'da işlemci sömürücüsü mübarek.
quote:
Orijinalden alıntı: Nova.6
Bence FLASH desteği işlemciyi ağırlaştırıyor .. 1 ghz ve üstü olsaydı belki değişik olurdu ..
Bu arada X6 çıkmış
hani Çıkmıs nere çımış hani nerde ?
quote:
Orijinalden alıntı: maviturk
quote:
Bu arada X6 çıkmış
Cidden nerede bu cihaz?
quote:
Orijinalden alıntı: AssistForte
quote:
Orijinalden alıntı: maviturk
quote:
Bu arada X6 çıkmış
Cidden nerede bu cihaz?
Türkiye'de malesef X6'ya dair hiç bir gelişme yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Seko92
Bu tip telefon incelemelerini sürekli olarak izliyorum. Şimdiye kadar gördüklerim içerisinde en kötü telefon diyebilirim. Müzik çalmak ve oyun oynatmak dışında iyi yapabildiği hiçbir şey yok. Tamam fiyatı çok uygun olabilir ama tavsiye edilebilecek bir ürün değil bence. Sizden telefon tavsiyesi isteyen bir arkadaşınıza bunu tavsiye eder misiniz acaba ?
ben tavsiye ederim valla Galaxy ace falan alacağına bunu alsın!
Telefon flash performansı kötü diyorsunuz elmalarda o da yok :D
sonuçta 600tl verdiğiniz telefondan 1000+ tl lik performans bekleyemezsinizki çok yakın bir performans sergiliyor!
Huawei telefon için android güncellemesi olursa tadından yenmez :)
HTC yapımlarına çok benzettim.Yapım olarak benzesede parasına göre gerçekten iyi bir telefon.Nokiadan başka iyi yapım görmüyen halkımız için "Çin malı lan bu" deme ihtimali var. :D
hız aşırtma Ideos X5 160 Custom Rom + Set CPU 1500 MHz + Circle Battery Mod http://t.co/90988Rg
telefon on numara ufak bi overclock islemi sonucunda netten video izlemedede sorun kalcagını sanmıyorum bu fiyata alınabilecek en iyi telefon .
Hepsiburada'da satışı başlamıştır... Bekleyip de ana konuyu bulamayanlara müjde ;)
harbi hepsiburada satisi baslamismi. X6da hosuma gitti ama bu fiyata bu telefonda alinir. Gio almak uzereydim sepetten sildim ekran buyuklugu daha hos geldi sanirim gunu alicam. X6 ile ilgili saglam bilgisi olan varmi arkadaslar.
Evet hepsiburada satışı başladı kısmetse bu aksam alıyorum
Eskiden iphone uzerinden videolari izleyebiliyorduk simdi izleyemiyoruz? Bu telefon nerede satisa cikti acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: Marmarali
Eskiden iphone uzerinden videolari izleyebiliyorduk simdi izleyemiyoruz? Bu telefon nerede satisa cikti acaba?