Şimdi Ara

Huawei IDEOS X5 / HDMI TV Out Desteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtube'da gezinirken aşağıdaki videoyu buldum. Eğer bizim telefonda MHL desteği varsa yaklaşık 30TL'lik bir kablo ile telefonu HDMI girişli bir TV'ye bağlayabiliriz demektir. Telefonun MHL desteği konusunda fikri olan, yada bu kabloyu alıp kullanmayı deneyen oldu mu?

http://www.dealextreme.com/p/1080p-hdmi-to-micro-usb-male-female-adapter-cable-93145

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djemr -- 21 Şubat 2012; 23:07:24 >

• bu konuyu çok araştırdım çok istediğim bi özellik inşallah vardır ama ben bu konuda hiç olumlu bilgi alamadım konuyu takip edelim bakalım ingilizcen varsa xda'da açarsan belki oradanda destek gelebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikayhanlar130

bu konuyu çok araştırdım çok istediğim bi özellik inşallah vardır ama ben bu konuda hiç olumlu bilgi alamadım konuyu takip edelim bakalım ingilizcen varsa xda'da açarsan belki oradanda destek gelebilir

XDA'deki mevcut konuya da videoyu ekledim. Bakalım cevaplar nasıl gelecek. Ama içimden bir ses bu desteğin olduğunu söylüyor. Çünkü amca bazı 2.2 cihazlarda ve GB'de bu desteğin bir çok android telefona girdiğini söylüyor.
  • Bu arada MHL, LLC firmasının sitesinde çalıştığı firmalar arasında Huawei'de var. Acaba Ideos'a da bu teknoloji eklenmiş miydi? Aşağıdaki sayfaya tıkladığınızda sağ taraftaki listede Huawei de görebilirsiniz.

http://www.mhltech.org/adopter.aspx
  • hd den bağlanıyor mu bilmiyorum ama normal crt tv den çıkış alan x5 sahibi arkadaşımız olduğunu hatırlıyorum resimde koymuştu nova oynuyordu
  • ben ics de denedim samsung galaxy s2 için olan dönüştürücü ile ama olmadı. Hiç tepki vermedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankaacan

ben ics de denedim samsung galaxy s2 için olan dönüştürücü ile ama olmadı. Hiç tepki vermedi.

Donanım olarak destek vermesi yetmiyor zaten, yazılım desteğide olması lazım. Adamlara mail attım cevap bekliyorum.
  • bi gelişme varmı dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: djemr

quote:

Orijinalden alıntı: ankaacan

ben ics de denedim samsung galaxy s2 için olan dönüştürücü ile ama olmadı. Hiç tepki vermedi.

Donanım olarak destek vermesi yetmiyor zaten, yazılım desteğide olması lazım. Adamlara mail attım cevap bekliyorum.

bunun sonucunu ben de merak ediyorum. foruma da yazarsan gelismeleri, sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikayhanlar130

bi gelişme varmı dostum

Yok bir gelişme, adamlar hala geridönüş yapmadılar.
  • hala bişey gelmedimi mhl den hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolsngl -- 31 Mart 2012; 21:10:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: av.ak

hd den bağlanıyor mu bilmiyorum ama normal crt tv den çıkış alan x5 sahibi arkadaşımız olduğunu hatırlıyorum resimde koymuştu nova oynuyordu

Crtye nasil baglaniyor acaba
  • Forumdaki rom yapan arkadaşlardan rica etsek belki bu özelliği eklerde deneriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celatx

Forumdaki rom yapan arkadaşlardan rica etsek belki bu özelliği eklerde deneriz

Hocam oyle bir şey olmuyor sadece yazılım değil donanım desteğide gerekiyor. Mesela u8800pro da var tv-out desteği ama bizimkilerde yok.
  • crt ye nasıl bağlanıyor?
  • bende merak ettim yapanlar varsa paylaşsın lütfen
  • valla bende smart tv var direk usb ile bağlıyorum videoları görüntüleri müziği herşeyi izleyebiliyorum ekrana görüntüyü aktarmaktan bahsediyorsanız onun için tahmin ediyorum kablo yeterli olmaz
  • Yok olmaz tv out unutun anca bi programla x5 in goruntusunu pc ye pc yide tv ye anca oyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.