arkadaşlar benim ideos x5 imde bir müziğin başını kestim ve telefon sesi yaptım müzik playerden kaldırıyorum ama programı tekrar açtığımda yine çıkıyor ve uber musıc da müzik oynatıcısındada o müzik geldimi hata verip kapatıyor bir ara belleğin içine medyaya falan attım oynatıcıdan kalktı ama telefonda çalmadı ben bu telefonun kendi zil sesleri yerine atmayı düşündüm ama gözükmüyor bulamadım bunun müzik formatını değiştirirsek olurmu
Telefondaki müzik ve resim görüntüleyici pogramlar tüm sd kartı tarayıp medya olan klasörlerin içeriğini otomatik olarak kütüphanesine alıyor. Bu durumda birçok gereksiz thumbnail lerin ve notification seslerinin de medya görüntüleyicisi tarafından algılanmaması için ilgili klasör içine ".nomedia" adlı bir dosya oluşturuluyor. Uygulama bu dosyanın olduğu klasörü tarama esnasında es geçiyor ve içeriğinde medya dosyası varsa bile kütüphanesine almıyor. Bunu uygulamalar kurulum esnasında kendileri yapıyor. Siz de Astro gibi bir dosya yöneticisi kullanarak yapabilirsiniz.
Görmek istemediğiniz dosyayı öncelikle görmek istediklerinizden ayrı bir klasöre koymalısınız. Bu klasörün içine de ".nomedia" adlı yeni bir dosya oluşturmalısınız. Bu dosyanın sadece adı önemli. İçeriğinde hiçbirşey olmasına gerek yok.
denedim ama lütfen klosöre uygun bir ad verin diyor yapmıyor