Şimdi Ara

huawei Ideos X5 nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • huawei Ideos X5 nasıldır ? 800 mhz lik işlemcisi ve 4gb dahili hafızası filan var . Fiyatıda uygun gibi geldi turkcellde 36 tl taksitle

• fiyatı uygun, tasarımı hoş, özellikleri iyi. fakat kullanıcıların bir kısmı karşıya sesin gitmemesi, ekran çevresinden ışık sızması, yavaşlama gibi sorunlar yaşıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _blackmamba_

fiyatı uygun, tasarımı hoş, özellikleri iyi. fakat kullanıcıların bir kısmı karşıya sesin gitmemesi, ekran çevresinden ışık sızması, yavaşlama gibi sorunlar yaşıyormuş.

en onemli sorunu ise reset sorunu bence telefon durup dururken reset atıyormus bende ideos x5 ile ace arasında kaldım birde gio ama x5 i eledim cunku telefon ne kadar hızlı olsada bu sorunlar cok can sıkabiliyor
  • Tasarımın güzelliği ya da fiyatın uygunluğu kişiye göre değişir; ben şahsen beğendim tasarımını. Özellikleri ise fiyatına göre çok iyi bence. 4 gündür altını üstüne getirmeme rağmen henüz bir reset ya da yavaşlamayla karşılaşmadım; uzun vadede neler olur bilmiyorum. Işık sızması ve kasa açıklığı ise beni de endişelendiriyordu ancak abartıldığı gibi değil. Kasa açıklığı fotoğrafları genelde telefonun dibinden çekildiği için büyük duruyor. Işık sızması ise çok hafif (ki benim hoşuma gitti alttan alttan neon gibi ) ve tamamen karanlık bir ortamda bakmadıkça görülmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GiJaL

Tasarımın güzelliği ya da fiyatın uygunluğu kişiye göre değişir; ben şahsen beğendim tasarımını. Özellikleri ise fiyatına göre çok iyi bence. 4 gündür altını üstüne getirmeme rağmen henüz bir reset ya da yavaşlamayla karşılaşmadım; uzun vadede neler olur bilmiyorum. Işık sızması ve kasa açıklığı ise beni de endişelendiriyordu ancak abartıldığı gibi değil. Kasa açıklığı fotoğrafları genelde telefonun dibinden çekildiği için büyük duruyor. Işık sızması ise çok hafif (ki benim hoşuma gitti alttan alttan neon gibi ) ve tamamen karanlık bir ortamda bakmadıkça görülmüyor.

bu ışık sızması dediginiz yer nerden oluyor ve nasıl oluyor acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetsurgun

quote:

Orijinalden alıntı: _blackmamba_

fiyatı uygun, tasarımı hoş, özellikleri iyi. fakat kullanıcıların bir kısmı karşıya sesin gitmemesi, ekran çevresinden ışık sızması, yavaşlama gibi sorunlar yaşıyormuş.

en onemli sorunu ise reset sorunu bence telefon durup dururken reset atıyormus bende ideos x5 ile ace arasında kaldım birde gio ama x5 i eledim cunku telefon ne kadar hızlı olsada bu sorunlar cok can sıkabiliyor

Reset sorunu o telefona Has olabilir.Kardeşimde ideos x5 kullanıyor hiç bi sorunu yok. Ayrıca telefon stabil ve cok hızlı 800mhz işlemcisi olmasına karsı.Orjinal romlarlala bakıldığında Htc Desire S den cok daha hızlı ve stabil çalısıyor bunu denedim. menü geçişlerinde takılma yok X5 de. Farklı romlar yükleyerek telefon aşırı hızlı oluyo Suan elimde Samsung Galaxy S var Hız konusunda X5 ile yarışır.İdeos X5 farklı romla 1600 mhz işlemci gördü.Telefonun tek kötü yanı kamerası mükemmel bi kamera deil ama çokta kötü deil Fiyatına göre Süper bi telefon

• arkdşlar bir sorum olacak. bu teli almayı düşünüyorum fakat netten deil. herhangi bir mağazadan, garanti şartları sebebiyle netten almak istemiyorum. satan ve stokunda bulunan bir magaza biliyorsanız yardımcı olurmususnuz ??? ve netten tel alan garanti şartları hakkkında bilgisi olan arkdşların görüşlerini bekliyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dahili hafızası 4gb değil 2 gb.. güzel telefon pişman olmazsın
  • mobil internet kapalı gps i 5 saniyede buluyor.hem de bulutlu havada.fiyatına göre süper bir telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskovnikov

arkdşlar bir sorum olacak. bu teli almayı düşünüyorum fakat netten deil. herhangi bir mağazadan, garanti şartları sebebiyle netten almak istemiyorum. satan ve stokunda bulunan bir magaza biliyorsanız yardımcı olurmususnuz ??? ve netten tel alan garanti şartları hakkkında bilgisi olan arkdşların görüşlerini bekliyorum...

Türkcell Bayilerde bulabilirsin(TiM) Garanti güvencesini Kvk yapıyo .
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskovnikov

arkdşlar bir sorum olacak. bu teli almayı düşünüyorum fakat netten deil. herhangi bir mağazadan, garanti şartları sebebiyle netten almak istemiyorum. satan ve stokunda bulunan bir magaza biliyorsanız yardımcı olurmususnuz ??? ve netten tel alan garanti şartları hakkkında bilgisi olan arkdşların görüşlerini bekliyorum...

Netten de alsanız bayiden de KVK garantilidir, değişen bir şey olmaz.

Reset sorunu Android'in problemidir, Huawei ile alakalı bir durum söz konusu değildir. 1 aydır reset amadı telefonum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.