Şimdi Ara

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ### (2059. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.180
Cevap
58
Favori
1.304.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20552056205720582059
Sayfaya Git
Git

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ###

(En Son Oy Tarihi: 3.12.2021)
Giriş
  • Eski X5 çiler şimdi ne kullanıyorsunuz bakalım? Bende şu an s5 var bundan sonra da nasipse mate 10 pro düşünüyorum yani huawei ye muhteşem dönüş 😎

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

Eski X5 çiler şimdi ne kullanıyorsunuz bakalım? Bende şu an s5 var bundan sonra da nasipse mate 10 pro düşünüyorum yani huawei ye muhteşem dönüş 😎

2 senedir S6'dayım hocam. Pili öldü resmen, X5 kıvamına geldi yani batarya iyice.
  • lenovo k5 1,5 yıl oldu memnunum. F/P ürünüydü tam.
  • Lg Optimus black - moto g - Huawei p9 lite

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Huawei Mate 8 kullanıyorum 1.5 yıldır.
  • Ulan ne günlerdi be ne rom kurardık her gün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X5 in üstüne S4 ve note 5 kullandım. Şimdiki cihaz note 8. Heves mi geçti bilmiyorum ama X5 in verdiği tadı hiç birinden alamadım. Günlük 3 rom attığım oluyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: homebird

X5 in üstüne S4 ve note 5 kullandım. Şimdiki cihaz note 8. Heves mi geçti bilmiyorum ama X5 in verdiği tadı hiç birinden alamadım. Günlük 3 rom attığım oluyordu
    Ben de X5'in üstüne S3, G2, Z2 ve G3 kullandım. Şimdiki cihazım da 3 senedir kullandığım S6. X5'i aldığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Bugün ki Android, Linux, yazılım ve genel olarak bilgisayar bilgimin gelişiminde büyük bir kıvılcım etkisi yaratmıştır kendileri.

Ben de aynı şekilde aynı tadı alamadım hiçbirinde. Bunun o zamanlar Android'in emekleme döneminde olmasının etkisi büyük bence

Anca bir OnePlus o heyecanı geri getirebilir diye düşünüyorum ben

• Kullandığım en kötü telefondu.

İçine toz dolardı. Karşıya ses gitmezdi. Android 3 mü öyle bir güncelleme sonrası dokunmatik kafayı yemişti. 6 ay zor dayandım.

• Arkadaşlar uzun süredir yatan eski x5'imi bir projede kullanmak için tekrar canlandırmak istiyorum. Bana bir rom tavsiyesi verin. Batarya ömrü mümkün olduğunca uzun, hafif bir rom tavsiyeniz var mı?

Program kurulumu olmayacak. Çalışacak donanımlar kamera, bluetooth ve eğim sensörü. Diğerleri çalışmasa da olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BF8E9B238

Arkadaşlar uzun süredir yatan eski x5'imi bir projede kullanmak için tekrar canlandırmak istiyorum. Bana bir rom tavsiyesi verin. Batarya ömrü mümkün olduğunca uzun, hafif bir rom tavsiyeniz var mı?

Program kurulumu olmayacak. Çalışacak donanımlar kamera, bluetooth ve eğim sensörü. Diğerleri çalışmasa da olur.
    Aurora hocam kesinlikle.

Aurora 5.0;
    https://storage.googleapis.com/google-code-archive-downloads/v2/code.google.com/ics-aurora/aurora_5.0_experimantal.zip

5.0 için update21 dosyası;
    https://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1709354&d=1360182480

• Sağol hocam onu kurarım. Şu aşağıdaki konudaki blepart linkleri ölmüş. Elinde yoktur o zipler ya da sağlam bir link?

XDA Developers
    [PARTITION] BlePart [v2.x]
    https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2615712

• Vay be konu hortlayinca gozumde canlandi koskoca mazi... Cogumuzun rom kernel vs macerasi bununla baslamisti guzel gunlerdi..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hala favoride duruyor konu, güle güle bakıyorum buraya 😊 😊

• Telefonum bozulunca ilk akilli telefonuma dönmek zorunda kaldim. İyi ki zamaninda Opera Mini yüklemişim. En azindan foruma girebiliyorum. Bu minik ekranda mesaj yazmak ne zormus yahu:)

Kisacasi, bu mesaj Huawei Ideos X5 (Android 2.3) kullanilarak yazilmistir:))

• quote:

Orijinalden alıntı: yuksek

Telefonum bozulunca ilk akilli telefonuma dönmek zorunda kaldim. İyi ki zamaninda Opera Mini yüklemişim. En azindan foruma girebiliyorum. Bu minik ekranda mesaj yazmak ne zormus yahu:)

Kisacasi, bu mesaj Huawei Ideos X5 (Android 2.3) kullanilarak yazilmistir:))
    Bu foruma girebilmek için gereken minimum gereksinim o cihazın internete bağlanabilmesi hocam zaten
  • Bu telefon bir efsaneydi.
    benimkide evde duruyor hala.
    efsaneler ölmez :)

• Bu aptal, çirkin, ucube telefonu 4 ay kullandım sonra sattım. Hala imzamda yerini koruyor, işin ilginci imzamı silmeye kıyamıyorum 10 sene olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

Bu aptal, çirkin, ucube telefonu 4 ay kullandım sonra sattım. Hala imzamda yerini koruyor, işin ilginci imzamı silmeye kıyamıyorum 10 sene olacak.
    Katılıyorum, artı ahize seside uzaydan gelir gibiydi. 2.3 güncellemesi geldiğinde bende telefonu degistirmistim, sabrımızı test etmişti Huawei

• Uzun süre kullanmıştım en sonunda ses alma ve ses gitme arızası vs derken hakkı rahmetine kavuşmuştu.

bir çok rom yükleyip manyaklar gibi apk'lar kurardım.

gerçekten güzel zamanlardı, genel olarak çok şey katmıştır bu telefon bana :)

ilk aldığımda insanların özelliklerini söylediğimde şok geçirmesi güzel bir hissiyattı. 500-550 tl gibi bir rakama almıştım.

• 
Sayfa: önceki 20552056205720582059
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.