Şimdi Ara

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ### (2055. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.180
Cevap
58
Favori
1.299.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20532054205520562057
Sayfaya Git
Git
sonraki

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ###

(En Son Oy Tarihi: 3.12.2021)
Giriş

Orijinalden alıntı: odoner

arkadaslar kolaygelsın bir sorum olacak

arkadasımın cihazına bu romu kurmak ıcın 2.3.7 bir sistemden b526 official surume donduk halıyle ımeı sıfır b136 ya dönüp root yardımı ıle 5irom kurarak ımeı yı getırıyoruz unroot tan sonra hafıza kartına format atıp ne olur ne olmaz dıye aynı b136 yı kuruyoruz fakat ımeı yıne sıfır b136 yı ıkıncı defa kurmadan b526 ya gecıyoruz yıne ımeı sıfır anlıyacagınız b136dan kurtulamıyoruz nerdese 8 defa ımeı yı gerı cagırmak zorunda kaldık sızce bu dertten nasıl kurtulabılırız nerde hata yapıyoruz da ımeı ucuyor cozemedım recovery lerıde uygun olarak değiştiriyoruz yinede olmuyor

yardımcı olabılırsenız sevınırım

B526 ya geçtikten sonra 5irom ile imei nizi geri yükleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

arkadasımın cihazına bu romu kurmak ıcın 2.3.7 bir sistemden b526 official surume donduk halıyle ımeı sıfır b136 ya dönüp root yardımı ıle 5irom kurarak ımeı yı getırıyoruz unroot tan sonra hafıza kartına format atıp ne olur ne olmaz dıye aynı b136 yı kuruyoruz fakat ımeı yıne sıfır b136 yı ıkıncı defa kurmadan b526 ya gecıyoruz yıne ımeı sıfır anlıyacagınız b136dan kurtulamıyoruz nerdese 8 defa ımeı yı gerı cagırmak zorunda kaldık sızce bu dertten nasıl kurtulabılırız nerde hata yapıyoruz da ımeı ucuyor cozemedım recovery lerıde uygun olarak değiştiriyoruz yinede olmuyor

5irom 35 kernelde calısmıyor diye bılıyorum ?

• quote:

quote:

quote:

Tabiki çalışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tabiki çalışıyor

çok teşekkür ederım daha once denemiştik fakat calıstıramamıstık demekkı hata bızdeydı tabı ozamanlar bırazda acemi idik kendımde de aynı cıhaz var 4.0 a gecmeye korkuyordum basarılı olursa kendımde 4.0 a gecıs yapacagım terrommıno ustadımızın elıte romunu kullanıyorum 1 yıldır dediğiniz gbi b526 da ımeı gerı gelıyorsa hiçbir sekılde sıkıntı olmaz :) cok tesekkurler iyi geceler

• 2 yıllık x5 imi arkadaşa sattım ve yeni f/p canavarı general mobile discovery aldım. şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar. ekran kesinlikle s3 den net ve canlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLk

2 yıllık x5 imi arkadaşa sattım ve yeni f/p canavarı general mobile discovery aldım. şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar. ekran kesinlikle s3 den net ve canlı

video beklerim senden
  • quote:

2 yıllık x5 imi arkadaşa sattım ve yeni f/p canavarı general mobile discovery aldım. şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar. ekran kesinlikle s3 den net ve canlı

nerde satılıyo ki

nette hicbi yerde stok yok gorunuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

quote:

nerde satılıyo ki

nette hicbi yerde stok yok gorunuyo

ilinizde metro gros market varsa arayın sorun. ben gaziantep metrodan 600 tl ye aldım siyah
  • quote:

Orijinalden alıntı: anakinSky

quote:

video beklerim senden

• pires piley on teyp buraya bekleniyorsunuz .
  • Bende sipariş verdim yeni f/p canavarından. Ben hala x5 kullanıyorum. Hanıma hediye aldım gm discoveryi.
  • Arkadaşlar merhaba. İdeos x5'imi 2 yıl önce almıştım ve o zamanlar sık sık rom değişikliği yapıyordum. Fakat 1-1.5 senedir sınavlarım dolayısıyla bu olaylardan çok uzakta kaldım. Telefonum şuan stock romda ve 2.2.1 sürümünde. Tekrar rom olaylarına girmek istiyorum ama açıkçası biraz unutmuşum

https://code.google.com/p/forumber-projects-for-u8800/downloads/detail?name=MIUIv5_3.7.5_U8800.zip&can=2&q=

Burada miui v5 var bunu nasıl kuracağımı anlatan bir konu varsa veya yardımcı olacak bir arkadaş varsa çok sevinirim. Zamanında miui kullandığım için direkt buna yöneldim ama Bu romdan daha iyi daha kullanışlı diyebileceğiniz rom varsa önerilerinize de açığım. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeizerSoze -- 11 Temmuz 2013; 14:18:20 >

• Replika İphonelarda kullanılan android üzerine IOS 6 rom İdeos X5'e uyarlanamaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeizerSoze

Arkadaşlar merhaba. İdeos x5'imi 2 yıl önce almıştım ve o zamanlar sık sık rom değişikliği yapıyordum. Fakat 1-1.5 senedir sınavlarım dolayısıyla bu olaylardan çok uzakta kaldım. Telefonum şuan stock romda ve 2.2.1 sürümünde. Tekrar rom olaylarına girmek istiyorum ama açıkçası biraz unutmuşum

https://code.google.com/p/forumber-projects-for-u8800/downloads/detail?name=MIUIv5_3.7.5_U8800.zip&can=2&q=

Burada miui v5 var bunu nasıl kuracağımı anlatan bir konu varsa veya yardımcı olacak bir arkadaş varsa çok sevinirim. Zamanında miui kullandığım için direkt buna yöneldim ama Bu romdan daha iyi daha kullanışlı diyebileceğiniz rom varsa önerilerinize de açığım. Teşekkürler

cyanogenmod var android 4.2.2 tabanlı

http://forum.donanimhaber.com/m_75007570/f_//tm.htm#75007570

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuysal -- 11 Temmuz 2013; 16:52:23 >

• efsane konu ölmüş vay be

• 4 gündür hiçbir sms telefonda gözükmüyor. Mesaj gelince "Kısa mesaj belleği dolu. Gelen ileti belleğin dolu olması nedeniyle görüntülenemiyor." diye bildirim geliyor.

Tüm smsleri sildim, dahili hafıza ve SD kartta 1'er GB boş yer var.
    Durum biraz acil. Gelen smsleri okumam gerekiyor.

• .35 kerneline uyan en son sürüm MIUI romu hangisi?
  • beyler en son en uygun rom hangisi şuan telfona stabil olsun istioyprum oyun falan oynamıyoeum artık whatsapp dolphin browser yetiyor bana elite 9.7 duruyor hala ama cok fazla kasma donma var bu arada rom miui tabanlı olursa sevınırım malum kullanmaya baya alıştım
  • Stabil ve şarj sömürmeyen bir rom istiyoruz sadece.
  • 
Sayfa: önceki 20532054205520562057
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.